Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Posavetujte me :)

Danas treba da posaljem bundu clanici koja je izgleda nova na sajtu jer nema ni jedan utisak. Saljem joj putem post expresa, da li je pouzdano? Jer realno mora mi platiti predmet kad ga preuzme.. ali sam videla da neke clanice imaju strah prema clanicana bez utisaka i traze uplatu unapred.. sta bi vi uradile? Kakva su vam iskustva sa novim clanicama? Hvala unapred.
2016 10 05
Nemoj da saljes,nista joj nije tesko da uplati pa da dobije predmet,stavise postarina ce joj biti manja.Skoro sam imala situaciju,razmena je bila u pitanju,posaljem zimsku jaknu,i dva nova duksa.Moj paket je uzela a meni nikad nije poslala stvar,debelo me je zeznula,a pritom je imala 3 pozitivna utiska.Moj ti je savet da ne saljes,a ti kako hoces.Prevaranti budu blokirani zbog prevara al nije im tesko da otvore novi nalog i da nastave sa varanjem.
2016 10 05
I da,bunda nije laka sigurno ce postarina biti veca,sto bi na kraju placala duplo,ako ti se paket vrati...bez utisaka,nemas garanciju nikakvu da ce sve da prodje kako treba.
2016 10 05
> malena035: > I da,bunda nije laka sigurno ce postarina biti veca,sto bi na kraju placala duplo,ako ti se paket vrati...bez utisaka,nemas garanciju nikakvu da ce sve da prodje kako treba. U pravu si , slazem se ili da joj trazim pola novca da upise unapred, a pola kad preuzme paket.. mozda je i njoj strah da mi uplati sve u napred.. realno, varale su i clanice sa mnogo vise utisaka od mene .. hvala u svakom slucaju!
2016 10 05
nadji neki kompromis,ako je ok uplatice pola novca.Tako ste obe sigurne.
2016 10 05
Sto se mene tice kada sam bila pocetnik na sajtu (a to davno bese 😂), uplacivala sam clanicama novac u napred, ali samo onima koje imaju znatno vise utisaka od mene. Ne mora da znaci da je svako bez utisaka prevarant, ja sam imala dosta lepih iskustava bas sa clanicama bez utisaka. 😊
2016 10 05
I ja sam imala lepe saradnje sa clanicama bez utisaka. Moze i osoba sa vise utisaka da Vas prevari nikad se ne zna.
2016 10 05
> tokanica: > I ja sam imala lepe saradnje sa clanicama bez utisaka. Moze i osoba sa vise utisaka da Vas prevari nikad se ne zna. To je tacno, ali je manja verovatnoca da te prevari neko ko ima 100 pozitivnih i nijednu negativnu ocenu, nego neko ko nikad nije imao saradnju :)
2016 10 05
Iz mog iskustva na ovom sajtu je sve pola pola Vratio mi se paket od clanice koja je imala 0 utisaka ali i od jedne sa 38 u tom trenutku Tako da ima svega Nekima je uvredljivo kad im trazim uplatu unapred jer imaju ili nemaju uopste utiske A desavalo se I da ove iz beograda se ne pojave kod licnog preuzimanja Jednostavno ne znas da li ce nekom nesto kvrcnuti u medjuvremenu 😂✌🏻️
2016 10 05
ja jedino sto mogu da ti pomognem to je ako ti se bunda vrati spremi oko 1000 din da platis duplu postarinu to znam iz licnog iskustva par puta sam platila duple postarine kad sam slala bunde
2016 10 06
Pošalješ pouzećem i kurir joj neće dati paket dok ne plati otkupninu....A to je cena tvog artikla plus poštarina. Ili tražiš pare da ti uplati hoće,neće njeno je. Ni u radji ne dobije robu dok ne plati. To su tvoji uslovi kome se ne sviđa nek produži dalje..
2016 10 06
Poslala sam budnu post expresom na kraju. Rizikovala sam, ali devojka je zaista divna i sve je ispalo kako treba..bas sam zadovoljna! :)
2016 10 07
Nisam ni sumnjala....Nisam htela ranije da se uključujem u temu iz razloga što sam čekala ishod. A po pravilu je da nema pravila. Uvek me nekako oduševe članice bez utisaka ili sa par utisaka. Drago mi je što se tvoja sumnja nije obistinila. Ali sledeći put ja ne bih otvarala temu za slične stvari. Ružno je unapred osudjivati i tražiti savet kada si već odradila pola posla. :)
2016 10 08
> emushka: > Nisam ni sumnjala....Nisam htela ranije da se uključujem u temu iz razloga što sam čekala ishod. > A po pravilu je da nema pravila. > Uvek me nekako oduševe članice bez utisaka ili sa par utisaka. > Drago mi je što se tvoja sumnja nije obistinila. Ali sledeći put ja ne bih otvarala temu za slične stvari. Ružno je unapred osudjivati i tražiti savet kada si već odradila pola posla. :) Istina ziva..ali opet nisam dala link clanice, medjutim ja sam videla da otvaraju teme da pitaju takva pitanja...sta.znam..i ja imam 14 utisaka i relativno nemam iskustva.. svako bi trazio novac u napred, ali znam sebe ja bih recimo zbog toga odustala od kupovine..
2016 10 08