Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako vam ide prodaja decije i muske garderobe na sajtu? :)

Nadam se da sam na pravom mestu postavila temu. Zanima me kako vama ide prodaja decije i muske garderobe na ovom sajtu, kod mene jako slabo, skoro nikako :)
2017 01 17
Mušku odeću ni nemam,a dečija tu i tamo ...
2017 01 17
Kod mene ima nesto decije garderobe, takođe jako, jako loše ide prodaja. 😕
2017 01 17
Ja ne znam sta je u pitanju ali meni generalno ide lose :-( doduse nova sam,pa mozda i ne znam sve "cake" za prodaju...ali bukvalno niko ni ne pita,sem par njih koje su trazile razmenu iako sam u opisu navela da ne radim razmene.
2017 01 18
Pa prvo ti trebaju utisci :D svakako ce neko pre kupiti od tebe ako imas vise utisaka, ja sam npr prve utiske na sajtu stekla kupovinom od drugih ljudi, sigurno 10-ak utisaka i onda sam polako pocela i sa prodajom :)
2017 01 18
Joki.koki :) prvo dobrodosla :") Slazem se sa SandraKg93.. Mozes poceti tako sto ces prve utiske steci kupovinom.. I ja sam isto tako pocela :") Puno srece ti zelim.. I vama devojke uspesnu prodaju <3
2017 01 18
meni najvise decije i ide...ja npr za decije stvari maksimalno spustim cene,cak za decicu posaljem i vise od porucenog jer je to mom sinu malo a kako svaki dinar gledam da potrosim na njega najvise mu garderobu i kupujem i onda je sva ta garderoba kao nova iz radnje jer brzo prerastaju.
2017 01 18
E hvala vam na savetu,nisam nesto u tom pravcu razmisljala a i tek sam otvorila profil i u guzvi bila pa nisam ni svrljala po sajtu,ali svakako cu se ovih dana aktivirati.
2017 01 18
I meni slabo ide decija. Doduseni kada nešto trazim od decijeg da kupim sa sajta, slabo i nalazim. Sticem utisak da su decije stvari prilicno zapostavljene. .😐
2017 01 18
Za muške stvari pokušaj bolje na Kupujemprodajem ;) Pozdrav :)
2017 01 18
Nažalost, ni utisci niti iskustvo neće preterano pomoći kod dečije i muške garderobe :( a ni kvalitet ni cene. Jednostavno, to su kategorije kupaca koje se snabdevaju na drugim mestima i na druge načine. Pomak u trgovini dečijom polovnom odećom i opremom je značajan, ali i dalje nedovoljan - u smislu da roditelj, kad god može, deci kupuje fabrički novo, ali ni to ne preko sajtova već uživo, uverivši se lično u kvalitet i veličinu. Kroz koju godinu statistika će verovatno biti nešto drugačija. Kod naših muškaraca stvar je jasna - garderoba se obnavlja upadljivo ređe, do teške muke, kad baš mora :) a i ako se proda neki muški artikal, to kupuje žena za muža, sestra za brata..... :)
2017 01 19
> hotspot: > Kod naših muškaraca stvar je jasna - garderoba se obnavlja upadljivo ređe, do teške muke, kad baš mora :) a i ako se proda neki muški artikal, to kupuje žena za muža, sestra za brata..... :) Slazem se, ja sam mozda prodala 2,3 dzempera, naravno novih, muskarci slabo kupuju polovne stvari, takoreci nikako, bukvalno se registruju, uloguju jednom da poruce i kad im stigne vise se nikad ni ne uloguju na sajt :D Sto se tice prodaju na sajtovima Lalafo, Kupujemprodajem, Kupindo itd, ne znam da li tamo bolje ide prodaja decijih i muskih stvari? :D
2017 01 19
Dečijih da, za nijansu: Limundo za polovne, Kupindo za nove. Ima i malobrojnih slučajeva koji bi možda pokazali suprotno, ali ovo je neki prosek, takoreći. Lalafo je opšti haos bez ikakvih kategorija u domenu odeće, tako da se stravično brzo zatrpava šta god postavili :) a KupujemProdajem nisam istraživala još uvek.... Mislim da bi muška garderoba mogla proći kao neka FB stranica, onako malo agresivnijeg pristupa, vidljivog....sa reklamom i to. Realno, oni tamo provode kudikamo više vremena....ovde ih ne treba ni očekivati :)
2017 01 19
Ovde sam prodala dve muške stvari i to istoj članici. Inače mušku garderobu najviše prodajem na Kupujem Prodajem
2017 01 20
> SandraKg93: > > hotspot: > > Kod naših muškaraca stvar je jasna - garderoba se obnavlja upadljivo ređe, do teške muke, kad baš mora :) a i ako se proda neki muški artikal, to kupuje žena za muža, sestra za brata..... :) > Slazem se, ja sam mozda prodala 2,3 dzempera, naravno novih, muskarci slabo kupuju polovne stvari, takoreci nikako, bukvalno se registruju, uloguju jednom da poruce i kad im stigne vise se nikad ni ne uloguju na sajt :D > Sto se tice prodaju na sajtovima Lalafo, Kupujemprodajem, Kupindo itd, ne znam da li tamo bolje ide prodaja decijih i muskih stvari? :D Na osnovu mog iskustva te stvari se bolje prodaju na limundu .
2017 01 24