Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Kreditna kartica

Drage drugarice,možete li da podelite svoja iskustava oko podizanja kreditne kartice. Da li moze da se podigne ukoliko osoba nema ugovor za stalno? I da li znate koja banka ima najbolje uslove za to...
2023 08 11
Mislim da ne moze.Ja imam karticu na svoje ime ali kao dodatnu.Moja svekrva ima i ja uzela preko nje kao dodatnu.Mogu da je koristim da uplacujem na nju,ali mora redovno da se uplacuje jer oni mogu da blokiraju racun na koji ona prima penziju sve dok se ne uplati.
2023 08 16
Moj decko ima iz Mobi banke, zbog formalnosti kad je podizao kes kredit dali su mu i kreditnu karticu. On je tad bio u stalnom radnom odnosu, ali mislim da to nema veze ako imate redovno, mesecno primanje misilim da ce dati. Ja iskreno nisam htela da uzmem kada mi je moja banka nudila, jer mnogo ljudi zaglibi za kreditnim karticama i ne zelim da imam tu opciju. Njemu se kamata obracunava 1.og u mesecu, ali posto mu plata leze pre prvog on prebaci novac i zatvori kreditnu i onda mu ne obracunavaju. Moj savet kao ekonomiste je da bezite od kreditnih kartica, uzmite cekove npr. To mozete i ako niste u salnom radnom odnosu i jos nemate kamatu. Uzmite ili neki manji kes kredit i to zatvorite ranije ako budete imali, samo ne kreditnu karticu..😳
2023 08 18
Ja sam imala Erste omladinski racun dok se nisam zaposlila i mislim da je tad bilo besplatno ozdrzavanje računa na dve godine...
2023 08 24