Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li imamo pravo...???

Da li imamo pravo da, kao članovi ovog sajta, tražimo smenu Admina? Ponovo? Prethodne peticije nisu urodile plodom, a sadašnji admin već dve sedmice ne ulazi na sajt uopšte... ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/69ab470a56df90dc726e332248490348.jpg) Samo u toku ove sedmice koliko vraćenih paketa, koliko poslatih oštećenih predmeta/predmeta koji ne odgovaraju opisu, koliko negativnih utisaka napisanih bez ostvarenih saradnji, takođe i onih osvetničkih negativnih utisaka, koliko nedozvoljenih predmeta na sajtu... Opšti haos je zavladao i to zaista pozamašno već, ovo stanje je zaista postalo alarmantno na sajtu. Pa, evo, želim javno da pitam sadašnjeg admina iz kog razloga svoju funkciju ne prepusti nekome ko bi odgovorno radio taj posao, kada je već vidno digao ruke od ovog sajta?!? Takođe, želim i sve vas da pitam da li biste radije "boravili" na sajtu na kom ste koliko-toliko zaštićeni i gde većina toga funkcioniše kako treba, ili na sajtu gde vlada opšte rasulo?
2019 03 15
Lady ja sam navikla da ovde nista ne funkcionise kako treba otkad sajt postoji 😁 Prvo sam se nervirala, kao i vecina clanica, pa na kraju digla ruke, dovoljno mi je mojih muka, gde jos oko sajta da se nerviram 😁
2019 03 15
Tina, slažem se ali ovde na sajtu ima i onih članica kojima je jedini izvor prihoda ovakav vid prodaje. Zbog čega da im neko vraća pakete i izbija bespotrebno novac iz džepa? Zbog čega kupci da dobijaju oštećene stvari koje uredno plate sa opisom da je stanje kao novo? Zbog čega ovaj sajt nebi bio jedno lepo mesto gde bismo se uz prodaje, kupovine, razmene, poklone i lepo i opušteno družili kada za tako nešto imamo vremena? Zbog čega oštećene članice ovde trebaju da ispaštaju jer sajt nema "validnog" admina?
2019 03 15
I, nije stvar u tome navikavati se na nešto što nije dobro, što ne valja...stvar je u tome da se oseti da nešto kreće, ide na bolje.
2019 03 15
Sve razumem i slazem se, ali to je vec do bezobrazluka kupca/prodavca. Kako naterati nekoga da preuzme paket ili usaditi u glavu prodavcu da NIJE LEPO slati smece? Nikako nazalost. Admin moze jedino da blokira clanicu, ali ta ista onda otvori novi profil... Ne mirim se sa onim sto ne valja, zato idem na proteste subotom 😁 ali od ovog sajta sam digla ruke i batalila ispravljanje "krivih Drina". Ova adminka nece da radi svoj posao, drugu ocigledno necemo dobiti, znaci to nam je sto nam je- ako peticija nije imala efekta, to prosto znaci da vlasnike boli uvo za sajt. Bar ja to sve tako vidim.
2019 03 15
Питање је, да ли ми у Србији уопште имамо нормалан купопродајни сајт? Све су то неки холандски, шведски, литвански.... и ко зна чије копије сајтова који ни најмање нису усклађене са нашим менталитетом и потребама. КП- непрегледан и ужасно досадан обнављајући сајт Лим- има гомилу правила само преписаних са других сајтова, а за одећу и обућу тотално промашен. МК одлично осмишљен, ужасно урађен. И да не набрајам даље. неколико стотина чланова излажу и купују на свим сајтовима; а преваранти несметано роваре. Хоћу рећи, Овде треба да постоји само један сајт прилагођен нашем менталитету, где је низак праг толеранције за превару, дрскиост и некултуру; и брате да је НАШ!
2019 03 15