Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Vaši utisci o Bioten kozmetici? :)

Drage dame, da li ste probale nekad neki proizvod od Bioten kozmetike? Mene konkretno zanima njihova CC krema, ali ne znam baš puno o tom proizvođaču, niti bilo koga ko koristi njihove proizvode, pa me zanimaju vaši utisci o njima il još bolje ako je neka od vas koristila tu kremu? :)
2017 04 25
> tijana90: > Drage dame, da li ste probale nekad neki proizvod od Bioten kozmetike? > Mene konkretno zanima njihova CC krema, ali ne znam baš puno o tom proizvođaču, niti bilo koga ko koristi njihove proizvode, pa me zanimaju vaši utisci o njima il još bolje ako je neka od vas koristila tu kremu? :) ja bas samo to od njih i koristim , a i inace samo CC kremice , nema koju nisam probala, ima jos par marki ali ona mi je bas odgovarajuca, Bioten je po meni sasvim ok , i imam je bas sada kao i Niveinu i Baleinu :")
2017 04 25
Hvala na odgovoru. :D Ja koristim Bourjois CC najsvetliju, prilično sam zadovoljna, jes da mi je malo žućkasta, al šta da radim. Uglavnom ona polako nestaje i neće je biti u prodaji više očito. :/ Gledam šta bih mogla da uzmem kao zamenu, s obzirom da sam baš bleda, a i baš mi smetaju mirisi u puderima i pojedinim kremama. Ovaj Bioten sam slučajno našla na netu kao CC, međutim zapitala sam se i zbog cene kakvo je. :D Da li koristiš light ili medium? :)
2017 04 25
uglavnom su mi sve medium , i ja imam jako svetao ten ali sa ovim sto ja koristim bas nikada nisam zuckasta bila... probaj i mislim da ces biti jako zadovoljna :* :*
2017 04 26
E super. :D Probaću sigurno. Hvala na korisnim informacijama. :D :*
2017 04 26
> tijana90: Hvala na korisnim informacijama. :D :* nema na cemu :")
2017 04 26
I ja koristim CC Biotenovu, super mi je.MEdium nijansa je super, iako imam svetao ten.
2017 04 27