Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Uskoro promene na sajtu. Kliknite ovde za više informacija.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Bezobrazluk ...ZARA

Gledam oglase i ne mogu da se otmem utisku da su pojedine članice toliko bezobrazne sa cenama predmeta. Trenutno je u zari veliko snizenje i te iste artikle od 999 i 1999 ovde preprodaju za par hiljada. Mislim znam da dok ima ovaca biće i sisanja ali mislim da je to veoma nekorektno i bezobrazno. Ajde koju stotinu vise, ali ovo je 5x skuplje nego u radnji. Uzas
2020 07 27
Meni je licno to smesno. Ako neko ima net i zna da udje na sajt mojekrpice.rs, valjda je toliko dalekomislen da udje i na zara.rs. Ja od toga polazim i ako npr. postavljam novu majicu koju sam platila u Berskoj 1000 i nisam je nosila, ovde stavim cenu 600, her dok kupac plati i postarinu, to ce njega kostati 800 i opet mu je povoljnije nego u radnji. Ali ima i tih drugih. 😦
2020 07 27
Ja sam npr ove mom jeans kupila kad su bile 2590. Zašto bih ja smanjila cenu, ako je na sajtu smanjena cena? Nema ih više na stanju I ko ih želi, kupiće ih. Onda bi mi bilo logičnije da vratim robu nego da prodajem ovde.
2020 07 27
> UltraStore: > Ja sam npr ove mom jeans kupila kad su bile 2590. Zašto bih ja smanjila cenu, ako je na sajtu smanjena cena? Nema ih više na stanju I ko ih želi, kupiće ih. Onda bi mi bilo logičnije da vratim robu nego da prodajem ovde. Slažem se.
2020 07 27
Ne zanima me koju ko cenu stavlja.Ljudi treba da nauce da se informisu o ceni predmeta i da li ga ima u prodaji.Pa na osnovu toga da odluce da li im se isplati ili ne.Svakako potraznja diktira cene,tako kada ne bi imale klijentelu za to,ne bi ni prodavali po petoduplo vecim cenama.Ono sto me nervira je ako ako neko ponudi odredjenu cenu,odredjene clanice nastupaju kao da su dosle iz Njujorka sa fesn vika,a u stvari prodaju svoje "zlato", na sajtu polovne garderobe u sirotinjskoj Srbiji. ,:(
2020 07 27
Pratim ovaj forum danima i ne mogu da verujem šta sve smeta pojedinim članicama. Da li vas neko tera da kupite? Svako ima pravo da stavi koju god hoće cenu, a na vama je da li ćete kupiti.
2020 07 27
Evo ja sam bas danas postavila neke Zarine stvarcice. Znam da je u toku snizenje, ali su ove stvari koje su postavljene stvari koje sam kupovala van snizenja, ali ih nisam nosila, na svakoj se vidi etiketa i ni nisu iz ove kolekcije koja je na snizenju :) Ako neko zeli da kupi super, ako ne nema veze, svi imamo internet pa se mozemo informisati, ali eto ovih mojih stvarcica ni nema na sajtu pa ne vidim problem :")
2020 07 27
> ladescarada: > Pratim ovaj forum danima i ne mogu da verujem šta sve smeta pojedinim članicama. Da li vas neko tera da kupite? Svako ima pravo da stavi koju god hoće cenu, a na vama je da li ćete kupiti. Mene zanima da li isto to govore malim radnjama i marketima koje se snabdevaju u velikim pa preprodaju po vecim cenama ili preprodavcima voca i povrca po kamionima i improvizovanim tezgama koji se snabdevaju na Kvantasu i sl. pa preprodaju skuplje.
2020 07 27
> ladescarada: > Pratim ovaj forum danima i ne mogu da verujem šta sve smeta pojedinim članicama. Da li vas neko tera da kupite? Svako ima pravo da stavi koju god hoće cenu, a na vama je da li ćete kupiti. Ne, ne tera nas i nije poenta da li cu kupiti jer sigurno neću. Ovde je reč o ljudima koji da su se sitno ugradili pa hajde ali Ono sto me iritira je da su u zadnje vreme 70% oglasa zarine stvari sa snizenja sa prenaduvanim cenama. I to po mom mišljenju obesmisljava ovaj sajt jer ovde smo do sada gledali da prodamo i kupimo nesto po pristupačnijoj ceni nego u radnji.
2020 07 27
Mesecica..Cene Zare su takve zato sto zene to kupuju.Posebno kada su neki aktuelni modeli to ide kao da se prodaaje za dzabe.Prodavcima se jednostavno moze,,Posebno mi je smesno kada vidim opis nekog takvog oglasa..Cena fixna,i ostalo sto ide uz to,u najmanju ruku kao da prodaje neki Pradin model,vanserijiski,pa cini uslugu kupcu sto mu uopste prodaje ,:) Ali opet zene su se snasle,znaju sta ide kod zena/devojaka ovde i to je ok.Neka kupi ko hoce.
2020 07 28
> Esprit21: > > ladescarada: > > Pratim ovaj forum danima i ne mogu da verujem šta sve smeta pojedinim članicama. Da li vas neko tera da kupite? Svako ima pravo da stavi koju god hoće cenu, a na vama je da li ćete kupiti. > Mene zanima da li isto to govore malim radnjama i marketima koje se snabdevaju u velikim pa preprodaju po vecim cenama ili preprodavcima voca i povrca po kamionima i improvizovanim tezgama koji se snabdevaju na Kvantasu i sl. pa preprodaju skuplje. Mislim da to i nije bas najbolje poredjenje,... Posebno ako clanice prodaju noseno... Meni licno ne smeta koju god cenu da stave, jer vec neko vreme radim u trznom centru pa sam i prestala ovde da kupujem :)
2020 07 28
Ovde se prica o novim Zara stvarima koje neki ugrabe na snizenju pa prodaju za vise. Njihov novac koji su odluciil tako da investiraju, mozda im se isplati, mozda ne, zasto bi to nekome smetalo? Njihove pare, ako misle da ce im to doneti profit zasto bi to meni smetalo? Mozda nemaju posao i na taj nacin zarade nesto?
2020 07 28
> Esprit21: > Ovde se prica o novim Zara stvarima koje neki ugrabe na snizenju pa prodaju za vise. Njihov novac koji su odluciil tako da investiraju, mozda im se isplati, mozda ne, zasto bi to nekome smetalo? Njihove pare, ako misle da ce im to doneti profit zasto bi to meni smetalo? Mozda nemaju posao i na taj nacin zarade nesto? Isto mislimo :)
2020 07 28
Sajt će tako izgubiti smisao, bolje je da se konkretizuje na prodavanje stvari koje nam ne odgovaraju, visak su nam i slično, i na neke rukotvorine, ovako gubi svaki smisao i pretrpava se sajt i onda oglasi koji su pristupačni i imaju poentu ne mogu da se vide.
2020 07 28
> MajaaDj22: > Sajt će tako izgubiti smisao, bolje je da se konkretizuje na prodavanje stvari koje nam ne odgovaraju, visak su nam i slično, i na neke rukotvorine, ovako gubi svaki smisao i pretrpava se sajt i onda oglasi koji su pristupačni i imaju poentu ne mogu da se vide. Upravo.
2020 07 28
1 2 3 Sledeći