Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Sta piti za menstrualne bolove?

Imate li savet sta prirodno koristiti za bolan ciklus prvog dana, a da to ne bude rapidol s i ostali lekovi?
2023 05 03
Magnezijum u tabletama. Takođe pomaže čaj od hajdučke trave. Inače hajdučka trava rešava većinu problema sa ciklusom tako što se pije mesec dana tri puta po jedna šolja dnevno.
2023 05 03
Imam bolove tolike da u hitnu zavrsim, cupam kosu sa glave bukvalno ... Pomaze mi ketonal tablete u staklenoj onoj bocici..
2023 05 03
Čaj ili tablete od virka
2023 05 04
Nista mi nije pomoglo, sve dok se nisam porodila i od tada nemam nepodnosljivih bolova od kojih sam svakog meseca bila na infuziji.....
pre 28 dana, 14:17
Ja sam imala jake bolove i baš ništa nije pomagalo dok mi drugarica nije jednom dala nimulid i od tada ga uvek pijem kada dobijem, stvarno pomaže
pre 25 dana, 19:29
Rapten K
pre 25 dana, 15:10
Posle probanih milion lekova, čajeva i ostalog, jedino da probaš da zaspiš, jer za nekoga jednostavno nema leka.. Meni lično bude malo lakše od blokmaxa, ali samo ako ga pijem 3-4 dana pred menstruaciju. A čujem da dosta žena priča da posle porođaja prestanu bolovi, tako da se iskreno nadam da ce to biti i moj slučaj
pre 25 dana, 15:24
Nimulid je toliko stetan da je cak bio i zabranjen. Rapten K nije za menstrualne bolove i pogresno ga je piti iako moze da pomogne, pila sam ga i sama pre, i nisam sada za njega. To je isto kao da se ukocite sa kicmom ili vratom pa popijete brufen koji je za bolove, a on ustvari nece nista pomoci, sve dok ne uzmete Diklofenak Duo. Tako da, ako se vec pije hemija(lek) onda popiti ono sto bas deluje za to. Tesko je zaspati od bolova, mada uz toliki bol i mucenje zaspi se nekako uz Rapidol S, koji je namenjen za menstrualne bolove. Primetno je kada se hranimo zdravije u toku meseca, bolovi su skoro zanemarljivi…
pre 22 dana, 19:47
Femisan kapi....
pre 21 dana, 22:05
Drugarica se kune u tablete Avemalina, od listova maline. Pije ih 6 dana pre menstruacije i mnogo su joj smanjile grceve i odlive.
pre 21 dana, 05:50
Imala sam jezive bolove svaki put kada dobijem propraćene povraćanjem i dijarejom. Nikakav lek nije pomagao sem da zaspim bar na pet minuta ali trebalo je zaspati 😪 Od kada sam se porodila bolovi su prestali kao da ih nikada nisam ni imala. Sada kada malo bolje razmislim, porođajni bolovi nisu bili ništa sa bolovima koje sam imala svaki mesec.
pre 21 dana, 08:17
> Ivana19999: > Imam bolove tolike da u hitnu zavrsim, cupam kosu sa glave bukvalno ... Pomaze mi ketonal tablete u staklenoj onoj bocici.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ed5b29dd535f4d2222a69613df20eb94.jpg) To to! Isto! Spasila sam se sa njim. Plave su tabletice. Čim osetim da kreće ciklus, ja popijem, drži me par sati,pa kad osetim da popušta ja popijem opet. Uglavnom mi u tom prvom danu ne treba više od dve.
pre 20 dana, 09:06
> Wonderful: > Nimulid je toliko stetan da je cak bio i zabranjen. Rapten K nije za menstrualne bolove i pogresno ga je piti iako moze da pomogne, pila sam ga i sama pre, i nisam sada za njega. To je isto kao da se ukocite sa kicmom ili vratom pa popijete brufen koji je za bolove, a on ustvari nece nista pomoci, sve dok ne uzmete Diklofenak Duo. Tako da, ako se vec pije hemija(lek) onda popiti ono sto bas deluje za to. > Tesko je zaspati od bolova, mada uz toliki bol i mucenje zaspi se nekako uz Rapidol S, koji je namenjen za menstrualne bolove. > Primetno je kada se hranimo zdravije u toku meseca, bolovi su skoro zanemarljivi… Ako imate toliko bolne cikluse,kupite Zodol tbl 10mg. Ako nista ne pomaze, onda Zodol.
pre 20 dana, 14:25
Meni pomaze kafetin menstrual ☺️
pre 20 dana, 18:05
1 2 Sledeći