Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Naše krpice su bolje

Ovih dana pokušavam da kupim jednu haljinu koja mi je ovde promakla na MojeKrpice HR. Članica neće da šalje u Srbiju jer se plaši "komplikacija na carini" ili šta već. Haljina košta 17 eur. Uglavnom, otvorim temu na forumu da mi neko uslužno kupi i pošalje, muk. Jedan odgovor sam dobila, a otvarala sam pre toga jednu temu, i tu se nisu oglašavali nešto. Onda gledam druge teme, nikakvih odgovora nikome. Nekako ovde, jeste da ima i prepirke i svačega, ali koliko vidim uvek postoji više članica na forumu koje su voljne da pomognu nekome. Verujem da je situacija obrnuta i da neko ovde traži pomoć za uslužnu kupovinu, da bi se bar 10 nas javilo da pomogne, i to za "džabe", a ja sam i ponudila da im platim uslugu.
2024 03 22
Lažem, sad mi se javila jedna devojka. Ali svakako kad uporedim forume i odgovore generalno, nebo i zemlja.
2024 03 22
Slala sam jednoj devojci Mou cizme u Hrvatsku.Novac mi je uplacen unapred sa uračunatom postarinom.Za 4 dana joj je stigao paket bez ikakvih problema .
2024 03 22
Kolika je postarina da li se to isplati
2024 03 22
Znam, ja sam kupovala već tamo, nego ona ne zna, iako sam joj objasnila, ne želi da šalje u inostrastvo. Ali svakako nije to poenta, već da niko na forumu ne odgovara i ne želi da pomogne, eto jutros mi se javila jedna devojka. Ne samo u mom slučaju, već generalno gledam po forumu, nekako nisu raspoložene da nekome odgovore na pitanje, pomognu itd.
2024 03 22
> somebody: > Kolika je postarina da li se to isplati Zavisi, 16 eur je poštarina. Ja kupujem samo neke predmete koje ne mogu nigde da nadjem a dugo ih tražim.
2024 03 22
Ja sam se tamo registrovala, ali mi nikad nisu poslali link za aktivaciju. Ako zelim da se logujem kaze netacna sifra (a tacna je) kad uradim reset ne dolazi nista na email, ako probam da se registrujem kaze korisnicko ime vec postoji. :')
2024 03 22
Kupovala sam i ja tamo pa mi slala sestra odande ali se ne bih slozila da ce se ovde mnogo devojaka javiti, bar 10 je, veruj mi misaona imenica! Mozda se nesto promenilo ali ne verujem, nekada bude prekomplikovano. Moja situacija - pre 7, 8 god. je Hrvatica iz, cini mi se Splita htela da kupi kopiju dal Mont ili ne secam se vise koje jakne od nekog lika iz Nisa i isto otvorila temu ovde i samo sam se ja javila. Jos sam i devojci pisala da je jakna kopija kad mi je sibnula link, ona kao ma nema veze, znam, zelim je, idem na skijanje, frka, hitnoooo a nasla ga je da li preko Fejsa ili KupujemProdajem; elem, uplatila mi je preko WU kintu, jos me je i castila oko 10 evra preko iako joj nisam trazila, ja se u medjuvremenu razbolela, pod temperaturom sam isla da se nadjemo za jaknu i pravac Posta, salji sestri PE u Bg koja je tada jos studirala da ukaci jaknu na bus za Split, nju sam bas iscimala, zna onaj ko zivi u Bgu, prevoz pa na BAS i tamo vozac busa joj ladno nije hteo da primi dok ga nije castila 20 evra preko. Hrvatica nije htela da joj saljem Postom, bila joj frka od carine jer jakna nije original. Ok, sve smo mi to lepo zavrsile i ocenu mi dala ali da se cimam opet, a nema tog hleba. Imala sam tada i kudikamo vise slobodnog vremena, volje i zivaca, tako da ne zameri devojkama sto nece da se cimaju. Naravno, nista nije tesko ako je sve regularno, pare na WU sa iznosom postarine i saljes lepo redovnom postom, popunis carinski list, sve regularno kao da saljes bilo gde van zemlje ali ja sam se iscimala kao debil, tako da se vise ne javljam, nisam bas toliko dobra,makar ne vise :') :') :') :')
2024 03 22
> Esprit21: > Ja sam se tamo registrovala, ali mi nikad nisu poslali link za aktivaciju. Ako zelim da se logujem kaze netacna sifra (a tacna je) kad uradim reset ne dolazi nista na email, ako probam da se registrujem kaze korisnicko ime vec postoji. :') Registruj se opet ako ti je bas merak.
2024 03 22
@srebrna Pa kapiram ja sve to, ali ja sam samo htela regularno Postom, da uplatim unapred i iznos postarine i predmeta, ali ona nije htela da salje. Na forumu sam napisala post gde sam objasnila situaciju i da bih im unapred platila za predmet, postarinu, i njihovu proviziju, pa kad kupe od clanice da mi regularno salju Postom, nije toliko cimanje kao ovo tvoje, jos im bude i placeno ,:) Javila mi se na kraju devojka koja za 2 nedelje putuje za Srbiju pa ce mi ona kupiti i doneti. Sto se tice foruma, ne znam, mozda gresim, ali ovako na prvi pogled, ovde mi deluje da su mnogo ljubaznije i spremnije da izadju u susret, a i napadnu ako treba i ako ne treba ,:) Zivahnije je nekako :')
2024 03 22
Pa dobro, zivahniji smo i narod.
2024 03 22
> srebrna: > > Esprit21: > > Ja sam se tamo registrovala, ali mi nikad nisu poslali link za aktivaciju. Ako zelim da se logujem kaze netacna sifra (a tacna je) kad uradim reset ne dolazi nista na email, ako probam da se registrujem kaze korisnicko ime vec postoji. :') > Registruj se opet ako ti je bas merak. Ne moze na isti email, a na drugi opet ne salju link
2024 03 22
Ne znam kako, i ja i herfashion tamo imamo nalog. Ja iz keca.
2024 03 22
Moguce da je neki problem u domenu email-a
2024 03 22
gmail?
2024 03 22
1 2