Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Manijaka na sve strane!

Upravo sam na drugom sajtu na kom prodajem krpice bila kontaktirana od Zorana iz Lebana u vezi jednog artikla. To je samo bio izgovor za sikaniranje i seksualno uznemiravanje. Pomenuti je pretio kako ima svoje ljude u MTS i da ce me locirati po broju mobilnog koji se obavezno ostavlja na sajtu prilikom registracije. Posto imam kratak fitilj, odmah sam ga prijavila administratoru. Sad vec razmisljam, imam li osnova za prosledjivanje konverzacije nadleznim organima? Kad vam neko preti da ce vas locirati jer ne zelite da pristanete na prostituciju, nije nimalo prijatno.
2015 12 13
mislim da imas osnova...
2015 12 13
Gospode, cega sve nema na internetu [:vrtoglav] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] Dobro si postupila!!!
2015 12 13
Cini mi se da smo ovde malo zasticenije nego na drugim sajtovima. Koliko god drugih problema imali, ipak se osecam sigurnije na sajtu mojekrpice.rs. Hvala puno administratorima sto nas cuvaju, a i svim divnim clanicama koje odmah reaguju na najmanji znak uzbune.
2015 12 13
Huh? Ne samo administratoru, prijavi ga policiji, užas [:sokiran]
2015 12 13
WOW! Znaci da je doticnom omiljena zabava maltretirati devojke po Internetu?!
2015 12 13
Ma užas, kad mi dođu takvi likovi koji pokušavaju svoje fetiše i seksualnu neiživljenost da srede na sajtovima gde se skuplja najviše ženska populacija, pa fuj. A tog lika slobodno možeš prijaviti, takve stvari spadaju pod cyber bullying i seksualno uzmeniravanje.
2015 12 14