Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postexpres pitanje

Da li neko zna, ne vezano za ovaj sajt, da li je moguće dobiti neku potvrdu ili dokaz da si preuzeo paket i platio otkup ako nemaš sacuvanu adresnicu🤔
pre 11 dana, 12:07
Verovatno ako imate broj posiljke, ukucajte tamo za pracenje, trebalo bi tu da pise da ste preuzeli :")
pre 11 dana, 12:32
Nazalost nemam broj pošiljke to i jeste problem
pre 11 dana, 12:45
Malo mi je nejasno, da li si ti slala pa izgubila adresnicu ili si primila paket i platila otkup, jer onda ni nemaš adresnicu, pošto adresnicu dobija samo onaj koji šalje pošiljku? Ako je prvi slučaj u pitanju, meni se jednom desilo da zaturim adresnicu i javila sam se PE preko kontakt strane http://www.postexpress.rs/struktura/lat/kontakt/postavite-pitanje.asp Napisala sam kog dana, u kojoj pošti i sa koje adrese sam slala pošiljku i za par sati su mi poslali broj pošiljke. A ako je drugi slučaj u pitanju, samo slikaš paket i onu nalepnicu na njemu kao dokaz da je preuzet, ne bi ni mogla da ga preuzmeš dok ne platiš otkup i poštarinu.
pre 11 dana, 13:11
A ako prodavac je sumnjičav jer ne vidi da je preuzeto, samo javi da PE uveče posle 18h ažurira statuse pošiljki i da će sa brojem pošiljke preko TrackandTrace-a moći videti da je preuzeto i plaćeno. Novac bi trebao da legne sutradan posle 11h, osim vikendom.
pre 11 dana, 13:22
Potpuno ste u pravu za adresnicu,a ja kao budala tražim. Paket sam ja primila i platila. Inace narucila sam toner za štampac to je bilo 8.1.i trebalo je da platimo preko računa firme,ali taj dan knjigovođa nije radio, oko praznika, i nismo uplatili. Na kraju radnog dana me zovu i pitaju da li da salju. Ja objasnim situaciju i kazem ako mogu neka posalju,ako ne ,neka sacekaju dok ne uplatimo. Oni posalju ,ali sa otkupom. Ja podignem u pošti na salteru i platim otkup i poštarinu. Kutiju sam bacila, broj nemam. Da bi oni jutros poslali racun na mail i kao toner nije placen.
pre 11 dana, 13:31
Zato me interesuje mogu li dobiti neku potvrdu u posti da je paket poslat sa otkupom, preuzet i plaćen.
pre 11 dana, 13:33
Ako je poslato da se plati opcijom pouzećem, Vi ne biste ni mogli da podignete paket, a da niste uplatili otkupnu vrednost. Tako da ta njihova priča nije realna....
pre 11 dana, 13:33
Pa ne znam sta da radim ako se i dalje budu pravili ludi i trazili da se plati. Zvala sam ih cim je stigao mail. Čovek koji se javio kaze moram da proverim sa kolegom, ja ne znam o cemu se radi. I evo u 10h sam zvala i jos nista ne javljaju.
pre 11 dana, 13:37
Poslala sam mail na ovaj link sto ste ostavili da vidim sta ce iz poste da mi kažu.
pre 11 dana, 13:38
Ahaaaa, sad razumem... Tu je onda pogrešio njihov knjigovođa jer nije stornirao porudžbenicu i sad ispada da nisi platila a dokaz nemaš. Ja bih prvo probala sa njima da se dogovorim i objasnim o čemu se radi, ako su firma pretpostavljam da imaju račun kod PE i da mogu po nekom listingu da provere da su poslali dana tog i tog na adresu tu i tu sa otkupom i da je sve uredno preuzeto i plaćeno. Istovremeno bih kontaktirala PE putem ovog linka gore i objasnila da sam od te i te firme početkom januara primila pošiljku na tu i tu adresu sa otkupom i da mi pošalju broj pošiljke jer firma traži uplatu na račun za nešto što je već plaćeno. Probaj da se setiš datuma prispeća i cene otkupa, navedi ime firme i sedište i trebalo bi da nađu broj. Srećno!
pre 11 dana, 13:41
Kuckale smo isto u isto vreme. Pa, šta ćeš, drugo ne možeš. I malo strpljenja, verujem da će se sve pozitivno rešiti.
pre 11 dana, 13:43
Hvala puno. Poslato je 8.1. Stiglo je 9.1.i kuriru sam rekla da vrati u poštu jer nisam imala novac kod sebe, jer nisu naglasili da ce poslati sa otkupom. Podigla sam 9.ili 10.1.na šalteru pošte .
pre 11 dana, 13:45
Nema na čemu. Ako je stiglo 09.01, prvi datum za preuzimanje je bio 10.01, jer tek od sledećeg dana može da se preuzme.
pre 11 dana, 13:47
Rešila sam problem. Hvala svima. Utvrdili su da je njihov knjigovođa pogrešio . Inace informacija ako nekom treba iz pošte Сагласно важећим прописима, можете захтевати издавање потврде или оверене фотокопије поштанске исправе која се односи на уручење регистроване пошиљке. Захтев се може поднети у било којој пошти, у писаној форми, у року од годину дана од датума уручења пошиљке на коју се захтев односи, уз обавезу да платите поштарину за ову услугу у износу од 35,00 динара.
pre 11 dana, 13:56