Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovde nekome toliko dosadno

pa ostale zeza da mu meri sve zivo, izmaltretira a na kraju se ne udostoji da odgovori ??? Korisnica ENA_97 je trazila da joj slikam nove farmerice jos par puta, i da joj dam svaku mogucu dimenziju, sve sto se moglo izmeriti na farmericama... Ja pozajmila metar od komsinice to vece, izmerila SVE sto je trazila bukvalno, da bi se ona ucutala i kada sam je pitala da li tu odgovaraju napisala je samo -Da, bas su moje mere. I opet tisina... Ja pitam pa da li ih zelis ili ne, sta si odlucila? A ona-Jel mogu negde da se probaju??? :-D Ja sam joj napisala da sam u drugom gradu ali da nine problem moze da dodje da ih proba ako zeli(msm ako joj se i isplati tako)... Naravno, NISTA NIJE ODGOVORILA VEC TRI DANA a na mrezi je. Pa ne razumem... Ako vec trazis mere nakon sto ih dobijes znaces da li bi ti bile tacne, posto si svaki centimetar trazila... I jos se posle ne udostojis da odgovoris kratko i jasno, niko te ne tera da ih kupujes... ali cekaj, jesam li ja zaludna da ti sve merim lepo slikam...pa ispostuj me i odgovori HVALA PREDOMISLILA SAM SE ili UZECU IH ili nzm ni ja... Ali odgovori. Eto i zasto sutra ne volim da merim kad neko trazi... Sem sto nemam metar pa se uzajmljujem ili saljem sestru da meri, da nakon sto kaze odgovaraju NE JAVI NISTA. Bolju saradnju sam imala sa clanicama koje nisu zahtevale merenje...i bile prezadovoljne. Ako stoji M velicina logicno je da nece tebi da stoji da je XL osim ako nije onaj problem sa velicinama ali to svako od nas naglasi, tipa-M je ali je vise za one koji nose L, malo veca... Ne znam, nisam pametna vise.
2017 02 11
Uh, i meni se to dogadjalo i to bas skoro, moze jos slika, mogu mere, mogu slike iz svih uglova... Ludilo opste... jedno vreme sam u opisu profila drzala MOLIM CLANICE DA IAKO NE ZELE PREDMET ZA KOJI SU ZAINTERESOVANE NAPISU / NE HVALA, NE ODGOVARA MI, NISAM ZAINTERESOVANA, A NE SAMO DA ISPARE BEZ RECI. Jednostavno nismo svi isti i treba imati bas puno strpljenja na forumu...
2017 02 11
Da bi olaksala sebi mozes meriti i lenjirom :) to sigurno imas kod kuce ;) Ja sam imala skoro slicnu situaciju, devojka je trazila sve moguce mere i na kraju mi napisala ne znam nisam sigurna da li ce mi odgovarati :) a svaki sav sam premerila :) Boze moj, prodace se svakako.. Bez nerviranja, ja vec navikla na takve pojave ovde :")
2017 02 11
I meni se desila slicna sutuacija,jos devojci dam popust,slikam kako stoji,ostavim joj podatke za uplatu novca ona meni za slanje,znaci sve smo se dogovorile i onda ona ne uplacuje novac,ok ni to nije problem,njeno pravo je da se predomisli ali jednu stvar ne razumem,zasto je toliko tesko kad se vec loguju da napisu "odustajem od kupovine izvinite". I nije prvi put da mi se to desava,ne shvatam poentu.
2017 02 11
Evo upravo se nerviram zbog slicnog problema, ali avaj... Zato skoro sve (ako ne i sve) predmete izmerim i postavim u opis, pa izvol'te. Barem jedna muka manje.
2017 02 11
> SMprodajarobe: > Evo upravo se nerviram zbog slicnog problema, ali avaj... > Zato skoro sve (ako ne i sve) predmete izmerim i postavim u opis, pa izvol'te. Barem jedna muka manje. Ma ne vredi. Opet bi pitali da li je mereno stolarskim ili krojackim metrom :)
2017 02 11
Preko vibera sam joj slala mere i slike. Ne kaze ne zna da li ce joj odgovarati nego MOJE SU MERE, BAS TE. Auuu... Samo bar odgovori. A prosle nedelje clanica takodje jedna hoce dva para farmerica po 500...pa onda jedne i kaze nmg danas ajde uplaticu ti sutra novac. Rekoh nema problema. Podaci ostavljeni i sve ... I ni traga ni glasa od nje. :-D i dan danas. :-)
2017 02 11
Ili situacije kad pitaju da slikam na sebi ,:( ,:( ,:( ,:( ,:( ,:(
2017 02 11
> NikoletaDavid: > Ili situacije kad pitaju da slikam na sebi ,:( ,:( ,:( ,:( ,:( ,:( Daaaaa....
2017 02 11
> sansa77: > > SMprodajarobe: > > Evo upravo se nerviram zbog slicnog problema, ali avaj... > > Zato skoro sve (ako ne i sve) predmete izmerim i postavim u opis, pa izvol'te. Barem jedna muka manje. > Ma ne vredi. Opet bi pitali da li je mereno stolarskim ili krojackim metrom :) Hahahah, istina!
2017 02 11
A dobro, u redu je da se traze I dobiju mere. Ako prodajemo trebale bi da imamo svoj krojacki metar, kosta oko 20 dinara :) Ili lenjir. Ne treba ocekivati da se kupuje samo na osnovu velicine 'S' recimo. To nista ne znaci. Za ne odgovaranje ne kazem nista u odbranu :)
2017 02 12
> tamilina: > pa ostale zeza da mu meri sve zivo, izmaltretira a na kraju se ne udostoji da odgovori ??? > Korisnica ENA_97 je trazila da joj slikam nove farmerice jos par puta, i da joj dam svaku mogucu dimenziju, sve sto se moglo izmeriti na farmericama... Ja pozajmila metar od komsinice to vece, izmerila SVE sto je trazila bukvalno, da bi se ona ucutala i kada sam je pitala da li tu odgovaraju napisala je samo -Da, bas su moje mere. I opet tisina... Ja pitam pa da li ih zelis ili ne, sta si odlucila? A ona-Jel mogu negde da se probaju??? :-D Ja sam joj napisala da sam u drugom gradu ali da nine problem moze da dodje da ih proba ako zeli(msm ako joj se i isplati tako)... Naravno, NISTA NIJE ODGOVORILA VEC TRI DANA a na mrezi je. Pa ne razumem... Ako vec trazis mere nakon sto ih dobijes znaces da li bi ti bile tacne, posto si svaki centimetar trazila... I jos se posle ne udostojis da odgovoris kratko i jasno, niko te ne tera da ih kupujes... ali cekaj, jesam li ja zaludna da ti sve merim lepo slikam...pa ispostuj me i odgovori HVALA PREDOMISLILA SAM SE ili UZECU IH ili nzm ni ja... Ali odgovori. Eto i zasto sutra ne volim da merim kad neko trazi... Sem sto nemam metar pa se uzajmljujem ili saljem sestru da meri, da nakon sto kaze odgovaraju NE JAVI NISTA. Bolju saradnju sam imala sa clanicama koje nisu zahtevale merenje...i bile prezadovoljne. Ako stoji M velicina logicno je da nece tebi da stoji da je XL osim ako nije onaj problem sa velicinama ali to svako od nas naglasi, tipa-M je ali je vise za one koji nose L, malo veca... > Ne znam, nisam pametna vise. Mogu da se probaju ,dodji na sajt ,popicemo kaficu i videces kako lepo stoje . :') :') :') :') :') No words !!
2017 02 12
> TinaAdamovic: > > tamilina: > > pa ostale zeza da mu meri sve zivo, izmaltretira a na kraju se ne udostoji da odgovori ??? > > Korisnica ENA_97 je trazila da joj slikam nove farmerice jos par puta, i da joj dam svaku mogucu dimenziju, sve sto se moglo izmeriti na farmericama... Ja pozajmila metar od komsinice to vece, izmerila SVE sto je trazila bukvalno, da bi se ona ucutala i kada sam je pitala da li tu odgovaraju napisala je samo -Da, bas su moje mere. I opet tisina... Ja pitam pa da li ih zelis ili ne, sta si odlucila? A ona-Jel mogu negde da se probaju??? :-D Ja sam joj napisala da sam u drugom gradu ali da nine problem moze da dodje da ih proba ako zeli(msm ako joj se i isplati tako)... Naravno, NISTA NIJE ODGOVORILA VEC TRI DANA a na mrezi je. Pa ne razumem... Ako vec trazis mere nakon sto ih dobijes znaces da li bi ti bile tacne, posto si svaki centimetar trazila... I jos se posle ne udostojis da odgovoris kratko i jasno, niko te ne tera da ih kupujes... ali cekaj, jesam li ja zaludna da ti sve merim lepo slikam...pa ispostuj me i odgovori HVALA PREDOMISLILA SAM SE ili UZECU IH ili nzm ni ja... Ali odgovori. Eto i zasto sutra ne volim da merim kad neko trazi... Sem sto nemam metar pa se uzajmljujem ili saljem sestru da meri, da nakon sto kaze odgovaraju NE JAVI NISTA. Bolju saradnju sam imala sa clanicama koje nisu zahtevale merenje...i bile prezadovoljne. Ako stoji M velicina logicno je da nece tebi da stoji da je XL osim ako nije onaj problem sa velicinama ali to svako od nas naglasi, tipa-M je ali je vise za one koji nose L, malo veca... > > Ne znam, nisam pametna vise. > Mogu da se probaju ,dodji na sajt ,popicemo kaficu i videces kako lepo stoje . :') :') :') :') :') > No words !! Pa stvaaaarno :-D Daj da otvorimo temu "KABINA ZA PROBU" :-D
2017 02 12
Ne vidim razlo zašto da ne probaju :( sem ako niste u situaciji da im to i omogućite.Sem toga ima mesta i po gradu na kojima se to može obaviti.To je stvar dobre volje. tamilina je trudna uzgred,a ipak je zvala da proba Ovde je sporna KULTURA. Hvala,molim,izvini,molim te....
2017 02 12