Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Početak! Dragi naš Forume :)

Mojekrpice.rs je osnovan za sve nas koji se interesujemo za modu i modne trendove ne bi li mogli da kupujemo, prodajemo, menjamo ili poklanjamo odeću, modne detalje i kozmetiku. A od sada ćete na ovom sajtu moći da koristite i forum! Moći ćete da ćaskate, razmenjujete savete, postavljate pitanja, delite iskustva! Ali pre nego da krenete da koristite forum, pročitajte ovih par pravila i preporuka :::: Pre nego što pokrenete neku temu, proverite da ona već ne postoji. :::: Kada započinjete neku novu temu, na početku bi trebalo da napišete neki pozdrav i jasno sročite ono što mislite, kako drugi ne bi morali da razmišljaju o tome šta ste zapravo želeli da kažete. :::: Budite iskreni! :::: Budite originalni i duhoviti! [:smejuljiti] :::: Budite tolerantni i odmereni! [:stidljiv] :::: Dobro razmislite pre nego što bilo šta napišete, jer se "pisana reč ne može vratiti"! [:isfrustriran] :::: Neće se tolerisati vikanje (korišćenje velikih slova) :::: Vulgarno i neprimereno izražavanje se neće tolerisati! :::: Vređanje, omalovažavanje, govor mržnje i svaki vid provokacije se neće tolerisati! :::: Skretanje sa teme diskusije se neće tolerisati! :::: Podsticanje svađe se neće tolerisati!
2012 10 18
Sve pohvale za unapredjenje sajta,samo napred.Uvek ste bili i ostali najbolji [:osmeh] .Raduje me to sto cu moci da diskutujem o raznim temama na forumu [:osmeh]
2012 10 19
Bas mi je drago sto ste osnovali i forum, videla sam da imate i rubriku licitiranje a nazalost jos uvek nije ozivela, nadam se da ce se i to pokrenuti [:osmeh]
2012 10 20
Hvala puno! Trudimo se da Vam udovoljimo! [:lepota]
2012 10 21
posto nisam upucena jer sivene stvari ne mogu da se postavljaju?pokusavala sam nekoliko puta,bas bzv [:tuzan]
2012 10 23
Sva garderoba, nakit, šminka i sl. se mogu postaviti na naš sajt za proodaju. Naravno, u opisu artikla Vi ćete napomenuti da je ta garderoba koju prodajete šivena. Ako imate problem da postavite slike, pogledajte sekciju "česta pitanja" i tu ćete možda naći odgovor.
2012 10 24
procitala sam sve,nije mi i dalje jasno zasto ne mogu,treba da stavite kategoriju kompleti,jer ne znam gde da stavim ,ubacivala sam svecanu haljinu sivenu i ne moze.koristila sam jednu sliku sa neta al sam je stavila zadnju,zato sto je haljina radjena po nekom modelu.
2012 10 24
sajt je vrh :)
2012 11 06
Imam jedno pitanje, gospodja je kliknula kupi tj. zelim , sve smo se dogovorile i onda se odjednom predomislila . Smatram da to ne moze tako , i da je za ovo negativna ocena jer ni na jednom sajtu ne moze kliknuti kupi pa se posle predomisliti i ostati na pozitivnoj oceni . Da li je to u redu ili postoji neko odredjeno pravilo?
2012 11 06
Divan sajt, fenomenalan za nas koje uvek imamo viskova u ormarima i cipelarima, i za one koje manijakalno kupuju :) <3 Skoknite kod mene, uvek sam za dogovor oko cena :)
2012 11 06
Ne možemo kazniti korisnika koji je jednostavno neodlučan, a sa druge strane nije ni u redu da se dogovori krše. U suštini, ako niste oštećeni, nema razloga za preduzimanje nekih drastičnih mera.
2012 11 07
Odličan sajt. Svaka čast za ideju. Najbolji ste zaista. Imam nekih ponudica. skoknite, :)
2012 11 12
Sajt je super. :) Mogu se naci dosta lepih,jeftinih stvrari,samoo,ima dosta prevaranata. [:znojav]
2012 11 29
Pročitajte temu Saveti korisnicima!
2012 12 06
sajt je divvvvvvvan najdivniji ali normalno paziti na sve koliko je moguce da svi budu zadovoljni ako je moguce [:osmeh] [:poljubac]
2012 12 24
1 2