Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se
Početak Česta pitanja Sigurnost Šta znači "Blokiran korisnik"?

Šta znači "Blokiran korisnik"?

Ukoliko je ovaj tekst postavljen na nečiji profil to znači da se korisnik nije ponašao odgovarajuće i da je prekršio pravila (uporno koristio neodgovarajuće fotografije, nije poslao predmet kupcu, koristio uvredljiv jezik pri komunikaciji i tako dalje). Ovakvim članovima je zabranjeno da budu dalje aktivni u online zajednici. Nije im dozvoljeno da postavljaju nove ponude ili da daju povratne informacije o drugim korisnicima iako i dalje mogu da odgovaraju na poruke ne bi li dovršili poslove koje su započeli.