Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vip clanstvo?

Pozdrav svima! Da li znate kako fukncionise Vip clanstvo? Uplatila sam sad 49 din, jedino sto vidim da sam dobila neku krunicu :') Sad ne znam kako dalje funkcionise jel su moji predmeti vidljiviji ili sta?
pre 13 dana, 22:49
Kliknes na Postavke ----> Liste ----> i onda kreiras razne fascikle tj odeljke npr. farmerke, majice, jakne u koje dodajes svoje predmete i na taj nacin sortiras sve stvari :")
pre 13 dana, 23:01
Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 😢
pre 12 dana, 23:10
> emilyy: > Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ > Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 > I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 > 😢 Pa zar niko od vasih bliznjih nema telekom? Bas steta, ja sam to odmah uplatila, korisna je stvar... :")
pre 12 dana, 23:12
Hvala vam devojke :")
pre 12 dana, 23:18
> VBarbarez: > > emilyy: > > Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ > > Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 > > I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 > > 😢 Nema, svi smo u “Telenor-u”.☹️ Zbog onih paketa što su bili, umreženi smo svi i medjusobno besplatno razgovaramo.😉 Znam da je korisna stvar, htela sam to odavno da uradim, sećaš se da sam pominjala na nekoj temi, ali- ništa.☹️ > Pa zar niko od vasih bliznjih nema telekom? Bas steta, ja sam to odmah uplatila, korisna je stvar... :")
pre 12 dana, 23:26
A koja je fora sa ovim predmetima koji nam iskacu cim udjemo na sajt sa po 2000 pregleda ? Jel to random tako sajt izbacuje ili je to neka usluga?
pre 12 dana, 23:39
Za ove na prvoj pocetnoj strani sajta nije ni meni jasno, jer sam primetila da se vrte sve isti skoro predmeti vec mesecima... A kada se udje u odredjenu kategoriju npr Odeca, tu iskacu prvi predmeti za koje je uplacena usluga "Promotivni artikli" i "Specijalni artikli"... A za ove na prvoj strani sajta ne znam ni ja, bukvalno vidim neke da stoje danima i danima tu :)
pre 12 dana, 23:42
A sto je najgore izlazi izlazi sve i svasta ... GREOTA :')
pre 12 dana, 23:54
I mene zanima, kako uopste stici do 2000 pregleda 😁
pre 7 dana, 11:16