Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako ste saznale ?

U mom okruzenju , veoma malo ljudi zna za ovaj sajt , i kada nekome kazem , to bude zacudjujuce :") Par drugih sajtova opste poznatih , za to se i zna ,ali za MK, veoma mali broj . Pa sam dosla na ideju da podelimo na koji nacin smo saznale za MK ? Ja sam eto sasvim slucajno , preko neke fotografije na google , koju sam trazila , i kada sam otvorila fotografiu ,adresa me je odvela do MK .. Eto tako slucajno ... Kao sto rekoh ,u mom okruzenju nije toliko poznat sajt , a opet ,na sajtu ima toliki broj clanova ... Kako ste vi dosle na sajt ? :")
2018 07 16
Isto kao ti :D
2018 07 16
Ja sam pre godinu i vise dana, u ocajnom stanju, listala pisanija na netu o prodaji odece...i naletela na blog neke devojke koja je pisala o svim sajtovima za prodaju odece. MK mi je jedini bio nepoznat pa sam istrazila. Mozda zvuci blesavo, ali mi je pomogao i pomaze da lakse prodjem jedan mracan period, tako da sam bez obzira na desavanja ovde, najvise vezana za ovaj sajt, pogotovo forum :")
2018 07 17
Cula sam od drugarice za sajt.Ona je pocela tu da prodaje , pa sam ubrzo i ja pocela, vec par godina sam na sajtu <3
2018 07 17
Haha, isto kao i ti :D #zene :') :') :')
2018 07 17
Zene 😂😂😂 Bas tako 😊 Onda je bilo hajde da pokusam, medjutim prvih 15ak dana nista, pa sam odustala , bilo je bukvalno ma nema sanse, ovde nista necu prodati pa sam odustala, nisam uslazily mesec , dva, uopste..Kada sam usla kasnije bilo je nekih porukica, a onda je krenulo, malo sam istrazila i videla kako to funkcionise... Ali u sustini, sama sam nasla, nisam cul nigde za sajt...
2018 07 17
Čula sam od jedne članice sa Limunda za krpice... Postavila sam predmete i odmah prodala duksić... U svakom slučaju kupujem ovde tamo, isto tako i prodajem... Mada mi se krpice više sviđaju zbog foruma..
2018 07 17
Ja sam od sestre :) Zarazila me skroz da sam kasnije otvorila ovaj moj nalog i na fejsu i na limundu. :)
2018 07 17
Ja sam cula od prijateljice koja me je zainteresovala za ovaj sajt. Malo sam ga istrazivala i posle mesec dana i sama sam napravila profil. Ovde sam vec 3godine... I ranije je puno bolje isla prodaja... Ovde i kupujem i prodajem... Lepe i povoljne komade odece sam kupila ovde. :)
2018 07 17
Saznala sam za MK od drugarice koja ima već duže vreme profil ovde, i tako sam pre oko godinu dana napravila i ja profil ovde na ovom sajtu. Iskreno, najčešće posećujem ovaj sajt iako imam naloge i na drugim sajtovima, ali ovde mi se dopada to što uz kupoprodaje, razmene možeš i fino proćaskati sa nekim sasvim ok osobama (uglavnom ;) ), dok je na ostalim sajtovima uglavnom sve čista formalnost.
2018 07 17
Saznala sam tako sto sam na google ukucala nesto sto sam htela da kupim i izasao mi je sajt za kupovinu, prodaju i razmenu sto su bile krpice i tu sam usla, ulogovala se i postala clan svegga ovoga :D
2018 07 17
Ja sam kucala "sajtovi za peodaju odece" ii evo me :))
2018 07 17
Meni je sestra rekla, za sajt. Pre 5godina :) prvo smo imale nalog zajedno, pa sam posle 2 god sama otvorila ovaj :) inače FashionMix i ja smo rođene sestre :*
2018 08 02