Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Niste fer! Mislila sam da ne komentarisem ali moram..

U poslednjih par dana ne mogu a da ne primetim, htela sam da ne komentarisem ali moram.. necu naglasiti ko su ali ce se same pronaci.. vidim da pojedine clanice prodaju stvari DUPLO ali bukvalno duplo skuplje nego u prodavnica! Naravno sve uredno napisano da je novo ima i etiketu ali je bukvalno skuplje duplo nego u prodavnici! Jer sam bila pre neki dan u Uscu i videla da se te stvari prodaju za 500,600 dinara.. pa cekajte cemu to?? Svi ovde zaradjujemo i prodajemo ali bas to da radim mislim da nije fer.. clanicama koje ne zive u beogradu, novom sadu i kragujevcu te prodavnice nisu dostupne nazalost i sad one da bi imale tu stvar em cete da im naplatite duplo nego sto je u prodavnici a jos na sve to i postarina koja vise ne izadje ispod 264 dinara..
2017 02 03
Apsolutno si u pravu... Ja izneverujem kad skontam koliko je u prodavnici u stvari jeftino naspram ovde formiranih cena.
2017 02 03
Ajde da stave 100,200 dinara vise nekako bih i podnela ali kad vidim duplo skuplje, pa mislim se jel moguce.. nije fer, ja kao gledam da spustim cene minimalno, pa jos kd me neko pita jos spustim zbog postarine i tako.. > mimalina: > Apsolutno si u pravu... Ja izneverujem kad skontam koliko je u prodavnici u stvari jeftino naspram ovde formiranih cena.
2017 02 03
Slazem se! Vec par dana vidjam neke predmete koji, ne da su precenjeni, nego nemam reci... Stvarno nije fer, mozda bih neke i uzela da nisam informisana o cenama. Kao sto rece clanica, u Uscu je veliko snizenje, za novac koji bih potrosila ovde- odem tamo i kupim nove novcate stvari.
2017 02 03
Molim Vas, za sve nas kojima brendirane prodavnice nisu na 15, 20, 30 min. nekim prevozom (nego se razdaljina meri satima) da linkove tih predmeta/ stvarcica kad pronadjete stavite u temu "Precenjeno". Hvala.
2017 02 03
Naravno da si upravu, nije uredu, ali ima nas raznih, nažalost sve više "bez emocija"
2017 02 03
Ja mislim da to ide po principu - ako ste propustii neku stvar , npr. torbu koja vam se svidja , a iz prethodne kolekcije je, a prodala vam se ispred nosa, mozete naci kod mene... a cena je ona pre snizenja, pa ako odgovara, odgovara...
2017 02 03
Upravo to, sa svima se slazem to sto ste napisali, samo iskreno glupo mi je da ostavljam linkoveod tih clanica i tih stvari.. mada ako budu nastavili i dalje tako jednom ce prestati da mi bude glupo, kad vec njima nije..
2017 02 03
Ja prodajem novu garderobu i nikada mi se nije dogodilo da su cene skuplje nego u radnjama, naprotiv, jeftinije su za 1000, 2000 pa do 2500 dinara a nekada i vise.
2017 02 04
ma jel si "izneverovala" :))
2017 02 04
Složila bih se sa svim gore navedenim da pojedine devojke preteruju, i ne samo to da formiraju cene koje su previsoke nego na neke stvari koje su opšte dostupne svima nama bez obzira na to da li smo iz manjeg ili većeg mesta dodaju još barem 40% veću cenu što je meni nezamislivo i bezobrazno. Kao primer, sigurno ste sve videle da svuda ima onih kaputica sa širokom kragnom i pojasom na vezivanje raznih brendova i cene im se kreću oko 1800 pa do 2500 maximum! A ovde su neke članice navele cenu od 3500 pa na više što je nezamislivo plus poštarina, a pritom piše nošen jednom, dva puta i sl. Ja sam konkretno prodala potpuno nov takav kaput za 1650 plus dala poklon i platila postarinu jer zaista mi je draže da neko nosi kome se zaista dopada nego meni da skuplja prašinu. A te neke cene su po mom mišljenju čist bezobrazluk i nije ni čudo što te predmete ne prodaju duzi period. Zna se šta može da ima višu cenu, razni parametri postoje, od načina izrade, materijala, dizajna, aktuelnosti... Plus nova stvar, kvalitet je taj koji najviše određuje a ne ime brenda, što je izgleda samo kod nas na Balkanu. Neke devojke su spremne zarad svoje pokondirenosti da plate velike sume samo zato što je nešto Guess, Replay, Miss Sixty I sl, makar i polovno samo da bi eto nosile nešto markirano, što je tužno i onda time daju prostora kojekakvim prevarantima i precenjivacima da profitiraju. Uvek je bitniji kvalitet od imena brenda, a na žalost to je već pitanje svesti koja kod nas nije dovoljno razvijena
2017 02 04
> Unicorn11: > Složila bih se sa svim gore navedenim da pojedine devojke preteruju, i ne samo to da formiraju cene koje su previsoke nego na neke stvari koje su opšte dostupne svima nama bez obzira na to da li smo iz manjeg ili većeg mesta dodaju još barem 40% veću cenu što je meni nezamislivo i bezobrazno. Kao primer, sigurno ste sve videle da svuda ima onih kaputica sa širokom kragnom i pojasom na vezivanje raznih brendova i cene im se kreću oko 1800 pa do 2500 maximum! A ovde su neke članice navele cenu od 3500 pa na više što je nezamislivo plus poštarina, a pritom piše nošen jednom, dva puta i sl. Ja sam konkretno prodala potpuno nov takav kaput za 1650 plus dala poklon i platila postarinu jer zaista mi je draže da neko nosi kome se zaista dopada nego meni da skuplja prašinu. A te neke cene su po mom mišljenju čist bezobrazluk i nije ni čudo što te predmete ne prodaju duzi period. Zna se šta može da ima višu cenu, razni parametri postoje, od načina izrade, materijala, dizajna, aktuelnosti... Plus nova stvar, kvalitet je taj koji najviše određuje a ne ime brenda, što je izgleda samo kod nas na Balkanu. Neke devojke su spremne zarad svoje pokondirenosti da plate velike sume samo zato što je nešto Guess, Replay, Miss Sixty I sl, makar i polovno samo da bi eto nosile nešto markirano, što je tužno i onda time daju prostora kojekakvim prevarantima i precenjivacima da profitiraju. Uvek je bitniji kvalitet od imena brenda, a na žalost to je već pitanje svesti koja kod nas nije dovoljno razvijena Slazem se sve al je jako bezobrazno prodati farmerice koje su krpljene Mene je sramota da pogledam slike farmerica Ja da su moje Ne bih ni poklonila vec bi krpila sa njima nesto sto treba Clanica je za crnu listu Sam ovakvom robom Sramota njena
2017 02 04
Problem je sto se noseni predmeti nude po duplo i troduplo vecim cenama. Mislim da se mogu naci cene na netu u aktuelnim radnjama. Nekima nije ni bitno koliko placaju, bitno je da im se svidi, pa otud drugima pravo da lupaju cene- kad ima kupaca, moze im se
2017 02 04
Otvorila sam skoro tu temu.na da ne pricam o modelima koji su na snizenju bili 100 puta od pre pet godina,..cena ista kao noviji modeli u prodavnicama..bas sam jurila farmerke tally weijl u prodavnici bile 13e (trenutno bas moderne) ,nesto sam bila ne raspolozena da ih probam i pokajem se trazim ovde..kad ono farmekre od pre par godina 2000
2017 02 04
Ne razumem zasto racunate postarinu kada racunate za koliko skuplje clanice prodaju. Prvo, clanice to ne uzimaju sebi, drugo, da li u cenu predmeta kupljenog u radnji racunate troskove javnog prevoza, taxija ili goriva? Takodje ne razumem zasto se naglasava kako neko daje cak i poklon, uz znatno nizu cenu, a eto neko drzi visoku cenu. Davanje poklona je plemenit cin i ne bi trebalo da se istice od onog ko ga daje. Svako ima svoje misljenje, naravno, i zanimljivo je cuti razlicita :) Nabudzene cene svakako ne podrzavam sto je vidljivo na mom profilu.
2017 02 04
1 2