Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Šnajder u Nišu?

Preporuka za šnajdera u Nišu? ☺️
2022 05 30
Zdravo. Ne znam u kom delu grada živiš i koliko bi ti bilo blizu ali imaš šnajderku u Knjaževačkoj, prekoputa vrtića Meca dobrica. Ja kod nje idem već nekoliko meseci jer mi je najbliža a zadovoljna sam kako radi. Jedino što moraš da je pozoveš pre dolaska jer nije uvek u radnji Broj telefona je 060 0266450 Sada je na odmoru pa probaj za koji dan. A osim nje išla sam neko vreme kod jedne u centru, u podzemnom kod one fontane. I ona je bila ok ali skuplja. Srećno!
2022 05 30
> Jelena16: > Zdravo. Ne znam u kom delu grada živiš i koliko bi ti bilo blizu ali imaš šnajderku u Knjaževačkoj, prekoputa vrtića Meca dobrica. Ja kod nje idem već nekoliko meseci jer mi je najbliža a zadovoljna sam kako radi. Jedino što moraš da je pozoveš pre dolaska jer nije uvek u radnji Broj telefona je 060 0266450 > Sada je na odmoru pa probaj za koji dan. > A osim nje išla sam neko vreme kod jedne u centru, u podzemnom kod one fontane. I ona je bila ok ali skuplja. Srećno! Mislis na Zaklinu ( Zizin kutak)? Ako da, i ja imam preporuke za nju :)
2022 05 30
> ubavkam: > > Jelena16: > > Zdravo. Ne znam u kom delu grada živiš i koliko bi ti bilo blizu ali imaš šnajderku u Knjaževačkoj, prekoputa vrtića Meca dobrica. Ja kod nje idem već nekoliko meseci jer mi je najbliža a zadovoljna sam kako radi. Jedino što moraš da je pozoveš pre dolaska jer nije uvek u radnji Broj telefona je 060 0266450 > > Sada je na odmoru pa probaj za koji dan. > > A osim nje išla sam neko vreme kod jedne u centru, u podzemnom kod one fontane. I ona je bila ok ali skuplja. Srećno! > Mislis na Zaklinu ( Zizin kutak)? Ako da, i ja imam preporuke za nju :) Da! Žižin kutak. :)
2022 05 31