Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postexpres pitanje

Da li neko zna, ne vezano za ovaj sajt, da li je moguće dobiti neku potvrdu ili dokaz da si preuzeo paket i platio otkup ako nemaš sacuvanu adresnicu🤔
2019 02 11
Verovatno ako imate broj posiljke, ukucajte tamo za pracenje, trebalo bi tu da pise da ste preuzeli :")
2019 02 11
Nazalost nemam broj pošiljke to i jeste problem
2019 02 11
Malo mi je nejasno, da li si ti slala pa izgubila adresnicu ili si primila paket i platila otkup, jer onda ni nemaš adresnicu, pošto adresnicu dobija samo onaj koji šalje pošiljku? Ako je prvi slučaj u pitanju, meni se jednom desilo da zaturim adresnicu i javila sam se PE preko kontakt strane http://www.postexpress.rs/struktura/lat/kontakt/postavite-pitanje.asp Napisala sam kog dana, u kojoj pošti i sa koje adrese sam slala pošiljku i za par sati su mi poslali broj pošiljke. A ako je drugi slučaj u pitanju, samo slikaš paket i onu nalepnicu na njemu kao dokaz da je preuzet, ne bi ni mogla da ga preuzmeš dok ne platiš otkup i poštarinu.
2019 02 11
A ako prodavac je sumnjičav jer ne vidi da je preuzeto, samo javi da PE uveče posle 18h ažurira statuse pošiljki i da će sa brojem pošiljke preko TrackandTrace-a moći videti da je preuzeto i plaćeno. Novac bi trebao da legne sutradan posle 11h, osim vikendom.
2019 02 11
Potpuno ste u pravu za adresnicu,a ja kao budala tražim. Paket sam ja primila i platila. Inace narucila sam toner za štampac to je bilo 8.1.i trebalo je da platimo preko računa firme,ali taj dan knjigovođa nije radio, oko praznika, i nismo uplatili. Na kraju radnog dana me zovu i pitaju da li da salju. Ja objasnim situaciju i kazem ako mogu neka posalju,ako ne ,neka sacekaju dok ne uplatimo. Oni posalju ,ali sa otkupom. Ja podignem u pošti na salteru i platim otkup i poštarinu. Kutiju sam bacila, broj nemam. Da bi oni jutros poslali racun na mail i kao toner nije placen.
2019 02 11
Zato me interesuje mogu li dobiti neku potvrdu u posti da je paket poslat sa otkupom, preuzet i plaćen.
2019 02 11
Ako je poslato da se plati opcijom pouzećem, Vi ne biste ni mogli da podignete paket, a da niste uplatili otkupnu vrednost. Tako da ta njihova priča nije realna....
2019 02 11
Pa ne znam sta da radim ako se i dalje budu pravili ludi i trazili da se plati. Zvala sam ih cim je stigao mail. Čovek koji se javio kaze moram da proverim sa kolegom, ja ne znam o cemu se radi. I evo u 10h sam zvala i jos nista ne javljaju.
2019 02 11
Poslala sam mail na ovaj link sto ste ostavili da vidim sta ce iz poste da mi kažu.
2019 02 11
Ahaaaa, sad razumem... Tu je onda pogrešio njihov knjigovođa jer nije stornirao porudžbenicu i sad ispada da nisi platila a dokaz nemaš. Ja bih prvo probala sa njima da se dogovorim i objasnim o čemu se radi, ako su firma pretpostavljam da imaju račun kod PE i da mogu po nekom listingu da provere da su poslali dana tog i tog na adresu tu i tu sa otkupom i da je sve uredno preuzeto i plaćeno. Istovremeno bih kontaktirala PE putem ovog linka gore i objasnila da sam od te i te firme početkom januara primila pošiljku na tu i tu adresu sa otkupom i da mi pošalju broj pošiljke jer firma traži uplatu na račun za nešto što je već plaćeno. Probaj da se setiš datuma prispeća i cene otkupa, navedi ime firme i sedište i trebalo bi da nađu broj. Srećno!
2019 02 11
Kuckale smo isto u isto vreme. Pa, šta ćeš, drugo ne možeš. I malo strpljenja, verujem da će se sve pozitivno rešiti.
2019 02 11
Hvala puno. Poslato je 8.1. Stiglo je 9.1.i kuriru sam rekla da vrati u poštu jer nisam imala novac kod sebe, jer nisu naglasili da ce poslati sa otkupom. Podigla sam 9.ili 10.1.na šalteru pošte .
2019 02 11
Nema na čemu. Ako je stiglo 09.01, prvi datum za preuzimanje je bio 10.01, jer tek od sledećeg dana može da se preuzme.
2019 02 11
Rešila sam problem. Hvala svima. Utvrdili su da je njihov knjigovođa pogrešio . Inace informacija ako nekom treba iz pošte Сагласно важећим прописима, можете захтевати издавање потврде или оверене фотокопије поштанске исправе која се односи на уручење регистроване пошиљке. Захтев се може поднети у било којој пошти, у писаној форми, у року од годину дана од датума уручења пошиљке на коју се захтев односи, уз обавезу да платите поштарину за ову услугу у износу од 35,00 динара.
2019 02 11