Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Prevara na kp

Jel je nekome poznato ime Hyrije Fazlibegu iz Ulcinja, jeste li nekad saradjivale? Prodala sam mu iPhone, preko kp ali se javio na viber, tako da ne znam korisničko ime na kp. rekao je da će novac prebaciti Westernom, ali mi je dao nevazeci kod transakcije. Želim da prijavim ali nisam sigurna da li su podaci tačni, jer sumnjam da se zove tako. Imam na viberu celu prepisku, sinoć je izbrisao viber kad sam tražila tačan br transakcije i da hoću da mi slika papir gde se vidi moje ime i uplata. Prvi put sam prevarena,u šoku sam. Dajte neki savet
pre 11 dana, 15:54
Hyrije je zensko ime, siptarsko. Poslali ste telefon Ulcinj pre nego sto ste proverili uplatu?
pre 10 dana, 22:37
Znam da je žensko, videla sam sad i sama. Poslao mi je broj transakcije odmah isti dan ali mi je rekao da će novac leci za 10dana, što mi nije bilo logično, do juče nisam proveravala u pošti, rekli su da fali jedna cifra i da nije tačan broj. Kad sam ga sinoć napala oko toga i nekih stvari oko banke, rekao je da je Atlas banka u pitanju, a ja sam našla na netu kontakt i poslala mejl banci pitala oko ovoga, rekli su da je otvoren stečajni postupak i da banka ne radi, kad sam mu rekla to i da hoću da mi do jutra da tačan br transakcije, obrisao je viber.
pre 10 dana, 00:11
Ako nema nalog na KP onda se teško može bilo šta uraditi. Oni su inače ažurni i brzo reaguju na žalbe ali samo za svoje korisnike. Iskreno se nadam da niste slali telefon. To su teški muvatori.
pre 9 dana, 10:35
To je prevara sigurno! Sve sto kao se javljaju iz inostranstva,salju mejlove,traze vase podatke iz banke da bi poslali pare,sad su ubacili kontakt preko vibera da nebude sumljuvo, Ja sam takodje na mom profilu dobijala slicne upite ali sam ih ubrzo provalila. Nadam se da niste poslali telefon,bez uplate nikad nista nesaljite,sve najbolje!
pre 8 dana, 19:42
Poslala sam nažalost. Danas sam bila u policiji ali ne verujem da će moći bilo šta prvo zato jer Srbija i Crna Gora nemaju odnose kako treba ni mup sa mupom ne sarađuje toliko. Sve sam saznala i razotkrila kad je već telefon preuzet. Ništa šta je tu je ...
pre 8 dana, 00:39
Baš mi je žao. Takvi harali na Lalafo prethodnih godina, javili se i meni ali bilo odmah sumnjivo. Često traže Western ili Pay Pal za uplatu. Čak su i razvili navodno sistem gde se dobija mejl da je uplata legla a kad odete po novac ništa. Strašno koliko prevara ima svugde.
pre 7 dana, 13:05
> AppleRed: > Baš mi je žao. Takvi harali na Lalafo prethodnih godina, javili se i meni ali bilo odmah sumnjivo. Često traže Western ili Pay Pal za uplatu. Čak su i razvili navodno sistem gde se dobija mejl da je uplata legla a kad odete po novac ništa. Strašno koliko prevara ima svugde. Znači užasno. Ali dobro sta sad..
pre 6 dana, 20:36
> Zlatana: > Znam da je žensko, videla sam sad i sama. > Poslao mi je broj transakcije odmah isti dan ali mi je rekao da će novac leci za 10dana, što mi nije bilo logično, do juče nisam proveravala u pošti, rekli su da fali jedna cifra i da nije tačan broj. Kad sam ga sinoć napala oko toga i nekih stvari oko banke, rekao je da je Atlas banka u pitanju, a ja sam našla na netu kontakt i poslala mejl banci pitala oko ovoga, rekli su da je otvoren stečajni postupak i da banka ne radi, kad sam mu rekla to i da hoću da mi do jutra da tačan br transakcije, obrisao je viber. Zlatana, da li kod ima 9 cifara? Moguće da je poslato preko RIA transfera. Većina menjačnica radi taj transfer, probajte, proverite.
pre 2 dana, 01:18