Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Gde kupujete kvalitetne trenerke?

Zanima me gde kupujete kvalitetne trenerke, donji delovi konkretno. Uzela sam prosle godine u P&B donji deo trenerke i kvalitet je katastrofa iako im je vazila i po ceni i po materijalu za jednu od boljih. Materijal se "istrosio" na unutrasnjem delu oko savova, nekako kao da se istanjio i pojavile se rupe, isto neka rupa kod dzepa. Kvalitet je bas los, ili je meni zapao neki los primerak.
2022 08 08
Ja kupila u Reserved neke sa ranflom, bas udobne, lep mekan pamuk, ali mi se materijal rasuo kod šavova pa isto sve imam rupice, 1500 sam ih platila. Mislim da ti brendovi nisu nešto kvalitetni. Najduže su mi trajale Nike, ali mi crne uvek posvetle od pranja. Ima u Planeta sport-u nekad sniženja pa one Rang trenerke budu baš pristupačne, i njih sam imala i trajale su mi.
2022 08 08
Hej, hvala na odgovoru i iskustvu. :) Gledala sam te u Reserved, imaju neke koje su pola pamuk, a pola poliester pa nisam htela da uzimam. Videcu da li imaju neke 100% pamucne, a da lepo izgledaju. Uzela sam i u nekoj radnji koja prodaje i tursku i markiranu robu, neku tursku trenerku, lep dezen, ali se posle otprilike 3 pranja lastis u struku rasirio tj. popustio pa su mi nenosive jer spadaju. Nemam srece sa trenerkama :) Uzela sam neku Kenvelo isto da je probam, na snizenju je bila super cena, videcemo kako ce se pokazati.
2022 08 08
Evo jos jedan update, sasvim slucajno naletim na neku Colmar trenerku, a usla cisto bezveze da pogledam sta se nudi bez namere da kupim bilo sta. Cena je jaka, ali je dezen jednostavan i lep pa sam je uzela. Deluje kvalitetno, ali nisam imala Colmar trenerke pa ne znam kakve su i vredi li datih para. Pisite i dalje ako znate gde ima a da valja. Sve dolazi u obzir osim sljokica, cirkona i slicnog kica.
2022 08 10
Ja narucila par sa asosa, asos brenda i topshop brenda, po 10ak evra bile. Pretople i savrsene, jos nisu kratke kao kod nas sto se prodaju modeli da se nose na pola listova. (konkretno sam trazila zimske)
2022 08 10
Hvala na preporuci. Asos sam gledala pre nekih mesec dana, ali ima tamo previse robe pa me mrzelo da listam jer nisam imala vremena za toliko listanje i zagledanje. Mislim da sam par stvari stavila u omiljene i da nista nisu bile trenerke. Svakako cu se nakaniti da pregledam sajt, zadnji put sam narucila od njih pre par godina.
2022 08 10
Ja u New Yorkeru, one njihove basic modele, nista udobnije nisam nosila. Kupim u par boja. Prelepo stoje, a kostaju 1300 dal 1600 din.
2022 08 11
Uzimala sam i njih, ali ja bih ipak nesto kvalitetnije. Do sada od ovog sto sam uzela cini mi se Colmar, ali znacu tek posle nekog vremena.
2022 08 12
Čitavog života (silom prilika) nosim trenerke, imala sam sve ove klasične brendove (nike, adidas, puma...), ako pričamo o pamučnim trenerkama, najkvalitetnije su se pokazale puma (u N sportu je ranije bilo fantastičnih i modela i boja ,mada već dugo nisam kupovala jer su mi se smučile pa nzm kako sad stvari stoje), jednom sam kupila i neku Roxy bila je odlična ali ih više nema u Beosportu a ne znam ima li drugde...nike nikako crne, izblede u rekordnom roku, kao da su pijačne...
2022 08 12
HUMMEL i Lonsdale po meni :)
2022 08 18
Sport vision i planeta. Tu je sportska odeća i kraj. Manite se zare, hm, new yorkera, to je moda što traje sezonu i samim tim kvalitet mu bude očajan.
2022 08 28