Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ,vracen paket od clanice Evill Angel!

Jos jedan prevarant ili sta? Porucila je paket tj haljinu od mene ali se paket vratio. Nije odgovarala na poruke niti je spremna da uplati troskove duple postarine koje sam sama iz svog dzepa morala da platim. Ne razumem zaista iz kog razloga to pojedine clanice rade?
2018 04 27
Naravno da je prevarant ! Takodje vraćen paket plus dupli troškovi ! Ne razumem naručivanje i zatim vraćanje i igranje takvo sa ljudima ako ne želi neko nešto neće ni naručiti zar ne?! Dotična evil angel jel ime joj odgovara ili ih ima vise iza tog profila je ubedjivala da će podići pa potom i prestala da se javlja! Ovome na put treba stati kao i sličnima !!!
2018 04 27
Strasno..svakim danom sve gore rasulo na ovom sajtu..i paketi se vracaju..desavaju se prevare..Ne znam cime vise ovo vodi..Dajte clanici megativnu i obratite se adminu..Jedino ona moze da vam pomogne
2018 04 27
> Ivanamile: > Strasno..svakim danom sve gore rasulo na ovom sajtu..i paketi se vracaju..desavaju se prevare..Ne znam cime vise ovo vodi..Dajte clanici megativnu i obratite se adminu..Jedino ona moze da vam pomogne Vodi samo tome da vise niko nikome ne veruje niti ce verovati.Eto,od sada pa ubuduce iskljucivo uplata pa slanje..Ljudi su postali zaista okrutni,nezahvalni i kao sto njeno korisnicko ime govori-zli.
2018 04 27
> Zorica81zoka81: > Naravno da je prevarant ! Takodje vraćen paket plus dupli troškovi ! Ne razumem naručivanje i zatim vraćanje i igranje takvo sa ljudima ako ne želi neko nešto neće ni naručiti zar ne?! Dotična evil angel jel ime joj odgovara ili ih ima vise iza tog profila je ubedjivala da će podići pa potom i prestala da se javlja! Ovome na put treba stati kao i sličnima !!! Pa da- mi nemamo na šta drugo pametnije da potrošimo novac vec na neciju bahatost.
2018 04 27
Treba da je prijavis adminu za prevaru ..Pa pobogu ,nikome ne pada novac sa grana da placa duple postarine zbog necije nepromisljenosti ili predomisljanja ,cak sta vise bezobrazluka .
2018 04 27
Dobila je negativnu . Videcemo od sada pamet u glavu. Zao mi je samo sto zbog ovakvih ne možemo da verujemo poštenim ljudima kojih ima svakako i koji su korektni !
2018 04 27
Sam nadimak kaže kakva je osoba... Nemam reci.. Bezobrazno!!!
2018 04 27
> otkacenacrnka3: > Sam nadimak kaže kakva je osoba... Nemam reci.. Bezobrazno!!! ... Koja podudarnost ... Nick vam je identičan... 😂😂😂 No. Ne znam zašto naručuju kada nemaju za poštarinu... A da ne pričam o kupovini... Koje je konstantno sa nekim pitanjima....od dimenzija ( a da li će mi to odg.)?? do koji je sastav materijala...potrudis se Max i sav taj trud ode u propast... Bas mi je zao sto vam se to desilo... Većini se to dešava...ja stvari preko 1000din plaćam ptt... Da ako mi se vrati da ne moram da plaćam dupli ptt ali opet si na šteti za tih 240 ili 150din ako ne podigne... . Eto vam dobar savet... Bolje dicing cenu proizvoda nego doći u tu situaciju. Svako dobro.
2018 04 27