Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Članice koje ne ostavljaju ocene

Da li je ostavljanje ocena obavezno?Pojedine članice nakon kupovine ne ostave ocenu, a, naravno, svakom prodavcu znači ta ocena, ne razumem zašto je nekome teško da napiše par reči ili pak neće . Pitam naravno nakon svake prodaje da li je sve u redu, nikada nisam imala problem da mi se neko požalio na predmet. Da li se ovo i vama dešava i šta mislite o tome?
2017 07 14
Meni bas dosta njih nije ostavilo utiske, a zadovoljne su bile saradnjom. Ja par puta kazem, ali posle mi postane glupo da molim za utisak... Valjda nemaju pola minuta vremena da napisu dve reci... Sta znam.
2017 07 14
Nekad treba podsetiti kupca, novi članovi često zaborave, a neki naprave profil samo da bi kupili šta im treba i više ne ulaze:)
2017 07 14
to ti je ovde normalno,da nece da ostave utisak,meni fali sigurno 6,7 utisaka...ja uvek ostavim utisak,ali kad vidim da druga strana ne ostavlja posle nekoliko dana...i ja brisem moj,ma bre nemam namere moliti nikoga..
2017 07 14
ja mislim da samo gube sa tim sto ne ostavljaju utisak...ja kao kupac uvek pogledam sta imaju clanice kod kojih sam vec kupovala,pa bi moza uzela jos nesto...ali ovako mi ne pada na pamet da ih pratim i gledam
2017 07 14
Praktikujem da uvek ostavim utisak kad mi kupac potvrdi da je preuzeo robu i da je sve ok, ako ostavi i on meni svoj, lepo, ako ne, ipak ne brisem svoj, desava se da cesto i zaborave da ostave utisak, ispalo bi da previse licno shvatam neostavljanje utisaka x-)
2017 07 14
> MirjanaMitrovic: > Da li je ostavljanje ocena obavezno?Pojedine članice nakon kupovine ne ostave ocenu, a, naravno, svakom prodavcu znači ta ocena, ne razumem zašto je nekome teško da napiše par reči ili pak neće . Pitam naravno nakon svake prodaje da li je sve u redu, nikada nisam imala problem da mi se neko požalio na predmet. > Da li se ovo i vama dešava i šta mislite o tome? Uglavnom 90% clanica ne ostavi utiske jer im to sto su od vas kupile ne stoji kako su zamislile.Vi znate da je predmet u odlicnom stanju kada ga posaljete,a posle odredjenog vremena clanica se nit javlja nit ostavlja utisak,a ulazi na sajt.Uvek pitam da li je sve uredu sa predmetom,cim vidim da ne odgovaraju,znam da je stvar u tome sto omase velicinu (iako im posaljes mere),ne stoji im lepo,itd...meni nedostaje sigurno oko desetak utisaka...ja kao prodavac ostavljam utisak kada kupac ostavi meni,tako i obrnuto...u slucaju da meni prodavac ne ostavi ocenu,svoj utisak brisem,naravno
2017 07 16