Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Obaveštenje - Popravke sajta u toku

Poštovani članovi, Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano.
2023 02 20
Poštovanje, nisam sigurna da li pišem na pravom mestu u okviru foruma, pa se unapred izvinjavam, samo me zanima da li problem na sajtu koji spominjete ima veze sa filterima,tačnije već neko vreme kada idem na kategorije filtera, uopšte ih ne isflitrira (npr. suknje, filter boja , samo crne, sajt i dalje izbacuje sve boje). isl. Unapred hvala na odgovoru
2023 02 20
> AdminRS: > Poštovani članovi, > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano.
2023 02 21
E hvala vam,valjda ce biti uskoro sve u redu.
2023 02 21
Problem je i u zidu pretrazivaca, bar preko telefona...nista ne moze da se vidi... Verujem da znate i sami... Mislim da je jos veci problem od poruka.
2023 02 21
Nadamo se borzoj popravci :) Hvala vam
2023 02 21
> AdminRS: > Poštovani članovi, > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano. Poštovani! Ne samo sa se ne može pročitati poruka već ni da se gledaju objave? Sličice su uske u jednom ćošku... To traje već danima!
2023 02 22
> jankovici1: > > AdminRS: > > Poštovani članovi, > > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano. > Poštovani! Ne samo sa se ne može pročitati poruka već ni da se gledaju objave? Sličice su uske u jednom ćošku... To traje već danima! Isto
2023 02 22
> AdminRS: > Poštovani članovi, > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano. Postovanje Ja sam Vam pisao i na facebook, nema sanse da posaljem poruku nekome vec 4-5 dana, mozda i vise.
2023 02 22
Postovani, interesuje me da li je u planu mozda izgradnja aplikacije?
2023 02 22
Koristite krpice na kompu umesto na fonu dok ne rese problem, meni na kompu sve normalno funkcionise
2023 02 22
I meni isto preko kompa sve ok.
2023 02 22
> jankovici1: > > AdminRS: > > Poštovani članovi, > > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano. > Poštovani! Ne samo sa se ne može pročitati poruka već ni da se gledaju objave? Sličice su uske u jednom ćošku... To traje već danima! Isto i kod mene.
2023 02 22
> AdminRS: > Poštovani članovi, > Trenutno naš IT tim istražuje problem koji se pojavio i nemamo dodatnih informacija osim da će biti popravljeno. > Ukoliko ne možete pročitati poruku pristiglu od drugog člana, kopirajte tekst u deo za pisanje poruka. Tu ćete moći pročitati napisano.
2023 02 22
Dobar dan,dali je sajt proradio.Hvala
2023 02 22
1 2 3 4 Sledeći