Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc oko paypal naloga- slanje koda

Zelim da otvorim paypal nalog, dosla sam do dela gde treba da se unese cetvorocifreni kod koji mogu saznati preko banke. Da li moram da idem do ekspoziture ili postoji mogucnost da posalju sms-om i sl. U pitanju je banka Intesa. Negde sam procitala da se ceka par dana, negde da moze odmah i sad sam zbunjena. Dakle kako ste saznale taj kod i koliko ste cekale?
2018 03 10
Ja sam taj kod odmah dobila uz ugovor za karticu na jednom od papira mi je tako da pogledaj ugovor mozda i tebi pise tamo negde, ne znam kako ide sa intesom ja sam u komercijalnoj
2018 03 10
Taj kod se nalazi na Vasoj platnoj kartici.
2018 03 10
Mora se ici do banke. Devojke iznad verujem da misle na pin za karticu. Kod za paypal je nesto drugo. Dobila sam ga uz izvod kad sam otisla u banku. Tako je bilo pre jedno 4g kad sam otvorila nalog.
2018 03 10
Ja sam otvarala nalog pre 2 dana i morala sam do banke po izvod,Banca Intesa je u pitanju,tako da pretpostavljam da je i za druge banke ali nisam sigurna.
2018 03 10
Ja sam otvorila pre 3 dana i jedino sto mi je trebalo je kod sa kartice. Ja sam u Societe, mozda je sa drugim bankama drugacije, ne znam. 😊 Intesa je poznata po tome da je za sve zivo potrebno ici u banku, zato sam i ugasila racun kod njih.
2018 03 11
Jelena, taj kod sa kartice sam unela ali sada treba jos jedan, cetvorocifreni za verifikaciju. Bice da je kod Intese drugacije. Ja cu kao Djulimun i silver.shine morati do banke. Mogli su uprostiti to malo. :|
2018 03 11
Slazem se sa Vama, ja sam sa Intesom imala dosta problema i izgubila previse vremena u banci za raznorazne stvari. Da ne pricam o tome da sam na kraju jedva ugasila racun kod njih jer su mi trazili nekih milion potvrda, setali me od saltera do saltera. Promenila sam ih jer mi nisu dali kredit koji sam u Societe dobila bukvalno za jedan dan. Meni su bas bili naporni. Ali mozda je samo moje iskustvo takvo. Ps budite pazljivi sa Paypal nalogom, ja uvek biram placanje karticom ako je moguce, paypal izbegavam.
2018 03 11
Mora do banke, kazes im sta trazis znaju oni. Trebala bi da dobijes papir sa brojevima, nema puno brojeva prepoznaces kod.
2018 03 11