Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Second hand prodavnice koje otkupljuju robu?

Podstaknuta manjkom prodaje na ovom sajtu, palo mi je na pamet da potrazim druge nacine prodavanja viska stvari :) da li neko zna koje second hand prodavnice u Beogradu otkupljuju odecu?
2018 07 10
Mislim da mozes da odes u najblizu SH radnju i da pitaa, znam da je neka devojka to radila i da okace njenu robu pa sta proda proda, a sta ne vrate joj.E sada ne znam da li su joj uzimali neki procenat.
2018 07 10
javi ako saznas :") x-)
2018 07 10
Ni jedna SH prodavnica ne otkupljuje polovnu odeću jer oni svoji robu nabavljaju na veliko, bukvalno uvoze šlepere onoga što se na zapadu deklariše kao tekstilni otpad i preprodaju ovde. Te radnje u kojima uzmu vašu odeću, pa ako se proda dobijete deo para, ako ne uzimate je nazad nisu SH nego neki 'ormar koncept' butika i ne znam da li ih više ima u Beogradu, znam da je bilo pokušaja da zažive.
2018 07 10
Hm, ja znam da SH, sto je napisala i MilicaMi uvoze ono sto se napolju deklarise kao otpad ili se dobija iz humanitarnih donacija, pa se ni jednom ne bi isplatilo da bilo sta otkupi od nekoga. U svakom slucaju ako saznas nesto podeli info :)
2018 07 11
> MilicaMi: > Ni jedna SH prodavnica ne otkupljuje polovnu odeću jer oni svoji robu nabavljaju na veliko, bukvalno uvoze šlepere onoga što se na zapadu deklariše kao tekstilni otpad i preprodaju ovde. Te radnje u kojima uzmu vašu odeću, pa ako se proda dobijete deo para, ako ne uzimate je nazad nisu SH nego neki 'ormar koncept' butika i ne znam da li ih više ima u Beogradu, znam da je bilo pokušaja da zažive. Tako je, ceo kontenjer od jedne tone plate sitno a ako je roba markirana skuplja je cena..
2018 07 11
> MilicaMi: > Ni jedna SH prodavnica ne otkupljuje polovnu odeću jer oni svoji robu nabavljaju na veliko, bukvalno uvoze šlepere onoga što se na zapadu deklariše kao tekstilni otpad i preprodaju ovde. Te radnje u kojima uzmu vašu odeću, pa ako se proda dobijete deo para, ako ne uzimate je nazad nisu SH nego neki 'ormar koncept' butika i ne znam da li ih više ima u Beogradu, znam da je bilo pokušaja da zažive. Nije draga neki "ormar koncept" devojka je otisla u SH koji je u njenom kraju i lepo zamolila ljude koji rade tamo, pitala ih je, i oni su joj dozvolili da ostavi svoje stvari, te ako se prodaju, prodaju se, a ako ne onda nikom nista :") :") :") Prosto su joj izasli u susret.
2018 07 11
Danas su mi u jednom second hand-u rekli da ne otkupljuju robu od ljudi, vec nabavljaju iz inostranstva. To je jedina prodanvica koja je u mom kraju, ali svraticu u neku drugu ako budem naisla i javljam sta su mi rekli :)
2018 07 11
Ne mogu da otkupe tvoju robu, jer si fizičko lice, roba mora da ima ulaz iu da se fakturiše. Danas sve SH radnje rade na belo i izdaju račune. A i realno zašto bi otkupljivali kad za par stotina evra kupe kontejner stvari , čak i da otkupljuju, ne bi se usrećila saam profitom ;)
2018 07 11
Lanana, SH prodavnica Raf Rent iz Novog Sada otkupljuju robu od fizičkih lica, nalaze se na Detelinari. Mislim da se roba mora lično odneti i da ne praktikuju slanje paketa pri otkupu robe, ide po principu: Vi stavite Vaše cene, oni na te cene dodaju svoje cene i ukoliko se prodaju stvari dobijate novac za koji ste cene i naznačili. Pokušajte da ih nađete na FB-u i tamo ih kontaktirajte pa će Vam oni sve detaljno objasniti. Takođe sam sigurna da i po Bg-u postoje isto neke SH prodavnice koje na isti ovakav način otkupljuju robu od fizičkih lica, samo ih treba pronaći- po užem centru grada sigurno nećete pronaći SH prodavnice koje se bave ovakvim vrstama otkupa. Srdačan pozdrav. :)
2018 07 12
Pa, ima par takvih radnji, ali to nidu SH radnje klasičnr, već orman i slično, dobijaš pare, AKO se prodaju, ako ne, nosiš nazad kući. To nije otkup robe klaasičan, vrć čeka da se proda, što realno može i ovde na krpicama..
2018 07 12
Mene interesuje da li bilo ko otkupljuje? Imam previse, a manjka vremena za kacenje opet :/
2018 07 12
Teško.. s obzirom da na veliko plaćaju od 30 do 50 din u proseku komad, tj jednu krpicu, ne verujem da bi se nekome isplatilo da uzme manju količinu po većoj ceni, jer pretpostavljam da ne bi baš u bescenje dala garderobu
2018 07 12
> Debela_devojka: > Pa, ima par takvih radnji, ali to nidu SH radnje klasičnr, već orman i slično, dobijaš pare, AKO se prodaju, ako ne, nosiš nazad kući. To nije otkup robe klaasičan, vrć čeka da se proda, što realno može i ovde na krpicama.. Nigde se novac odmah ne dobija na ruke. Nema tu šta da se razglaba dalje, sve je već objasnjenjo u svim prethodnim komentarima- SH ne otkupljuju robu od fizičkih lica, kako ste već vas nekoliko i objasnile. Napisala sam ono što sam čula, možda cura neće više ovde da se bavi prodajom. Pozzzz :)
2018 07 13
nesto sam istrazivala pa saznala, pre cete naci prodavce secong-hand stvari koji imaj i radnje da prodaju ovde, nego sto ce oni otkupiti od bilo koga. eto
2018 08 15
1 2