Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sephora vs Jasmin

Iskustvo kada su parfemi u pitanju, ko prodaje "svezije" parfeme u smislu da je batch kod od nedavno? I kojom kurirskom sluzbom isporucuje Jasmin?
pre 14 dana, 17:39
Cisto informativno - bolje je da kupujes sto starije parfeme :D Zbog izmena regulacija i sastava, sto su parfemi "mladji" to imaju vise izmena i mirisu slabije, a nekad cak i drugacije, od prvobitne verzije
pre 13 dana, 14:32
Znam to, ali kako ne volim parfeme koji odmah izvetre, tako ne volim ni one koji traju danima. Tester bi valjda morao biti u skladu sa parfemom, ne znam da li je i to regulisano u smislu da se smatra prevarom ako tester mirise bolje/intenzivnije/duze od samog parfema?
pre 13 dana, 14:51
Imam prijateljicu koja radi ovde u Manoru, u Ch, na Dioru, i od nje sam cula da testeri mirisu jace, i dugotrajniji su od parfema koji cete kupiti upakovan 😀 Sto je i logicno, da bi namamili kupce. To je kod svih, i svuda u svetu, ne samo u Dioru 😀
pre 13 dana, 15:53
I ja sam to cula, ali to je onda obmanjivanje potrosaca. Isto kao kada bi vam neko ponudio da probate neki proizvod (pice, jelo) i to sto vam nudi se razlikuje od onog sto se prodaje, znaci obmana.
pre 13 dana, 16:05
Da li je neko imao problema da ne moze da naruci preko Jasmina? Kliknem da platim karticom i nista se ne pojavi
pre 13 dana, 00:28
Ja sam naručivala iz Jasmina zimus, ne mogu da se setim koja je kurirska služba, mislim da je bio AKS, u svakom slučaju nije pošta. Što se plaćanja tiče, bilo je sve ok, možda je trenutno neki tehnički problem.
pre 12 dana, 09:00
Probajte sada da narucite i necete moci. Izaberite placanje karticom i videcete da nece da se ucita nista. Kontakt broj im ne radi tj. radi ali se nikad niko ne javlja i vecito vrte ono "molimo vas sacekajte" pa posle toga automat opet iscitava sta da pritisnete ako hocete da ulozite reklamaciju ili ako vam treba pomoc itd. Vrte u krug, na drustvenim mrezama ne odgovaraju, na email takodje..
pre 12 dana, 15:22
> Esprit21: > Probajte sada da narucite i necete moci. Izaberite placanje karticom i videcete da nece da se ucita nista. Kontakt broj im ne radi tj. radi ali se nikad niko ne javlja i vecito vrte ono "molimo vas sacekajte" pa posle toga automat opet iscitava sta da pritisnete ako hocete da ulozite reklamaciju ili ako vam treba pomoc itd. Vrte u krug, na drustvenim mrezama ne odgovaraju, na email takodje.. Sigurno da imaju neki problem, možda ako je žurba da platite na račun direktno. Koliko sam videla ima opcija "predračun" pa može I tako.
pre 12 dana, 16:10
Proradilo im sada
pre 12 dana, 16:35
Zar je moguce da kod nas ne daju nikakve testere, nista? Par puta sam kupovala u inostranim parfimerijama i uvek se dobije gomila testera sta god da kupite. Ovde za racune od 100-250 evra ne daju nista?
pre 12 dana, 21:03
jasmin je ranije bila isporuka city expresom
pre 11 dana, 04:38
> Esprit21: > Zar je moguce da kod nas ne daju nikakve testere, nista? Par puta sam kupovala u inostranim parfimerijama i uvek se dobije gomila testera sta god da kupite. Ovde za racune od 100-250 evra ne daju nista? Možda grešim, ali mislim da je to do radnika, neki pokupe za sebe. Ja sam dobila 2 neka mala testera, generalno uvek kad kupim u Jasminu (u radnji) ubace neki tester. Lilly npr. uvek šalje nešto kad se poručuje online, DM za račune preko nekog iznosa isto daje neke poklone, ali desi se dosta puta ništa da ne daju, tako da mislim da zavisi od toga ko radi taj dan.
pre 11 dana, 07:45
U radnji je i kupljeno, nikakav tester nisu dali. Uzas od poslovne politike
pre 11 dana, 11:54