Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vip clanstvo?

Pozdrav svima! Da li znate kako fukncionise Vip clanstvo? Uplatila sam sad 49 din, jedino sto vidim da sam dobila neku krunicu :') Sad ne znam kako dalje funkcionise jel su moji predmeti vidljiviji ili sta?
2019 03 12
Kliknes na Postavke ----> Liste ----> i onda kreiras razne fascikle tj odeljke npr. farmerke, majice, jakne u koje dodajes svoje predmete i na taj nacin sortiras sve stvari :")
2019 03 12
Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 😢
2019 03 12
> emilyy: > Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ > Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 > I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 > 😢 Pa zar niko od vasih bliznjih nema telekom? Bas steta, ja sam to odmah uplatila, korisna je stvar... :")
2019 03 12
Hvala vam devojke :")
2019 03 12
> VBarbarez: > > emilyy: > > Ja sam očajna zbog tog VIP članstva.☹️ > > Sa moje mreže (“Telenor”) ne može da se uplati.😩 > > I onda nisam ni postavila sve predmete, jer se samo gomilaju strane, znam da članice mrzi da “listaju” toliko strana.😰 > > 😢 Nema, svi smo u “Telenor-u”.☹️ Zbog onih paketa što su bili, umreženi smo svi i medjusobno besplatno razgovaramo.😉 Znam da je korisna stvar, htela sam to odavno da uradim, sećaš se da sam pominjala na nekoj temi, ali- ništa.☹️ > Pa zar niko od vasih bliznjih nema telekom? Bas steta, ja sam to odmah uplatila, korisna je stvar... :")
2019 03 12
A koja je fora sa ovim predmetima koji nam iskacu cim udjemo na sajt sa po 2000 pregleda ? Jel to random tako sajt izbacuje ili je to neka usluga?
2019 03 12
Za ove na prvoj pocetnoj strani sajta nije ni meni jasno, jer sam primetila da se vrte sve isti skoro predmeti vec mesecima... A kada se udje u odredjenu kategoriju npr Odeca, tu iskacu prvi predmeti za koje je uplacena usluga "Promotivni artikli" i "Specijalni artikli"... A za ove na prvoj strani sajta ne znam ni ja, bukvalno vidim neke da stoje danima i danima tu :)
2019 03 12
A sto je najgore izlazi izlazi sve i svasta ... GREOTA :')
2019 03 12
I mene zanima, kako uopste stici do 2000 pregleda 😁
2019 03 18