Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Aplikacija Moje Krpice

Ka bih licno jako volela da ovo postoji.. Bilo bi nam svima mnogo lakse, Ne znam da li postoji tema, ako postoji obrisacu. Mozda se neko bavi ovime pa u saradnji sa adminom moze da se ostvari ovaj plan, sta mislite?
pre 6 dana, 15:00
Ja sam vec pisala na nekoliko tema, a i imam svoju temu o tome. Postoji, ja je koristim.
pre 5 dana, 17:06
https://mojekrpice.rs/forum/t/494409/moje-krpice-aplikacija
pre 5 dana, 17:09
Zasto meni izlazi da je u pitanju virus? 😕
pre 5 dana, 23:17
Ne znam stvarno, ja koristim app već nekoliko meseci. Ima veoma malo reklama i nisu napadne savršeno funkcioniše.
pre 5 dana, 00:22
To sto piše da je instalacija blokirana, morate u podešavanjima aplikacija postaviti da može tel instalirati app koje ne dolaze iz Google play pa kad instalirate onda opet vratite da blokira ostale instalacije. Ne znam da li dobro objašnjavam. Evo skrinsot o čemu pričam.
pre 5 dana, 00:24
Neće da mi ubaci sliku. Ali verovatno znate na šta mislim. Kad vam izadje da je instalacija blokirana i sprečena zbog toga, to rešite i biće instalirana jer ne dolazi iz play prod. Ta blokada inace služi za sigurnost aplikacija koje se instaliraju, faktički kao antivirus koji ne da aplikacijama da se instaliraju, tj da spreče potencijalno virus itd ali ova app je bezbedna, ja skeniram svojim AVG antivirusom redovno i sve je ok.
pre 5 dana, 00:58
To sto sam videla nije oficijalana aplikacija, amaterski napravljeno i ne radi,moja preporuka da ne skidate, moguce da neko zeli da vam ukrade podatke. Sve sto nije na Google play store je riskantno.
pre 2 dana, 02:58