Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Minival? Ko dobro radi?

Zanima me preporuka za nekoga ko dobro radi minival? Ne razumem se bas nesto u to, ali cula sam da postoje sada neke blaze kiseline koje ne ostecuju kosu. Moja kosa je inace duga i imam tanku dlaku, ali je nefarbana.🙂
2018 06 22
Ja sam stavljala vocnu kiselinu (mislim da je to to blaze) i upropastila kosu. Ne preporucujem. tri godine sam cekala da mi izraste i cupala se i mlatretirala... I meni su svi govorili da ne ali ja bila tvrdoglava A ja imam debelu i jaku dlaku.
2018 06 24
Mislim da "mladi" frizeri ne znaju da rade sa kiselinom.posto kako kazu mini val nije u modi...Stvar je u tome da nasi frizeri nikada nisu znali da rade mini val...Pronadji neku staru frizerku..iz vremena kada se to radilo..one to znaju da rade kako treba.....Moja drugarica je radila mini val u Svedskoj,kosa joj je bila kao sa reklame :)
2018 06 24
Poštovanje djolinja. Ne znam iz kog dela Bg-a ste, ali ako Vam Vinča nije daleko mogu Vam dati broj moje frizerke, odlično radi apsolutno sve i apsolutno je iskusna fizerka u pitanju. Ukoliko ste zainteresovani, javite mi se u Inbox pa ću Vam dati njen kontakt broj telefona i adresu gde joj se salon u Vinči nalazi. Srdačan pozdrav. :)
2018 06 25
Hvala puuuno.🤗 Dobila sam preporuku od devojke koja je prezadovoljna, kosa joj nije uopste ostecena, videla sam slike i svidja mi se kako radi zena kod koje je bila ali je u Novom Sadu. Ne znam vise ni ja sta da radim, toliko je razlicitih misljenja. 😣
2018 06 27
Samo po preporuci zato sto se oni peru time ,kada upropaste, kao nije ti se primilo,takva ti je kosa i ostale gluposti pricaju :@
2018 06 27
Pa da, bas bezobrazno. 🙁 Mnogo bih volela da uradim onaj spiralni, koji nije "nabudzen" nego vise onako da pada lepo, jer mi je kosa duga.
2018 06 27
Ok, slažem se ali Novi Sad Vam je svakako dalje heheh :D Nisam nikada stavljala mini val, nemam ni potrebu jer imam prirodno kovrdžavu kosu što mi izuzetno jako smeta, volela bih da imam ravnu kosu. Frizerka kod koje ja idem je najiskrenije veliki profesionalac, za ovo mesto gotovo da joj je raspored stalno prebukiran- dolaze cure i žene iz raznih delova Bg-a...da nije dobra frizerka, nebi bilo tako zar ne? ;) Slažem se apsolutno sa Jelenom, jer ranije sam išla kod jedne koja mi je apsolutno svakog puta "upropaštavala" kosu i baš nikako nisam bila zadovoljna- uvek su nekakvi izgovori bili prisutni.
2018 06 27