Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Želim da kupim,ali ne želim da kupim" kupci

Mislim da je ovo jedini idealan naslov za temu u kojoj želim da vam prepričam svoje iskustvo od pre par dana... Pre par dana javila mi se je članica za haljinu bila je zainteresovana da je kupi,doduše ona je objavila temu,ja sam joj ostavila link i tako je to krenulo... Članica je bila navodno zaiteresovana,postavila milion i jedno pitanje,gde sam ja na svako odgovorila ljubazno i detaljno. Sve je to bilo u redu,kao uzima je ali ceo taj razgovor je naviodio na to da me samo zavlači i da i neće da je kupi. Elem,rekla je da je uzima,onda sam je čekla neko vreme da mi javi za podatke,medjutim kada se javila htela je još jednu stvarčicu i pitala za zadnju cenu za obe stvari,ja odgovorila a njenog odgovora i dalje nema. Opet ja šaljem da pitam da li odgovara cena ili da prodam nekome drugom,ali u međuvremenu,pošto je ovo nalog moje sestre a i ja ga koristim,sestra je bila ušla u poruke i htela da joj opet priblizi izgled,i velicinu haljine jer i ona istu takvu prodaje samo u drugoj boji... Stize odgovor kao ne odgovara joj velicina,ovo ono,mislim klasično zavlačenje. Ja se tu iznerviram,i odgovorim joj ponovo ljubazno da je ok ako ne želi da kupi,ali da nema potrebe za ceo dan maltretiranja i zavlačenja i na kraju ništa! Na kraju sam se i sa sestrom posvadjala zbog,eto gluposti i nebitnih virtuelnih osoba koje ni same ne znaju šta žele! Zaključak: Pojedinci na ovom sajtu su stvarno dokoni i ne znaju šta žele,ali nije fer traćiti nečije vreme i živce bezveze. Jednostavno recite da odustajete od kupovine i to je to. Nije sramota nemati dovoljno novaca ili jednstavno se predomisliti,ali recite odmah. Poštujte tuđe vreme! ;)
2017 09 01
Standardna pojava na ovom sajtu.
2017 09 01
> MajaSchatz: > Standardna pojava na ovom sajtu. Bez komentara sam,stvarno. u poslednjih mesec dana prodaja mi je išla veoma dobro,bukvalno sam na dan po 5-6 stvari prodavala,ali ovakvu situaciju nisam imala... :D
2017 09 01
Imala sam ja slican slucaj nedavno. Javila se za majicu, pitala kako i sta...rekla da hoce i trazila broj racuna da uplati. Prolazi jedan, dva, tri dana a uplate nema. I ja onda ne znam da li je odustala pa da prodam drugom kupcu ili ce mozda bas u tom trenutku da mi stigne izvestaj o uplati. I posaljem poruku-"jeste li odustali? Nije problem ako jeste, samo da znam." I onda vrhunac: "Nisam odustala. Samo da mi legne uplata od prodaje i ja onda Vama uplacujem." Do dana danasnjeg se nije javila cak ni da se izvini. A da, ne rekoh: majca je kostala 400 din. 😂😂😂
2017 09 01
> MALAODSTILA: > Imala sam ja slican slucaj nedavno. Javila se za majicu, pitala kako i sta...rekla da hoce i trazila broj racuna da uplati. Prolazi jedan, dva, tri dana a uplate nema. I ja onda ne znam da li je odustala pa da prodam drugom kupcu ili ce mozda bas u tom trenutku da mi stigne izvestaj o uplati. I posaljem poruku-"jeste li odustali? Nije problem ako jeste, samo da znam." > I onda vrhunac: "Nisam odustala. Samo da mi legne uplata od prodaje i ja onda Vama uplacujem." > Do dana danasnjeg se nije javila cak ni da se izvini. > A da, ne rekoh: majca je kostala 400 din. 😂😂😂 Bezobrazno je jako od nje sto Vas je zavlacila i nije javila, ali mi se ne dopada ovaj deo gde napominjete da je majica 400 din, pa kao, male pare, ko to nema da uplati - ja sam tako shvatila komentar. Meni se cesto desi da nemam bas ni dinara, a sigurno nisam jedina, tako da meni to nije smesno... Ali izvinjavam se ako gresim.
2017 09 01
Taman posla da su male i da ih ne vrednujem, prva ja sam nezaposlena i znam kako je nemati u novcaniku ni toliko. Medjutim, tada ne "idem" u kupovinu, ne rezervisem i ne zamajavam prodavca pa da i on (prodavac) mozda ispusti sansu da proda drugom.
2017 09 01
Da, slazem se sa tim. Ja nekad rezervisem ako znam da cu imati uskoro neke pare, ali uvek javim. Nazalost, ima neodgovornih osoba... kao da je to sramota reci - "ipak nisam skupila, prodaj nekom drugom". A desavalo mi se i za razmenu "javljam ti danas"... evo do dana danasnjeg nije mi javila. 😀
2017 09 01
> MALAODSTILA: > Imala sam ja slican slucaj nedavno. Javila se za majicu, pitala kako i sta...rekla da hoce i trazila broj racuna da uplati. Prolazi jedan, dva, tri dana a uplate nema. I ja onda ne znam da li je odustala pa da prodam drugom kupcu ili ce mozda bas u tom trenutku da mi stigne izvestaj o uplati. I posaljem poruku-"jeste li odustali? Nije problem ako jeste, samo da znam." > I onda vrhunac: "Nisam odustala. Samo da mi legne uplata od prodaje i ja onda Vama uplacujem." > Do dana danasnjeg se nije javila cak ni da se izvini. > A da, ne rekoh: majca je kostala 400 din. 😂😂😂 Eto,nisam jedina :D Ja sam bila u nedoumici sta da radim,da li da prodam drugoj,pa sta onda ako se ona javi... Na kraju,kada sam joj rekla da je ok ako nece da kupi i ostalo,ona mi je odgovorila "e tek sad je necu kupiti" x-) x-) kao da je uopste i htela ,:) :')
2017 09 01
I ja u poslednje vreme imam mnogo onih koje zele da kupe, razmenimo brojeve i onda ja pitam: Da li vam odgovara tu i tu, tada i tada - ni reci. Ili kaze uzimam sutra uplacujem, nikad nije uplatila. Ili ja pitam za nesto sta bih htela da kupim, odgovora nema, a redovno se ulazi. Pocecu zaista da ih kacim na listu.
2017 09 01
Mislim da se to svima desava...ali definitivno clanice koje traze dodatne slike, te iz ovog ugla,te na prirodnoj svetlosti, ovako, onako - te sigurno nece kupiti. Iz svog dosadasnjeg iskustva kazem...A clanice koje sigurno kupuju, niti zamaraju sa previse pitanja, ni sa slikama, vec se fokusiraju kako sto pre da se realizuje saradnja. Mislim da cu prestati da slikam dodatno predmete, jer me stvarno zamara i trosi bezpotrebno vreme- a na kraju od prodaje ne bude nista!
2017 09 02
A sta raditi kad se javite prodavcu, zelite da kupite, pitate u kakvom je stanju, u odlicnom, ja kazem hocu, vazi posaljite podatke, i vise se ne loguje. Meni se desilo pre 5 dana. Mislim bzvz mi je da dajem ocenu, sacekacu jos. Mozda je nesto iskrslo devojci.
2017 09 02
pojava na koju sam navikla svaki dan u protekla 2-3 dana imala sam 6 takvih slucajeva no lepo prodam sledecem ko se javi ne cekam nikoga, ali meni je najbolje kad u ovakvim postovima vidim clanicu koja pise strasno, uzas a ta ista ne javi kad odustane vec samo nestane :)
2017 09 02
> vodavoda: > I ja u poslednje vreme imam mnogo onih koje zele da kupe, razmenimo brojeve i onda ja pitam: Da li vam odgovara tu i tu, tada i tada - ni reci. Ili kaze uzimam sutra uplacujem, nikad nije uplatila. Ili ja pitam za nesto sta bih htela da kupim, odgovora nema, a redovno se ulazi. > Pocecu zaista da ih kacim na listu. Pa iskreno i treba,na listu pa nek se crvene,ako ih je uopste sramota :)
2017 09 02
> Beba24: > Mislim da se to svima desava...ali definitivno clanice koje traze dodatne slike, te iz ovog ugla,te na prirodnoj svetlosti, ovako, onako - te sigurno nece kupiti. Iz svog dosadasnjeg iskustva kazem...A clanice koje sigurno kupuju, niti zamaraju sa previse pitanja, ni sa slikama, vec se fokusiraju kako sto pre da se realizuje saradnja. > Mislim da cu prestati da slikam dodatno predmete, jer me stvarno zamara i trosi bezpotrebno vreme- a na kraju od prodaje ne bude nista! U potpunosti se slažem sa Vama,delim Vaše mišljenje. Ja ne saljem dodatne slike,jer slike su mi uvek perfektne,mislim trudim se da predmete dobro uslikam i kasnije kada pitaju za dodatne slike ja stvarno nemam sta dodatno da slikam,ali ajd' dokoni ljudi... A za članice koji su ozbiljni kupci,baš je tako kao što kažete,jednostavno ne smaraju... :")
2017 09 02
> bloodytears: > pojava na koju sam navikla svaki dan u protekla 2-3 dana imala sam 6 takvih slucajeva no lepo prodam sledecem ko se javi ne cekam nikoga, ali meni je najbolje kad u ovakvim postovima vidim clanicu koja pise strasno, uzas a ta ista ne javi kad odustane vec samo nestane :) Kada bolje sagledam stvari i jeste bolje resenje ne čekati nikoga i mislim da vise necu tako nesto raditi :) E pa ne znam na koga tačno mislite ,:)
2017 09 02
1 2 3 4