Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Pomoć za preporuku knjige o ishrani

Pozdrav Da li imate neku preporuku za knjige vezane za ishranu ? Moze i na srpskom i na engleskom,ili eventualno YouTube profile ? Da se ne baziraju na mršavljenje i dijete ,već na raznovrsnu ishranu ,pravilno kombinovanje namirnica ,pravilnu termičku obradu namirnica itd
2021 12 27
Od srca Vam preporučujem da prvo pročitate knjigu od Anite Supe, Istine i laži o hrani.
2021 12 28
Knjiga od Novaka Djokovica se bavi sa time. Moj suprug je procitao, ja nikako da stignem.
2021 12 31
> Stuplja75: > Od srca Vam preporučujem da prvo pročitate knjigu od Anite Supe, Istine i laži o hrani. Hvala,poslušala sam njeno predavanje 😊
2021 12 31
> SveJeNaProdaju: > Knjiga od Novaka Djokovica se bavi sa time. Moj suprug je procitao, ja nikako da stignem. Hvala 😊
2021 12 31
Svetogorski kuvar od Oca Onufritisa, posna i zdrava jela. Skroman pristup ishrani, uvod u sasvim nesto drugacije.
2022 01 10
Ja sam bila na seminarima kod Georgija Nazarova i nikada nisam cula nekoga da ima vise holisticki pristup ishrani i zdravlju od njega. Imate intervjue na YT, pa mozete videti da li vam odgovara, a ima i knjige na temu ishrane.
2023 04 04
Immunomania - Nastasja Nedimovic Ima odlične recepte 🌞
2023 04 25