Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Učenje engleskog jezika - pitanje

Zdravoo :") Interesuje me da li neka od vas ima iskustva sa ovakvim načinom učenja engleskog jezika? Nisam početnik, ali bi mi značilo kada bih sama mogla da biram vreme za učenje. Svaki savet je dobrodošao :") ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/268dbd07de5d70a189ffc656b03d1753.jpg)
pre 13 dana, 10:53
Ja sam sama ucila nemacki kod kuce i iskreno mi je mnogo vise odgovaralo od casova na koje sam isla 😁 Materijala na internetu ima dosta, doduse ja sam sa engleskog ucila nemacki, mada verujem da i na srpskom ima dosta. 2900 za sve nivoe je stvarno odlicna cena, na tvom mestu bih uzela da probam jer je svakako mnogo jeftinije od bilo kog placenog materijala ili casova, pa cak i da sluzi kao osnova na koju ces dodavati nesto znacice 😊
pre 12 dana, 10:43
> IsidoraC96: > Ja sam sama ucila nemacki kod kuce i iskreno mi je mnogo vise odgovaralo od casova na koje sam isla 😁 Materijala na internetu ima dosta, doduse ja sam sa engleskog ucila nemacki, mada verujem da i na srpskom ima dosta. > 2900 za sve nivoe je stvarno odlicna cena, na tvom mestu bih uzela da probam jer je svakako mnogo jeftinije od bilo kog placenog materijala ili casova, pa cak i da sluzi kao osnova na koju ces dodavati nesto znacice 😊 Hvala puno na odgovoru. :") Sigurno ću da probam. Najviše mi odgovara nešto što mogu da radim kada imam vremena, pošto mi je posao takav da ne znam kada sam slobodna. ☺️
pre 12 dana, 12:59
Mozda cu i ja sebi poruciti nemacki jezik hvala sto si postavila 😁 Od aplikacija za telefon koje sam koristila kao dodatak super su mi dosli Duolingo za vezbe pisanja i prepoznavanja reci, Memrise je odlican jer ima snimke ljudi kojima je maternji jezik pa se navikavas na razlicite izgovore i pravu konverzaciju i Clozemaster za recenice 😁 Od ovih gore Memrise mozda ima hrvatski nisam sigurna, ali Clozemaster sigurno ima i srpski kao opciju 😊
pre 12 dana, 14:43
> IsidoraC96: > Mozda cu i ja sebi poruciti nemacki jezik hvala sto si postavila 😁 > Od aplikacija za telefon koje sam koristila kao dodatak super su mi dosli Duolingo za vezbe pisanja i prepoznavanja reci, Memrise je odlican jer ima snimke ljudi kojima je maternji jezik pa se navikavas na razlicite izgovore i pravu konverzaciju i Clozemaster za recenice 😁 > Od ovih gore Memrise mozda ima hrvatski nisam sigurna, ali Clozemaster sigurno ima i srpski kao opciju 😊 Duolingo, koliko sam videla, nema engleski 😐 za memrise i clozemaster nisam znala, hvala na informaciji. ☺️ Ako budeš poručila nemački, javi mi utiske. Želela sam da počnem da učim neki nov jezik, ali sam ipak odlučila da prvo naučim engleski. ☺️
pre 12 dana, 18:11