Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li je produktivniji LOT ili pojedinačna prodaja

Da li se garderoba prodaje brže ili lakše kao "lot" u paketu ili pojedinacno, kakva su vam iskustva? Pitam i kupce i prodavce 💚
pre 14 dana, 08:33
Zavisi sta. Npr deciju garderobu sam prodala u lotovima, suludo mi je da prodajem pojedinacno ako nisu skroz novi predmeti koji mogu imati smislenu cenu sa pttom kada se jos doda. Ostala su mi jos tri, ako dobro pamtim. Kao kupac, u lotu bih za sebe kupila ako neko prodaje npr 2,3 predmeta vrlo slicna po modelu, a ne jedna rolka, jedan tanji dzemperic npr, da ne govorim o lotovima tipa farke i majica kao iskljucivo moze tako i ne moze se "razbiti". Za nakit ne znam sta bih rekla, ne nosim nista osim sata, ali eto, kozmetika npr, i tu moze proci kao lot, pogotovo ako ima i testercica, i da je smislen set, ne npr krema za 50+ i hidratantna i za mitisere, prosto da sam lot prati neku jednu etapu. Opet, to sam ja, mozda neko voli drugacije lotove
pre 14 dana, 09:23
Preko krpica nijedan lot nisam prodala, ali ja sam pravila pakete po velicini, a ne po tipu odece ili podelu, mozda je DzoDzo u pravu sto se toga tice. Na instagramu dok sam imala profil sam prodala preko 10 lotova tj. paketa odece, ali sad je jako tesko tako prodati stvari. Cini mi se da je opet nekako lakse prodati stvar pojedinacno
pre 14 dana, 09:50
Lotove uglavnom samo decije odece prodajem, dosad sam samo 2 prodala - jedan lot su bile 2 boho bluze, drugi lot je bio ZARA 5 komada boho stvari (bluze i haljina), velicina je bila 13-14 a to moze i XS velicina da obuce, samo niza osoba. I to nisam prodala ovde nego na Limundu
pre 14 dana, 10:28
Ja sam pokušala par puta sa lotovima I odustala, ako se neko i javi, obično pitaju za jednu stvar iz lota. Što se kupovine tiče, ja ih ne volim jer mi se svidi jedna stvar npr., pa čak i ako je baš povoljno, ne bih da kupujem I dodatno gomilam stvari koje mi nisu potrebne.
pre 14 dana, 13:52
Ne prodajem stvari na taj nacin prosto polazeci od sebe, lotovi na koje sam do sada nailazila su uglavnom bili takvi da mi se nije vise od jedne stvari dopalo (npr. razliciti stilovi pa to su sto sve stvari ista velicina mi nista ne znaci kao ni to sto je povoljna cena jer mi osim te jedne ostale stvari iz lota nisu potrebne).
pre 14 dana, 15:29
Slažem se, lotovi dečiji idu uglavnom i to samo kad clanica u temi traži garderobu za naredni period, pa ponudite jeftino puno stvari u istoj veličini. Kome trebaju samo 3 deblja duksa ili dzempera, moze i tako kao manji lot da se proda, da bude isti fazon, tj sličan model. Manje lotove nisam prodala, čak sam stavljala nisku cenu za 5-6 helanki očuvanih i kvalitetnih, ali sam nudila lotove par puta kad su tražili za decu i tako prodala 20-ak komada raznovrsnih predmeta, gornji i donji delovi, jakna.. čak sam i par obuce ubacivala ako imam u potrebnoj veličini. Takodje kozmetika istog tipa ide- za starije ili mladje, semplovi parfema i slično. Suludo je da ubacite pantalone razlicitih modela, jer uglavnom traže odredjeni model u dve ili tri boje najviše. Mozda bi uz kaput išao džemper u istoj boji i npr.rukavice i šal, sad u sezoni. Čizme i kaput teško, jer se uglavnom veličina ne uklapa
pre 14 dana, 15:53
Ja sam prodavala pakete, npr 5 dzempera M velicina, ili farmerke 5 pari S velicina. Desavalo se da pitaju npr od 5 stvari da kupe 3 ili 4. Ali kazem im da sam cenu prilagodila kao paket, i da tako prodajem, zato i spustim max moguce cenu, jer ako im s ene svidja taj bas jedan predmet, da eto bar bude niska cena
pre 14 dana, 20:47
Никада лот нисам правила ал планирам. Неко купи више ствари па сам направи неки лот уз попуст.
pre 12 dana, 17:55
Ja lotove ne pravim, slikam pojedinacno. Uglavnom clanice od mene kupe vise artikala pa im dam neki popust i bude dobro i njima i meni
pre 8 dana, 07:42
Ne pravim lotove, ali cesto postavljam aukcije, pa tu fakticki stvari odu kao lot.
pre 3 dana, 17:31