Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kolagen - iskustva

Da li neka od vas uzima kolagen,kog proizvođača i ima li rezultata posle nekog vremena?Da li uzimate na biljnoj ili životinjskoj bazi? Uskoro punim 40 i malo bih da se pozabavim tim pitanjem,ali malo znam o tome.
2023 12 17
Imala sam ja pozitivno iskustvo sa kolagenom, doduse inicijalno sam ga uzela zbog problema sa kolenom i resio mi je problem za mesec i nesto. Takodje se poboljsao kvalitet koze i noktiju. Sto se koze tice iskreno ne znam jer nisam dovoljno dugo uzimala, ali mi je u planu da uzmem ponovo. Svakako po preporuci koju sam dobila, bitno je da se uzme hidrolizovani kolagen. Ja sam konkretno pila Collagen Honey.
2023 12 17
Naruči Crux kolagen, odličan je, samo mora da se pije barem dva meseca i onda se naglo vide poboljšanja i to najvidljivije na kosi, koži i noktima Imaš na IG
2023 12 18
> lokibg: > Naruči Crux kolagen, odličan je, samo mora da se pije barem dva meseca i onda se naglo vide poboljšanja i to najvidljivije na kosi, koži i noktima > Imaš na IG Ja sam isto pila Crux po preporuci, zbog drastičnog opadanja kose, potrošila sam sigurno 5-6 kutija, nisam primetila neko poboljšanje ali nekad prosto nema pomoći... Htela sam ponovo da ga uzmem jer pretpostavljam da mi fali svega što je životinjskog porekla (slabo to jedem) samo ne znam da li treba praviti pauze u uzimanju kolagena, apotekarska pojma nema a nisam našla ni na njihovom uputstvu pa...?
2023 12 18
Imam u planu da probam goveđi želatin (u jogurt se stavlja i jede ujutru). Pošto je zima. Javiću rezultate. Mada, meni je B-kompleks preporodio kožu, izgleda da sam imala deficit. Maxmedica B-copmlex sam koristila, u kutiji ima 50 komada. Nakon trećeg meseca mi se i pljuvačka poboljšala, kao da imam vodu po ustima. I usne ne pucaju toliko... Da, imala sam deficit. 😓
2023 12 18
E, a da pogledate Biostil kolagen? Me znam nikoga da ga je koristio ali u sastavu vidim da ima i svinjski i goveđim i riblji kolagen valjda. A bitno je da ima više tipova kolagena jer nije svaki za sve.
2023 12 18
Kolagena ima vise vrsta i zavisi za sta Vam treba. Koristila sam govedji zelatin iz zdrave hrane zbog zglobova. On se natopi u neki sokic i zguta na silu. Nema los ukus, ali je onako zelatinast i mora se uzeti kasicicom. Vrlo brzo se oseti boljitak. Medjutim nije preporucljiv za ljude koji imaju konstipaciju, recimo i generalno pitanje je kakvog je kvaliteta. Dobija se iz govedjih kostiju a te zivotinje su pune toxina. Ako nadjete nesto organsko, super. Takodje, koristila sam neki beauty kolagen u kapsulama, kao za kozu, nokte... bla bla truc... nikakav efekat a uzasno je skup. To je danas kao i hijaluron, navlacenje budala na prazne price, dobar marketing, sarena laza. Samo sto ga jos ne trpaju u hleb i cigarete. Kolagen generalno ima krupne molekule koje koza ne moze da upije u dublje slojeve, tako da ako ga stavljate preko seruma, zategnuce Vas samo jednokratno, povrsinski. A hijaluron se apsorbuje u kozu preko vlage u vazduhu. Mozda ako se nadjete recimo negde u Aziji, koristite hijaluronske kremice, delovace donekle sigurno.
2023 12 19
Glasam za govedji gel, jer je naprirodniji oblik kolagena i najjeftiniji; ja sam ga uzimala zbog smanjene gustine kostiju i nisam razmisljala tada o drugim stvarima, ali definitivno utiče na kvalitet kože i garantovano popravlja gustinu kostiju. Najbolje ga rastvoriti u jogurtu, moze se dodati suva šljiva, kajsija.. i poboljšati ukus dodatkom pavlake npr. Meni je tako ukusno, ko voli voćni jogurt, moze šta god voćno dodati kasnije- džem, sirup.. u samoj vodi je bas gadno, moze u sok. S obzirom da je sve danas na neki način zagadjeno, i u kapsulama sigurno ima svakakvih dodataka, a preskupe su
2023 12 19
Hvala devojke ♥️
2023 12 19