Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Početak / Deca / Kolica / Kolica za šetnju i trčanje / Kolica za bebu 3 u 1 Bebetto Lica S line

Milena1505

Ada

Kolica za bebu 3 u 1 Bebetto Lica S line

24000 RSD

0

Informacije o Proizvodu

Brend: bebetto

Grad: Ada

Materijali: nzm

Tagovi: kolicazabebu

Stanje predmeta: veoma dobro

Boja: siva

Opis

Bebetto LUCA S - line - provereni model univerzalnih kolica za bebe iz Bebetto fabrike, ovaj put, unapredjenog dizajna i u modernim, neutralnim dezenima. 
Kolica za bebe Bebetto LUCA S-line - obuhvataju kolevku, sportsko sediste, auto sediste, kao i ram koji je osnova za montiranje sva tri dela naizmenicno. Sva tri dela kod Bebetto LUCA S-line kolica se rotiraju u oba smera i princip njihovog montiranja na ram je veoma lagan i praktican. Kolevka je namenjena deci od nula do sest meseci (maksimalna tezina je do 9 kg), sportsko sediste je namenjeno deci od nula meseci do tri godine, auto sediste je namenjeno deci tezine od 0 do 13 kg. Moderan, lagani, aluminijumski ram. Zimska zastita za sva tri dela, kao i zastita od kise i insemata. Bebetto LUCA S-line kolica za bebe je opremijen rotirajucim preanjim tockovima, koji omogucavaju lakse manevrisanje i pokretljivost na manjim povrsinama i u uskim prolazima. Bebetto LUCA S-line model kolica se odlikuje jedinstvenim dezenima pastelnih i neutralnih nijansi za sve ukuse, laganim mehanizmom za sklapanje, kao i moderno dizanjiranom osnovom (ramom) sa korpom sa rajsfeslusom za odlaganje stvari. 
Bebetto LUCA S-line kolica su lagana, prakticna kolica, koja zauzimaju malo prostora kada se sklope. Kolica Bebetto LUCA S-line ispunjavaju sve EU standarde bezbednosti i kvaliteta.

Dodato: Sep 29, 2024

Način prikaza: 4