Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sve je isto

Da li vam se čini kako je sve krenulo nizbrdo na ovom sajtu i da mnoge članice postaju neaktivne?Koliko sam primetila uvek iste teme se vrte:prevarena sam(kao kupac i prodavac),u forum tražim često se stavljaju pogrešne stavke,sve vrvi od negativnosti.Nažalost postalo je dosadno.
2018 03 28
> Ceca25: > Da li vam se čini kako je sve krenulo nizbrdo na ovom sajtu i da mnoge članice postaju neaktivne?Koliko sam primetila uvek iste teme se vrte:prevarena sam(kao kupac i prodavac),u forum tražim često se stavljaju pogrešne stavke,sve vrvi od negativnosti.Nažalost postalo je dosadno. Slažem se.... Nekada je bilo divnih tema, ćaskanja, sličica...... po neka rasprava, ali bože moj, nismo svi istog mišljenja... Sve u svemu, sam sajt i forum nisu ni približno kao što su nekada bili.
2018 03 28
Mozda nema veze sa temom, ali ja sam danas dozivela takvo ponizenje od prodavca kojem sam uplatila novac post netom . Naime ja na ovom sajtu samo kupujem i do sada nisam imala ovako iskustvo. Citala sam o prevarama ali ova moja je prevazisla sve. Posle pet dana od uplate kada sam trazila da mi posalje jaknu ili vrati.pare dobila sam odgovor da sam predmet dobila i da ne zna sta mi nije jasno. Trazila sam da mi posalje potvrdu o slanju na sta kaze, pravila su jasna vi ste platili i dobili predmet koji ste uplatili. Tnaci ja sam kreten koji posle pet dana trazi jos jednu jaknu???????? Sustina price je da bukvalno nemate kome da se zalite, apsolutno ne postoji zastita od prevare. Ja necu propasti za 2000 ali i dalje ne shvatam da je ovo moguce!!!!
2018 03 28
Ovde stvarno ima svacega,ne znam kako je pre bilo,nova sam ovde,ali stvarno ima svega.....Od prodavanja predmeta koje ne poseduju do trazenja nerealnih razmena,svadjanja,nekulture.... :(
2018 03 28
> Anitanoa: > Posle ovog danas tesko da cu se odluciti bilo sta da kupujem na ovom sajtu. Ponavljam ovde ne postoji nikakav nacin da se zastitite. Bukvalno uplatite novac unapred i kupac vam kaze dobili ste nesto sto nikada nije ni poslato i tu se prica zavrsava. Nema zastite moja rec protiv njene. Sa potvrdom o uplati mogu da obrisem d.... Zasto joj nisi ostavila negativnu? Otvoris lepo temu o doticnoj ja bi i njene podatke ostavila, ti imas dokaz da si uplatila ona neka postavi dokaz da je poslala, u nekim slucajevima kad clanica dobije negativnu i kad se otvori tema stvar se resi ovako ako je pustis da prodje cak i bez negativne prevarice jos nekoga
2018 03 28
Upravo to i pokusavam da uradim. Boli me uvo za pare ali ceo dan se tresem zbog ovoga. Pomaze mi jedna clanica pa cu postaviti temu. Ja se u tome ne snalazim uopste. Pre svega posteno kupujem i volim da kupujem ali mi se zgadilo posle ovoga. Stavicu prepisku sve ce vam biti jasno koliko je bezobrazna.
2018 03 29
Ostavila sam negativnu. Bila sam sigurna da nikada nikome necu dati negativnu, ali u pravu ste zbog svih ostalih. A ova prevarantkinja zasluzuje 10 negativnih za bezobrazluk.
2018 03 29
> Anitanoa: > Ostavila sam negativnu. Bila sam sigurna da nikada nikome necu dati negativnu, ali u pravu ste zbog svih ostalih. A ova prevarantkinja zasluzuje 10 negativnih za bezobrazluk. Objavite o kojoj clanici se radi da i ostali znaju.
2018 03 29