Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA ! Da li treba blokirati profil posle odredjenog broja negativnih ?

Poštovane, da li ste doživele prevaru na sajtu? Poslala sam hljinu, članica nije platila . Ne znam da li da joj objavim ime ovde ? Kako da se obratim Adminu o problemu? Ima 5 negativnih ocena. Na drugim sajtovima, ukidaju profil, posle tri ,valjda.
pre 4 dana, 12:33
Za početak link i na crnu listu! Od Administratora nikakve koristi nema. I obavezno ostavite negativnu ocenu!!!
pre 4 dana, 12:35
Ja sam prosla tako,pa sam jos i negativan dobila od clanice,pa onda otvoren jos jedan profil pa onda sa tog jos kedan negativan. Pijavila adminu,stavila na crnu listu i otvorila temu radi info ostalim clanicama
pre 4 dana, 12:52
Lepo joj piše na avataru: I'm not perfect, I'm original. Baš nju briga što ima 5 negativnih. Nema tu ko da je sankcioniše, tako da radi šta hoće.
pre 4 dana, 13:22
> AppleRed: > Lepo joj piše na avataru: I'm not perfect, I'm original. > Baš nju briga što ima 5 negativnih. Nema tu ko da je sankcioniše, tako da radi šta hoće. Strašno! Nije mi se ovo nikad desilo. Baš imam lepe saradnje sa ljudima. Ne znam zašto bi ljudi varali, i prljali svoj obraz zbog takvih stvari. Ne razumem to.
pre 4 dana, 13:35
> AppleRed: > Za početak link i na crnu listu! Od Administratora nikakve koristi nema. > I obavezno ostavite negativnu ocenu!!! Ne znam gde je ta crna lista.
pre 4 dana, 13:35
Trebali ste prvo traziti da vam se uplati novac pa tek onda poslati . Cim vidite da neko ima vise negativnih treba biti na oprezu . Vase je pravo u svakom slucaju da se zastitite na vreme kad vidite da je druga strana lose ocenjena .
pre 4 dana, 13:36
> meditacija: > > AppleRed: > > Za početak link i na crnu listu! Od Administratora nikakve koristi nema. > > I obavezno ostavite negativnu ocenu!!! > Ne znam gde je ta crna lista. https://mojekrpice.rs/forum/t/45135/crna-lista
pre 4 dana, 13:39
Uuu sad sam se setila, Dva pura sam prosla tako. Prvi put sa popularnom Margitom,jaoo kako joj je bilo ime,serijski prevarant na ovome sajtu..
pre 4 dana, 14:44
Ne vidim smisao za blokiranje profila sa negativnim ocenama....Posto ocene i sluze da imamo uvid sa kim saradjujemo...I na osnovu tih negativnih znamo na koji nacin cemo da saradjujemo i da li cemo Ako se blokira takav profil,clan otvori drugi,bez utisaka ili bez tih negativnih ..I onda sve iz pocetka...
pre 4 dana, 17:24
Zao mi je sto ste prevareni. Nazalost tesko da admin moze nesto da uradi. Svakako na crnu listu i ostavite negativnu kao upozorenje drugim clanicama. Mozda da ubududuce ne saljete bez uplate unapred ili saljite pouzecem i to proverenijim clanovima. Lepo je sto imate uglavnom pozitivna iskustva, ali nikad se ne zna. Blokada clanova sa vise negativnih bi imala smisla kada isti ne bi mogli da za par sekundi otvore novi profil :(
pre 4 dana, 17:51
> jelena2606: > Ne vidim smisao za blokiranje profila sa negativnim ocenama....Posto ocene i sluze da imamo uvid sa kim saradjujemo...I na osnovu tih negativnih znamo na koji nacin cemo da saradjujemo i da li cemo > Ako se blokira takav profil,clan otvori drugi,bez utisaka ili bez tih negativnih ..I onda sve iz pocetka... Slažem se u potpunosti.
pre 4 dana, 18:03
Ni ja ne vidim svrhu gomile blokiranih profila.... koji mi nista ne znace :| Imalo bi smisla, da se prilikom blokiranja "zamrznu" oglasi, pa da znamo koje predmete da izbegavamo...
pre 3 dana, 22:03
Na žalost, dešava se da i članovi sa 100% pozitivnim ocenama naprave propust i onda se prave ludi. Tako da sve je ovo veliki rizik i treba biti spreman na to i zaštititi se unapred, koliko je moguće.
pre 3 dana, 22:13
Blokiranje profila bi možda imalo smisla da se daju lični podaci kao na KP sa JMBG, mada prevaranti uvek nađu načina. I jeste pametna ideja da im se predmeti ne brišu da se vidi da prodaju isto na drugom profilu. Spotter je imala nos za takve.
pre 3 dana, 22:45
1 2 Sledeći