Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zatrpavanje inboxa reklamama

Da li dobijate reklame od random osoba cije stvari i nemate u omiljenim sa nekom slikom i cenom? Desavalo mi se ranije pa je prestalo, sad su opet izgleda pocele reklame. Na ove vrucine dobijam ponudu u inbox za jaknu?
2024 07 08
Desilo se samo jednom, dva puta sam gledala profil da proverim da nemam nesto u omiljenima :') Samo sam se zahvalila na ponudi, rekla da nisam zainteresovana i tjt. Verovatno pokusavaju da ostvare prodaju na svaki nacin.
2024 07 08
Meni je neka clanica poslala sliku jakne i cenu. Nemam njene predmete u omiljenim. Cak se ni taj predmet ne vidi ceo, ne vide se rukavi i dno, samo sredina. Ni boja bas nije najjasnija, ali nije moj stil i nesto sto bih uzela u razmatranje. Svakako mi je nelogicno da mi se neko tako ubaci u inbox. Nemam nista protiv ako mi se neki predmet svidja pa dobijem ponudu, ali ovako iz vedra neba ne. I ne znam sta bih sa jaknom na 40 stepeni. Njeno obrazlozenje je bilo da je jakna Esprit, kao i moj nick
2024 07 08
> Esprit21: > Meni je neka clanica poslala sliku jakne i cenu. Nemam njene predmete u omiljenim. Cak se ni taj predmet ne vidi ceo, ne vide se rukavi i dno, samo sredina. Ni boja bas nije najjasnija, ali nije moj stil i nesto sto bih uzela u razmatranje. Svakako mi je nelogicno da mi se neko tako ubaci u inbox. Nemam nista protiv ako mi se neki predmet svidja pa dobijem ponudu, ali ovako iz vedra neba ne. I ne znam sta bih sa jaknom na 40 stepeni. > Njeno obrazlozenje je bilo da je jakna Esprit, kao i moj nick Originalno obrazlozenje, nema sta x-)
2024 07 09
Ja se ponekad javim u inbox članici kojoj je moja stvar u omiljenim predmetima i ponudim neki veći popust (tipa 50% ili 500-1000 dinara). Na forumu sam videla iskustva drugih članica gde su na taj način ostvarile dosta prodaja. U mom slučaju baš i nije tako, uglavnom iskuliraju poruku. Inače se ne javljam nekome ko nema moj predmet u omiljenima ili nije tražio nešto na forumu. Takođe se i ne ljutim ako mi neko pošalje takvu poruku, ako ne želim da kupim, ljubazno se zahvalim i odbijem. 🌸
2024 07 09
Anast. nemam ja problem da mi se javi bilo ko ciji predmet imam u omiljenim pa ako mi treba i ako je ponuda dobra uzecu. Ovo je neko cije predmete nemam u omiljenim i ko mi je poslao ponudu za jaknu na 40 stepeni...
2024 07 09
Da, razumem Vas. Pretpostavljam da ta članica sada rasprodaje zimsku garderobu (tj. daje ispod cene ili kako god), jer nije sezona.
2024 07 09
Da, dešavalo se da dobijem poruku od članica čije stvari nemam u omiljenim, a nismo ni sarađivale. Poruke su bile tipa da je popust 50% na sve ili da ima popusta na više kupljenih stvari i da se javim ako sam zainteresovana. Poslednje takvo javljanje je bilo pre oko dva meseca.
2024 07 09
Desavalo mi se i da dobijem ne predmet ili ponudu nego poruka sa samo nekim emotikonom. Niti napisu da ih zanima nesto, dimenzije, slike, ama bas nista pa sam pretpostavljala da se radi o profilima koji tako privlace paznju. I sad slucajno pogledam i vidim da mi je bas ta clanica u maju slala isto takvu poruku. Neki emotikon bez propratnog teksta.
2024 07 11
Nisam imala takav slučaj. To je očigledno skretanje pažnje na svoj profil, jer će svako mahinalno da pogleda o kome i o čemu se radi. Sve za "dobru" reklamu.
2024 07 12