Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Limundo :)

Koristite li Limundo i kako ste zadovoljne? Koliko cesto se desava da aukcija izadje na realnu cenu? Podelite vasa iskustva [:osmeh]
2016 01 01
Skoro sam prodala narukvicu po ceni od 99 din., koja je bila pocetna, a samo swarovski srce nakaceno na jednom kraju kosta toliko :) Ostatak poludrago kamenje i swarovski kristali manji. I nisam pravila frku, rizikovala sam i eto :) clanici se dopada :) isto tako sam i kompletic sa profilne koji sam stavila po fiksnoj ceni ovde i na Kupindu od oko 1000 din. (staklo i swarovski kristali) prodala po pocetnoj ceni (399) plus, istoj clanici, mindjuse (fiksna cena 400) i narukvicu (250) za po 10 din., tolika je bila pocetna. I jos prsten pravila posto me je zamolila da ukompletiram i pitala koliko para da doda, rekoh nista :D mislim da me je materijal za sve to kostao preko 500 din. (a izlicitirana suma izasla 420), ali nema veze, bitno mi je da sam nekog usrecila, u duhu praznika. Ponco pleteni koji sam dobila na poklon sam prodala za 99, po pocetnoj ceni i rekla devojci da plati samo postarinu, majice decije plus poklon majica isto ode za 10 din., rekoh nek i ona plati samo ptt i farke isto tako za 10.. isle mi aukcije jedna za drugom pa tako ispalo i svi presrecni, a vala i ja, drago mi je kad nekog obradujem :D
2016 01 01
Hvala :) Kaputic je presladak :)inace, ima stvarcica koje od 10 skoce na 1000, to kad je u pitanju nesto novo, markirano i sl. Mislim da ovi sa srebrom tako kace i fine parice zarade :) ja, kao sto rekoh, tamo od sad gledam da pokrijem bar materijal :D medju prvim prodajama mi je bio prsten koji je otisao za 10 din., clanici se em dopao em je bila srecna sto nisam odustala jer se i to desava :) jbg, necu negativne ocene pa kad sam vec stavila tako, nek ide, bice jos :)
2016 01 01
Cassiopeia, moras kliknuti npr. na svoj nik pa nam iskopiras stranicu na kojoj pise o tebi, a pored Svi predmeti clana. Ovaj link nas vodi na nase predmete..
2016 01 02
Na Limundu sam član odavno, skoro od kad postoji , 8 godina, imam skoro 500 pozz ocena.. Prodavala sam svoje slike i po nešto od garderobe , sve je otišlo daleko ispod realne cene. Nekad su mi platno i boje bili skuplji od poslednje ponude, da ne govorim o utrošenom vremenu, unikatnom umetničkom radu za koji sam se i školovala .. .. Sad ne pamtim kad sam poslednji put tamo nešto prodala-odustala sam i zbog plaćanja za postavljanje predmeta i visokih provizija . Nekad bi cena za neki komad odeće koji bi prodala (istina, markirani) bila veća nego za umetničku sliku radjenu po mesec dana -što je za mene bio šok.. Za takvu sliku kad bih je prodala na ebay mogla sam kupiti pun ormar firmirane garderobe. Ako postaviš realnu cenu -retko kad se proda u prvih 5 krugova.. Ako staviš 10 din .. ode prejeftino, tako da većinu prodatog bukvalno pokloniš.. Na Kupindu ako se ne proda odmah , onda stoji predugo..
2016 01 02
Više puta sam kupovala nego prodavala. Volim da razgledam, naleti se često na neku jeftinu a dobru stvarčicu. Što se tiče prodaje - nisam baš zadovoljna. Ili ode za prvu cenu ili ne ode. Najčešće sam kupovala knjige.
2016 01 02
Ja sam godinama na limundu i kupindu, pre sam koristila mamin nalog i tamo smo super prodavale, pre par godina, tacnije pre 5 godina, nakupile skoro 500 pozitivnih i posle je prodaja nekako polako opadala :( Ja sam otvorila posle nalog na moje ime, nije da nemam pozitivne,imam preko 200 ali prodaja nije ni blizu kako je pre bilo. Sada koristim samo kupindo, postavim ,pa kad se proda .
2016 01 03