Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Uporno brisanje parfema

Dugogodisnja sam clanica, i stvarno vise ne znam vise kako da izadjem na kraj s ovim, dokle vise brisanja , postavim lepo slike sa svim kodovima, sve sto treba da se vidi, nemam slike sa interneta, i ne, nije kataloska prodaja ako imam nekoliko parfema za prodaju, stvarno nema smisla, gde uopste mogu da se zalim po pitanju ovoga?
2024 01 14
Da stvar bude jos gora, gomile i gomile proizvoda koji apsolutno ne postuju pravila. Naravno, postoji brdo naloga koji imaju po nekoliko parfema, nenacetih, jer je to naj normalnija stvar, i ne razumem segragaciju nekih naloga, cak su mi i neke starije stvari obrisane, dok neke gomile oglasa od puno godina i dalje stoje. Ali jedan od najgorih koje sam videla, parfem koji se preko 10 godina ne proizvodi, u prevodu istekao mu je rok pre puno puuno godina. I to moze da stoji. https://mojekrpice.rs/items/zene/10434006/midnight-pearls
2024 01 14
Evo ovako-meni su obrisali nov set parfem i losion za telo,devojke su mi ovde objasnile da mora da se uslika batch kod,da se u opisu takodje napise batch kod i unese rok trajanja za losion.Probajte tako,meni je iz drugog puta uspelo,a iskreno ne znam zasto se prvi put uvek brise oglas za parfem,kada ovde ima mnogo parfema bez opisa.
2024 01 14
Hvala, citam pravilnik, ne pise da moram da ga i ukucam ako uslikam, ali ako nekog uzmu na zub, dzabe se trudili i postavljali sve ispravno.
2024 01 14
Morate da napisete i u opisu rok trajanja i batch kod. Vi nemate to u oglasu za parfem za koji ste ostavili link, zato Vam se brise.
2024 01 14
https://mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike
2024 01 14
> njelena360: > Morate da napisete i u opisu rok trajanja i batch kod. Vi nemate to u oglasu za parfem za koji ste ostavili link, zato Vam se brise. Nije to link mog parfema vec primer kojem je rok istekao pre 10 godina, samo jedan od gomile primera koji ne poatuju a postoje.
2024 01 14
> Majda87: > https://mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike Ja sam gledala pravilnik na onom nalogu ,tamo nije navedeno da moram i da napisem iako sam slikala, a to za katalosku prodaju, pa ja stavim 3-4 parfema jer ih imam puno, licnih mojih,ili od mame, dobijemo na poklon, predomislimo se, i njima je to odmah kataloska prodaja.
2024 01 14
po pravilu se briše sve od avona i oriflejma, makar jedan jedini postavili. tačno je da se neki provuku, ali se, generalno, briše. to je to, a, vama, ako je do nadmudrivanja sa adminima, postavite opet. 8-)
2024 01 14