Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Naše malo nekom znači mnogo

Šta mislite da svako od nas, kada proda nešto, da bar 10% od toga bolesnoj deci ili uopšte ljudima kojima je potrebna pomoć? Ja svakako počinjem sa tim, pa bih volela da mi se i ostale članice pridruže :) Možda nekome spasemo život.
2019 10 16
To je jako divna zmisao i podrzavam. Ja sam instalirala aplikaciju imas na app store zove se pruzi korak,skuplja se novac za pomoc deci oboleloj. Svaki korak se racuna ja sam za kratko vreme dosta skupila. Nadam se da nije prevara i da novac zaista ide tamo gde je namenjen. Svi mi svakako predjemo neku km u danu pa eto i na taj nacin im se moze pomoci. Za oktobar je smupljeno dosta novca pa od sl meseca se opet nastavlja .
2019 10 16
> Sanja0701: > To je jako divna zmisao i podrzavam. Ja sam instalirala aplikaciju imas na app store zove se pruzi korak,skuplja se novac za pomoc deci oboleloj. Svaki korak se racuna ja sam za kratko vreme dosta skupila. Nadam se da nije prevara i da novac zaista ide tamo gde je namenjen. Svi mi svakako predjemo neku km u danu pa eto i na taj nacin im se moze pomoci. Za oktobar je smupljeno dosta novca pa od sl meseca se opet nastavlja . I ja se nadam da nije neka prevara, mada bilo je nekih teorija i na kraju ništa nije dokazano. U svakom slučaju, nije na odmet instalirati je. Naše je samo da se nadamo da taj novac ne ide u pogrešne ruke
2019 10 16
Kako funkcionise ta app?
2019 10 16
Podrzavam ideju mada, svakako doniram za decu u fondacijau BUDI HUMAN-Aleksandar Sapic svakog meseca, ovde mi prodaja slabo ide pa ne bih mogla bas da se oslonim na to..
2019 10 16
> sandrra160796: > Kako funkcionise ta app? Samo instaliras app na telefon i ona ti broji korake . Svaki put kad si u pokretu a tel je kod tebe racuna ti predjene korake a svaki korak je nznm sad tacno koliko dinara . I svaki dan imas evidenciju koliko si koraka presla i koliko si sakupila novca .
2019 10 16