Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Clanica ne ulazi na sajt- misljenje

Videla sam skoro da je neko pitao kako da dodje do clanice koje dugo nema na sajtu i jedan od komentara je bio da se u utiscima zadnja osoba pita za broj telefona. Mene zanima da li mislite da je to okej, da li biste dale broj da vam neko trazi i kako bi reagovale da dobijete poruku na telefon za prodaju od nepoznatog telefona?
2023 07 07
Ne bih tražila broj telefona tako, niti bih prosleđivala tuđe kontakte. Ako je nekom do prodaje, ući će na sajt, ako ne, tražim dalje, ništa nije toliko bitno od stvari. Prepun sajt svega i svačega, besmisleno mi je da jurim neke koje ovo ne interesuje. I šta ako dođe do prevare, ne bi moglo da se reši nikako.
2023 07 07
Slazem se sa Vama, meni licno ne bi smetalo da dobijem poruku za prodaju na telefonu od nepoznatog broja, ali mi sa druge strane ne bi bilo prijatno da znam da neko tako lako deli moj broj telefona
2023 07 07
Okej mi je da neko podeli moj kontakt članicama ovde i da se u poruci naglasi odakle se javlja, onda bih ušla na sajt. Dok s druge strane, ne bih ni od koga tražila kontakt jer možda je osoba odsutna (u inostranstvu) postoji sigurno neki razlog zašto se ne loguje na sajt.
2023 07 07
ako je osoba odsturna, to znači da je trenutno ne zanima prodaja. to treba poštovati ;) ja lično ne prosleđujem tuđ kontakt, jer smatram da je to lična stvar.
2023 07 07
Ne bih tražila broj. A dešava se i ovo... Pre nekoliko dana sam pisala članici kojoj na profilu piše da je poslednji put bila ovde pre deset dana. Odgovorila mi je posle dva dana, a i dalje joj piše isto. Eto, da znate da nije uvek sve kako izgleda. 😀
2023 07 07
> DankaDa: > Ne bih tražila broj. A dešava se i ovo... Pre nekoliko dana sam pisala članici kojoj na profilu piše da je poslednji put bila ovde pre deset dana. Odgovorila mi je posle dva dana, a i dalje joj piše isto. Eto, da znate da nije uvek sve kako izgleda. 😀 Videla sam profil na kom pise da je clanica poslednji put bila ulogovana 2019, a ona ima utiske iz ove godine.
2023 07 07
I ja trenutno cekam članicu koja je na odmoru (oko 3 nedelje ) za prelepu torbu nadam se da cemo realizovati dogovor .
2023 07 09
Imam drugaciji problem... Postavim pitanje u vezi nekog predmeta u pp clanici, kulturno oko predmeta (nista razmena i slicno) i bude iskulirana za odgovor. Iako clanici pise da je posle toga bila ulogovana. I to mi se ne desava samo jednom, nego nekoliko puta vec. Mislila sam da je svima u interesu ovde da pridaju svoj visak stvari.
2023 07 11
> Caka86: > Imam drugaciji problem... > Postavim pitanje u vezi nekog predmeta u pp clanici, kulturno oko predmeta (nista razmena i slicno) i bude iskulirana za odgovor. Iako clanici pise da je posle toga bila ulogovana. I to mi se ne desava samo jednom, nego nekoliko puta vec. Mislila sam da je svima u interesu ovde da pridaju svoj visak stvari. Neodgovaranje na poruke je ovde česta pojava... Ne znam šta je kome u glavi, ali je vrlo iritantno i nepristojno, pre svega.
2023 07 11
> Nevenaaa13: Mene zanima da li mislite da je to okej, da li biste dale broj da vam neko trazi i kako bi reagovale da dobijete poruku na telefon za prodaju od nepoznatog telefona? Po meni je sasvim ok, dala bih i ne bi mi smetalo da moj daju, broj telefona ne smatram nečim toliko ličnim u smislu da ako se podeli sa drugima ugrožena mi je privatnost ili šta već, baš me briga iskreno i da ga ceo svet ima. :')
2023 07 14