Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Gradja tela, saveti?

Zdravo drage dame... Za sklapanje odevnih kombinacija sam duduk, verovatno zato stanlo nosim trenerke 😁 Kad treba da idemo na neko desavanje ja ne znam sta da obucem, i najveci problem mi je moja gradja tela posle tri porodjaja. Ja cu da objasnim moju trenutnu situaciju, a vi molim vas, pisite kako da sakrijem moje nedostake (visak). Visoka sam 178cm i imam 80kg koji se i ne primecuju zbog visine. E sad najvise sala imam na bokovima i u stomaku, stomak je katastrofa. Imam neki 18 rodjendan, zelela bih da se sredim, ali ne znam sta bi mogla da obucem, da se taj stomak ne vidi mnogo, imate li neku ideju?
2023 10 27
Definitivno neki modeli haljina ili bluzica koje se sire (mozda u obliku karnera) iznad struka 🙂 to mi prvo pada na pamet
2023 10 28
Ako je gornji deo tela mrsaviji, a donji puniji, idealno rešenje je jako dubok struk koji sakriva stomak i butine, s tim da bude npr. suknja ispod kolena ili skroz duga, koja se blago širi ili pantalone koje se blago šire, a gore moze i košulja uvučena ili uža bluza. Uska duža haljina moze uz steznik za stomak da izgleda super, sa izraženim butinama to onda izgleda dobro kad se istakne kuk i struk, dobije se oblik peščanog sata i sirina butina se ne vidi, već samo se istice oblina. Da bi struk izgledao uzi, ako grudi nisu veće, dobro dodje push up brus ili npr. karner na košulji u predelu grudi. Po datim merama, nemaš neki objektivan visak, samo treba da zakamufliras malo stomak, ako ti to već smeta
2023 10 29