Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Oziljci od akni

Da li neko zna za neki proizvod koji se stavlja na bubuljice dok Jos ne postanu oziljci?Povremeno dobijem bubuljice kojih nema mnogo medjutim svaka ostavi trag odnosno hiperpigmentaciju Tretmani za lečenje oziljaka su preksupi,i misim sa se najviše isplati nesto sto ce sprečiti nastanak oziljaka,ako takav proizvod uopste postoji Hvala unaored😊
2020 09 28
The ordinary Niacinamid + cink , imas u parfimeriji Metropoliten, manje od 800 dinara. Ja sam imala dosta flekica posle bubuljica, cak ih i ne cedim, a sad hvala bogu, nema ni bubuljica i sve stare flekice su nestale. Sigurna sam da postoje i skuplji proizvodi, ali probaj bas.
2020 09 28
Ja pomenuh u drugoj temi, kad mi se osuse bubuljice, mazem ih Jomelopom i ne ostaju oziljci. Generalno mi brzo zarasta koza, suva je, mozda i to ima udela.
2020 09 28
Eucerinov korektoktor za hiperpigmentaciju znam da odlicno radi posao kad su fleke u pitanju. Ali ne znam pomaze li da do njih uopste ne dodje.
2020 09 30
Draga, samo popravi ishranu i one ce se same povuci ♥️ > jovanica990: > Da li neko zna za neki proizvod koji se stavlja na bubuljice dok Jos ne postanu oziljci?Povremeno dobijem bubuljice kojih nema mnogo medjutim svaka ostavi trag odnosno hiperpigmentaciju > Tretmani za lečenje oziljaka su preksupi,i misim sa se najviše isplati nesto sto ce sprečiti nastanak oziljaka,ako takav proizvod uopste postoji > Hvala unaored😊
2020 09 30