Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

mojekrpice.rs Blog

Početak Blog Kako napraviti svoju prodavnicu?

Kako napraviti svoju prodavnicu?

Pravljenje sopstvene online prodavnice je brzo i jednostavno. Jednom kada ste kreirali svoju prodavnicu možete prodavati, razmenjivati ili poklanjati odeću, modne detalje i kozmetiku.

Kada se registrujete na www.mojekrpice.rs gledajte da izaberete korisničko ime koje će ujedno predstavljati i Vašu prodavnicu. To može biti Vaše pravo ime, nadimak ili reč koja će opisivati predmete koje želite prodavati u Vašoj prodavnici. Jednom kada ste izabrali korisničko ime možete početi sa postavljanjem predmeta u Vašu sopstvenu prodavnicu!

Kada ste se registrovali, možete početi sa postavljanjem slika, a možete i izmeniti i dopuniti svoj novi profil za početak!

Na Vama je da li ćete postavljati pojedinačne ili grupne fotografije predmeta. Bilo bi dobro da kad fotografišete predmete napravite i nekoliko snimaka iz blizine tako da se vidi uveličana tkanina ili materijal da bi kupci imali jasniju predstavu o tome šta prodajete. Zatim je potrebno da opišete predmet(e). Svakom od predmeta je potrebno dati naslov koji bi trebalo da bude kratak, jasan i informativan. Ne zaboravite da pomenete veličinu, dimenzije, boju, stil ili bilo koju od informacija koje bi mogle biti važne potencijalnim kupcima.

Veličina fotografija ne bi trebalo da bude veća od 10MB. Što je bolja fotografija to je verovatnije da će dobiti više pažnje. Dobro je i rečima opisati predmet, međutim fotografije su mnogo bolje! Fotografije olakšavaju opis onoga što želite da prodate dok u isto vreme kupcima daju do znanja šta tačno kupuju. Slike bi trebalo da budu veran prikaz predmeta čije bi stanje trebalo posebno detaljnije opisati.

Slike prvo morate upload-ovati, pa onda tek kliknuti na “dalje”. Pregled je četvrti i poslednji korak kada možete da napravite još neku izmenu ili sačuvati sve što ste do tada uradili.

Rasprodaja!!!
Rasprodaja ! Dogovor svaki moguć !
nove stvarcice :D
rasprodaja!!!! hit cene!!!! zavirite!!!!!
kako da zamenim svoje ime stranici? Hvala
rasprodajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i menjati odeću
Kupi - Prodaj