Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Odvratni “muškarci” na sajtu

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fe7dd7e5620f6037e5e7fadc93c72b7e.jpg) Ja se stvarno maksimalno trudim da izignorisem kad god mi neko posalje ovakvu poruku, ali mislim da svako treba da podeli kada dobije ovako nesto kako bi sto pre ovakve gnjide bile uklonjene sa sajta. Odvratno.
2023 11 17
Slazem se…?I da ih admin blokira sto pre… Degutantno!!!
2023 11 17
Po imenu profila rekla bih da je nalog napravljen preko Facebook-a koji deli sa devojkom, bila bi steta da joj neko posalje screenshot poruka koje salje devojkama na sajtu 🙈
2023 11 17
Evo sad se jadnik izvinjava 🤣
2023 11 17
Steta sto je nestao komentar nekog tamo jadnog multija gde pise da se devojka slika malo drugacije ne bi imala takve komentare (mislim da sam malo ublazila). Ocekivan komentar na ovakvoj temi a podsetila bih da niko nema pravo da opravdava postupke doticnog pacenika, niti bilo kog zbog provokativnih fotografija, to je ravno onome silovali su te jer si imala mini suknju.
2023 11 17
> Mirnna: > Evo sad se jadnik izvinjava 🤣 Ma samo zeli da se dopisujete, ignorisi.
2023 11 17
> srebrna: > Steta sto je nestao komentar nekog tamo jadnog multija gde pise da se devojka slika malo drugacije ne bi imala takve komentare (mislim da sam malo ublazila). bilo je pitanje momenta
2023 11 17
> srebrna: > Steta sto je nestao komentar nekog tamo jadnog multija gde pise da se devojka slika malo drugacije ne bi imala takve komentare (mislim da sam malo ublazila). > Ocekivan komentar na ovakvoj temi a podsetila bih da niko nema pravo da opravdava postupke doticnog pacenika, niti bilo kog zbog provokativnih fotografija, to je ravno onome silovali su te jer si imala mini suknju. Apsolutno. Ovaj sajt nije napravljen za seksualizaciju bilo koga, pa makar se devojke slikale i u kupaćem. Postoji bezbroj drugih sajtova sa besplatnim sadrzajem te vrste, zato mi ovakvi tipovi nisu jasni, a admini umesto sto daju negativne ocene i brisu oglase zbog banalnih stvari, mogu malo vise da se pozabave ovako necim.
2023 11 17
> SvetlanaRadic: > > srebrna: > > Steta sto je nestao komentar nekog tamo jadnog multija gde pise da se devojka slika malo drugacije ne bi imala takve komentare (mislim da sam malo ublazila). > bilo je pitanje momenta Zelim da znam koji multi 😂 uspavala sam bebu, dosadno mi je 😂
2023 11 17
Nevezano za muškarce koji ovde razgledaju i imaju ovakve komentare na sajtu, takodje nevezano i za komentare naloga koji se kriju.. batinanje i silovanje nikada nije opravdano, makar se skinula gola, ali haljina je dovoljno kratka da bi se pritom jos podizala i još je ceo rukav spao sa jedne strane i povukao haljinu sa grudi. Ti si dovoljno zgodna da mozes drugačije da je uslikaš na sebi, nema potrebe za efektom spadanja haljine i naravno da fotka privlači pažnju, a i razumem da ćeš tako pre da je prodaš, jer je takav trend sad- poluobučenog. Možete sad da se nastavljate, ali ja imam ćerke i komentari mi uopšte nisu fini kad smatram da negde nešto fali od garderobe na odredjenom mestu, gde mu mesto nije. Znaci, napisala sam jasno svoje mišljenje i molim članice da ne izvrću moje reči, da bi na drugoj temi komentarisale kako se neke devojke žale na manijake, a slikaju se polugole.
2023 11 17
> jacaikaja: > Nevezano za muškarce koji ovde razgledaju i imaju ovakve komentare na sajtu, takodje nevezano i za komentare naloga koji se kriju.. batinanje i silovanje nikada nije opravdano, makar se skinula gola, ali haljina je dovoljno kratka da bi se pritom jos podizala i još je ceo rukav spao sa jedne strane i povukao haljinu sa grudi. Ti si dovoljno zgodna da mozes drugačije da je uslikaš na sebi, nema potrebe za efektom spadanja haljine i naravno da fotka privlači pažnju, a i razumem da ćeš tako pre da je prodaš, jer je takav trend sad- poluobučenog. Možete sad da se nastavljate, ali ja imam ćerke i komentari mi uopšte nisu fini kad smatram da negde nešto fali od garderobe na odredjenom mestu, gde mu mesto nije. Znaci, napisala sam jasno svoje mišljenje i molim članice da ne izvrću moje reči, da bi na drugoj temi komentarisale kako se neke devojke žale na manijake, a slikaju se polugole. Kao neko ko ima ćerke treba da vas bude sramota što ste uopšte napisali ovako nešto. Ne opravdavate silovanje, batinanje pa makar i devojka bila gola, ali ipak opravdavate upravo odvratne komentare, gde mi se muškarac obraća kao da sam komad mesa. Pa zgodna si pobogu, nosis kratku haljinu, sta ocekujes? To je malo kontradiktorno. Uopšte nemam nameru da se ja vama pravdam da li je haljina podignuta ili spuštena, slikala sam je kao i svaku drugu stvar koju prodajem. Da se neka druga devojka slikala isto kao i ja, da je malo mršavija ili drugačije gradjena uopšte, to pretpostavljam da vama ne bi bilo provokativno, ali ja ocigledno treba da se stidim svog tela i da ga krijem da slucajno ne bih isprovocirala manijake na MOJIM KRPICAMA. I ja sam necija cerka, inace. Prestanite da normalizujete seksualizaciju zena, zena ste, pobogu.
2023 11 18
Zena nije rekla da opravdava komentare. Zena je rekla da neki "efekti" poput razdrmoljenog rukava kom nema potrebe mogu da budu seksualizovani od stane nekog bolesnika. Ne treba da se stidis tela, ali nije normalno ni reci da je u redu da se fotkas u kupacem zarad prodaje. Nisi VS andjeo koji seta pistom, okaciti na net tako nesto povlaci mnogo mogucih posledica, jednako kao i influens kevare koje kace decu sta rade 24h, pa se nakace pedofili na njih. Golotinja i dalje spada u remecenje javnog reda i mira, iako sam prva koja sa plaze vozim u gornjem delu kupaceg u svom autu pa se ogrnem kada treba da izadjem iz istog, tako da dzaba propagiranje feminizma u svetu koji i dalje ne shvata odredjene slobode. Btw, najvise silovanih su one zakopcane do grla maltene, nema mnogo veze sa golotinjom koliko sa bolesnim muskim mozgovima, ja sam u trenerci u povratku sa treninga dozivljavala susrete sa egzibicionistima presretacima, ne kada se vracam u sitnim satima iz izlaska u haljinici.
2023 11 18
Inace, pre nekoliko godina je donet zakon o seksualnom uznemiravanju koji podrazumeva cak i dokumentovano dobacivanje ili uz svedoke, ali ne videh da je ikad iko dobio packu za to. Tako da, ako samu sebe ne stitis, nece te niko stititi.
2023 11 18
Jacaikaja, juče sam obrisala poduži tekst veoma sličan tvom, ali sam skontala da nema potrebe da se raspravljam sa devojkama koje ne vide dalje od tiktoka. Ali mi se previše tužno i smešno čime se pravdaju, nit su sposobne da imaju svoje mišljenje, nit su svesne šta pišu. I žene smo, ali retko koja od vas je dama. Sve vi što se slikate tako jeftino ste željne pažnje. I to je cista psihologija. Svidelo vam se ili ne. Pljujte me slobodno, prosek iq-a u Srbiji je 90, niste me ne iznenađuje. Nikad nisam čula da iko pravda manijake. Ali ušle ste na internet i izbacile polugole slike, a znate da ih ima i da će ih biti dokle god se tako slikate, i šta očekujete iskreno?
2023 11 18
I na globalnom nivou, najviše silovanih i ubijenih žena su prostitutke.
2023 11 18
1 2