Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vladislav87

Dobar dan svima, ja sam prvi put na forumu. Sva sreca, nisam prevarena, jer mi je neki osecaj, a i samo odvijanje situacije govorilo da nisu cista posla. Medjutim, prevarena je druga clanica, koja je nova na sajtu i verovatno ne zna da moze da ga prijavi. Sve u svemu, slikao je original torbu, a poslao fejk uz napomenu da on inace prodaje kopije, ali da je ta torba original, vlasnistvo njegove zene. Za 150e. Dakle to vec podleze krivicnom gonjenju. Molim Vas da obratite paznju i da ga admin blokira. Pozdrav i oprez!
2018 09 13
Ostavi link profila
2018 09 13
Ja sam otvorila temu pre neki dan u vezi njih, na primer meni su dali totalno drugacije podatke ako se ne varam. A kad sam pozvala javila se neka zena sa bas grubim glasom i rekla da je to njena cerka vrv narucila preko njenih podataka. A temu sam otvorila jer sam im ja prodala kopiju koju su oni stavili na prodaju cim su je preuzeli i ti tvrdeci u opisu da je licna kolekcija i original za 15000din.
2018 09 13
Hvala Vam, iako ja nisam ostecena, na srecu, nije mi svejedno da vidim da neko drugi jeste. Neka admin blokira ove ljude. > makicaca: > Ja sam otvorila temu pre neki dan u vezi njih, na primer meni su dali totalno drugacije podatke ako se ne varam. A kad sam pozvala javila se neka zena sa bas grubim glasom i rekla da je to njena cerka vrv narucila preko njenih podataka. > A temu sam otvorila jer sam im ja prodala kopiju koju su oni stavili na prodaju cim su je preuzeli i ti tvrdeci u opisu da je licna kolekcija i original za 15000din.
2018 09 13
Dijana Marinkovic sa iste adrese je u pitanju kod clanice koja je prevarena... auuuu covece ovi se multipliciraju... citava banda!
2018 09 13
Da napravimo neku malverzaciju ?! Auuuuu.... Pa jos i trece ime Veliborka Delcev :@
2018 09 13
Skyline
2018 09 13
Cim oni rade sa toliko razlicitih imena i prezimena znaci da su svesni sta rade, samo se foliraju da ne znaju u cemu je problem i sto ih prozivamo. Porodica sa 3 razlicita prezimena?
2018 09 13
NISTA NE UPLACUJTE . MOGUCE DA JE TO DIJANA MARINKOVIC U PITANJU . POSLUJE SA LV TORBAMA ....PREVARANT POVRATNIK !
2018 09 13
jao Bozeeeee... rekoh ja na neku od tema od pre neki dan stavljajte to odmah na crnu listu 😨
2018 09 13
Crna lista sa pravim podacima ne postoji vise na sajtu jer je admin tako odlucio ali ja je imam u svom licnom posedu .
2018 09 13
Ja ne kapiram uplaćivanje tolikog novca nekome kome oči videle nisu.. Jer mozga nemate ili šta? I posle ste prevarene, a šta ste očekivale? I šta vredi njemu blok ovde kad će otvoriti novi profil i nastaviti po starom.. Dajte bre žene budite malo pametnije jer o takvim ološima ovde svaki dan čitamo..
2018 09 13
Mici, ja upravo o tome razmišljam. Potpuno mi je kretenski uopšte kupovati ovde bilo šta za toliko novca, ako nije lično preuzimanje, a kamoli uplaćivati novac unapred. Ne postoji džabe izreka: ovce su za šišanje. Ne budite ovce, kakve dizajnerske torbe i prnje po tim cenama, bez da ih vidite uživo. Niđe veze.
2018 09 13
Uz duzno postovanje, molim Vas da ne koristite prejake kvalifikacije i ruzne reci. “Kretenski” i slicno. Ja prva na svom profilu imam skupe stvari koje se itekako prodaju na ovom sajtu i apsolutno uvek polazim od sebe i svog stava da ne postoji nista zbog cega bih bilo koga prevarila ili mu podvalila, te stoga ne ocekujem tako nesto ni od drugih. To je prvo. Drugo, nekome to mozda nisu pare koje ne moze da prezali, ali ni to nije razlog da bude prevaren. Opet ponavljam, ja nisam prevarena, ali mi je iskreno zao onih koji jesu. Molim Vas za solidarnost, a ne za soljenje pameti, bez ikakve namere da Vas uvredim ili naljutim.
2018 09 13
> Debela_devojka: > Mici, ja upravo o tome razmišljam. Potpuno mi je kretenski uopšte kupovati ovde bilo šta za toliko novca, ako nije lično preuzimanje, a kamoli uplaćivati novac unapred. Ne postoji džabe izreka: ovce su za šišanje. Ne budite ovce, kakve dizajnerske torbe i prnje po tim cenama, bez da ih vidite uživo. Niđe veze. Prevarant čoveče zabole njega za negativne i za blok. Petnest profila ovde može da ima.. Ne kapiram uplaćivanje novca nekome post netom, ajde na račun to bar neki podatak imaš... Ovako baci karticu broja na koji si uplatio, a dok dođeš do ličnih podataka proći će večnost.. I ako ga prijave u mupu će ih pitati da li su mu dobrovoljno uplatile novac? Posle toga izjava, ako će krivično da ga gone to se plaća.. Drugim rečima imaju oni pametnija posla od lujki koje samovoljno uplaćuju lovu prevarantima na lepe oči.. I šta im ostaje da otvore temu i kukaju, i nama glupima otvaraju oči.. Jbg u celoj priči one ispadaju oštećene i da ne kažem glupe. Tema prođe za dva dana, Luja nema, a 15. 000 ode u nepovrat.. Zato pamet u glavu.. A ne solimo pamet, mi to znamo nego dajemo mišljenje na javnu temu..
2018 09 13
1 2 3