Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

❌❌❌STOP Internet kriminal❌❌❌

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c033c2f47ae3a82a8b6f3415867d888.jpg) Uz pomoć divnih momaka iz PU Beograd, na čijoj sam teritoriji prijavljena, uspeli smo da uđemo u trag samoproklamovanim zaštitnicima sajta koji su na veoma grub način pokušavali da uvrede i ponize korisnike sajta. Uz medicinsku dokumentaciju, i stanje koje je direktno posledica internet maltretiranja, dotični će prvo biti pozvani na informativni razgovor. Nasilništvo na internetu je krivično delo po našem ZKPu, i počinioci će snositi posledice, budući da postoji jasna namera 'lova na duhove' samo jednog člana, dok su ostali koji krše pravila upotrebe sajta zanemareni, tačnije rečeno zaštićeni, od komercijalne prodaje, nepoštovanja pravila o postavljanju fotografija, kao i oglušivanje o odluku koji su artikli dozvoljeni za prodaju i td. Ukoliko je jos neko iskusio isti problem, zamolila bih ga da se obrati, ne bi li zajedno, stali na put samovolji pojedinaca.
pre 16 dana, 07:14
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/332dec95265407949cfb69a6b9e7cd3c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6b352bbe29f85bcdf3f1ae6c056a66b2.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fbbf187d04413e0c43794508e3ebc57c.jpg)
pre 16 dana, 08:42
Mada sam cesto na forumu, moram iskreno reci da mi nije potpuno jasno o cemu pisete (slutim, ali to ostavlja mogucnost za mastu i za greske). Moze me neko da prosvetli? Volim kad mi nesto objasne kratko jasno i direktno. Hvala unapred, izgleda da sam neuka ili neobavestena. :(
pre 16 dana, 10:12
Ukoliko Vam neko ostavlja ruzne komentare, koji Vas vredjaju, podsmeva se, ismeva Vasu bolest, ili ponavlja radnju na koju se dobrovoljno obavezao imate pravo da podnesete krivicnu prijavu. Policija posle utvrdjuje identitet pocinioca, jer je na ovom sajtu sve pseudo, samo je mrznja stvarna. Ako sam bila od pomoci, drago mi je.
pre 16 dana, 10:24
Potpuno mi je jasno sta je internet kriminal, na srecu mi jos niko nije pretio ali vasa situacija i neimenovani pojedinci mi nisu jasni. Hvala na odgovoru.
pre 16 dana, 10:27
> AppleRed: > Potpuno mi je jasno sta je internet kriminal, na srecu mi jos niko nije pretio ali vasa situacija i neimenovani pojedinci mi nisu jasni. > Hvala na odgovoru. Nema na cemu, ni meni nije jasno koji bi bolesni mozak izmislio kancer, pa je bilo takvih izjava od strane čuvara "pravde". Zna se gde i ko pravdu utvrdjuje.
pre 16 dana, 10:30
Ja takodje nisam razumela, Vas je neko ovde maltretirao..?
pre 16 dana, 10:39
I ne znam kakve veze ima Gracija sa ovim, ali nadam se da cu pohvatati konce uz kafu.
pre 16 dana, 10:40
> TinaKris: > I ne znam kakve veze ima Gracija sa ovim, ali nadam se da cu pohvatati konce uz kafu. Onda pijemo kafu i cekamo. Sad vec imam drustvo. ;)
pre 16 dana, 10:45
Izvesni cuvar pravde je naveo kako je moj kancer bio izmisljen, cisto da se stekne uvid da se takve stvari ne izmisljaju.
pre 16 dana, 10:55
Mislim da je je ovde ljudima toliko svejedno za sve osim za novce, i da bi na sve pljunuli zarad njega. Oguglalo se na sve, pa i da neko kaze isecena dojka pa sta?!
pre 16 dana, 11:01
Da, zene smo, prolazimo kroz niz emocija dnevno, malo empatije nike na odmet. Na kraju, moze se dogoditi svakom. A ako ga prezivimo, mi smo borci a ne zrtve, i nasmejane smo i lepe smo, najlepse svojoj deci i ljudima koji nas vole. Slika ilustruje tu stranu od koje okrecemo glavu, jer ne izgleda prijatno. Onda shvatate kolika je uvreda reci da je tako nesto izmisljotina.
pre 16 dana, 11:05
Meni je iskreno zao to sto vam se desilo ali na zalost ima puno prevaranata koji koriste svojiu bolest ili bolest deteta da bi izvukli novac iz tudjeg dzepa. To se desava i na ulici i na kucnom pragu kad zazvone da traze novac za njihovo dete itd. Ljudi su na zalost postali ko jezevi, odbrambeni mehanizam radi. Kad se jednom opeces, tesko vratiti poverenje. Osudjujem svaku vrstu nasilja, prevare i slicno. Naravno ohrabrujem svakoga da prijavi bilo sta slicno. Ali vi i dalje ili zbog straha ili radi opreza samo aludirate na to sto vam se desilo na sajtu. Ako ste hteli da nas ohrabrite da prijavimo nasilje na sajtu HVALA, dobro je znati sta mozemo uciniti. Ako ste hteli ukljuciti i vasu pricu, a jeste, onda morate i detalje da iznesete, ne zato sto sam znatizeljna vec mislim da clanice i druga strana to zasluzuju. Ali mozda ja gresim, u tom slucaju se opet izvinjavam.
pre 16 dana, 11:09
Sama činjenica da ja o svojoj privatnosti govorim na sajtu je porazavajuca za mene, da sam dovedena do situacije da se neki za mene tada nepoznati igraju Boga i da mi sude je preko svake mere degradirajuca, da ja prosto dalje dokaze da sam lazov, manipulator, prevarant, cak i sizofrena zelim da vidim tamo gde se dokazi polazu.
pre 16 dana, 11:15
Nije mi savetovano da pricam o imenima jer je to protivno pravilima, uglavnom ja sam trudna i desile su se komplikacije. A za sve to navedeno imam dokumentaciju.
pre 16 dana, 11:19
1 2 3 4 5 ... 7 Sledeći