Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sastav, materijali

Da li vam se dešava da tražite neki komad od konkretnog materijala (primera radi od svile ili da sadrži lan) i kad pretražite iskoči vam gomila stvari koje veze nemaju sa ovim materijalima? Npr. napisano je da je materijal označen na etiketi, a etiketa nije ni uslikana. Ili piše svilena haljina, a opet je to više saten, nego svila. Mene lično mrzi da tražim dodatno da mi slikaju etiketu, ne znam zašto je teško detaljno opisati predmet.
pre 26 dana, 13:18
Uvek pišem materijal jer i sama kad pretražujem ukucavam npr. svila, kašmir, vuna... Ko izostavi tag a ima nešto od ponuđenog, gubi sigurno šansu za bržu prodaju. Lažni tagovi za ove materijale me baš nerviraju, pošto se stvara pogrešna slika o predmetu. Svila i poliester, vuna i akril - nebo i zemlja... 🙄
pre 26 dana, 14:29
Ako nije svila, ne moze da stoji svilena haljina... Ja bih smatrala prevarom ako porucim nesto "svilenu haljinu", a stigne mi poliester na kvadrat i sigurno bih ostavila negativnu zbog laznog opisa, ne znam cemu onda takav opis. Ako na etiketi nije bas vidljivo (ako je bela,obicno blic "ispere"), onda bih pitala za sastav. Sastav je jedna od najbitnijih stavki, pobogu,bar meni.
pre 26 dana, 16:13
Sve što me zanima pitam uvek za materijal, jer nekad nema opis a nekad je naveden neki prirodan materijal a jasno je sa slika da nije, pa tražim sliku etikete. Ne razume se svako u materijale
pre 25 dana, 11:15
Pročitah danas ovu temu ovde i sada pretrazujem nešto iz Sinsay-a da porucim, kad tamo, isti problem 😂 znači, ne dešava se samo na krpicama ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6c3797ea189d86e1977d7be62ef35ffb.jpg)
pre 23 dana, 23:02
> JelenaSokic: > Pročitah danas ovu temu ovde i sada pretrazujem nešto iz Sinsay-a da porucim, kad tamo, isti problem 😂 znači, ne dešava se samo na krpicama > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6c3797ea189d86e1977d7be62ef35ffb.jpg) Mora da su nešto na našem sajtu pogrešili, verovatno samo kopirali materijal od druge pidžame. Ali da se onda ne nerviram oko materijala više, niko ne zna da ih obeleži ,:)
pre 23 dana, 09:05
Da, to na sajtu je sigurno greška, imam više Sinsay pidžama i spavaćica sve su pamučne. Osim ako nisu neke "svilene" u ponudi - to je sigurno sintetika
pre 23 dana, 10:08
> tina001: > > JelenaSokic: > > Pročitah danas ovu temu ovde i sada pretrazujem nešto iz Sinsay-a da porucim, kad tamo, isti problem 😂 znači, ne dešava se samo na krpicama > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6c3797ea189d86e1977d7be62ef35ffb.jpg) > Mora da su nešto na našem sajtu pogrešili, verovatno samo kopirali materijal od druge pidžame. > Ali da se onda ne nerviram oko materijala više, niko ne zna da ih obeleži ,:) Da, i ja imam dosta njihovih pidzama i sve su pamucne, ali ova definitivno nije, vidi se po fotografiji :) mada je prelepa :")
pre 23 dana, 10:17
Nekada ljudi lazu a nekada stvarno nisu upuceni. Cudili bi se koliko devojaka misle da je saten svila i da je onaj sjajni poliester pravi saten. Butici odavno lazu npr. kada pise na papirnoj etiketi da je lan ili svila a na onoj unutra pise da ima samo 20% lana ili svile, zato uvek proveravajte. A za ove sto lazu, ne vidim sto je sramota da navedu pravi sastav kada se isti materijali bez problema prodaju po buticima. Neko ce da odmah odustane od poliamida, a neke prosto ne zanima sastav niti koliko je aljkavo sasiveno dokle god im se svidja model. Za sve postoji kupac.
pre 21 dana, 22:41
> JelenaSokic: > Pročitah danas ovu temu ovde i sada pretrazujem nešto iz Sinsay-a da porucim, kad tamo, isti problem 😂 znači, ne dešava se samo na krpicama > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6c3797ea189d86e1977d7be62ef35ffb.jpg) 😂👍
pre 14 dana, 06:25