Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Početak / Žene / Nega i lepota / Nega kose / BaByliss Pro aparat za lokne

Unajakovljevic

Pančevo

BaByliss Pro aparat za lokne

9500 RSD

0

Informacije o Proizvodu

Brend: babyliss

Grad: Pančevo

Materijali: //

Tagovi: lokne babyliss

Stanje predmeta: veoma dobro

Boja: crna

Opis

Automatski figaro za kosu na paru C1800E prvi je u istoriji automatski uvijač za kosu BaByliss-a koji je opremljen probojnim sistemom pare Hydrotherm™. Ona vlaži, hidrira kosu i pruža joj sjajan svilenkast izgled i obezbeđuje dugotrajnost lokni. Vrlo lako i jednostavno sada možete stilizovati kosu u kombinaciji automatskog uvijanja Curl Secret i funkcijom pare. Frizura koja premašuje sva očekivanja! 
Automatski figaro za kosu nežno obmotava pramen kose oko keramičke komore – uvlači je, uvija i zagreva oblikujući lokne. Kad je funkcija pare uključena, figaro ispušta paru sistemom Hydrotherm™, koji vlaži kosu i osigurava trajnost uvojaka. Nakon završetka uvijanja jednostavno otpustite stisnute ručke, a kao rezultat dobićete lepo oblikovane, slobodno padajuće lokne prirodnog izgleda. 
Celi postupak je brz i bez rizika oštećenja kose. U slučaju nepravilne upotrebe automatski figaro za kosu na paru C1800E emituje zvučni signal i ne prihvata dalji proces uvlačenja kose. U zavisnosti da li želite pravilno oblikovane lokne ili blage talase, biraćete vreme uvijanja pramena, kao i nivo temperature shodno vašem tipu kose.

Dodato: Jul 3, 2024

Način prikaza: 23