Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zapitate li se nekad?

Koliko krpica prodate a koliko kupite godisnje? :) Ja sam pocela da vodim evidenciju sredinom 2017. kad sam napravila profil ovde i u toj drugoj polovini godine otarasila sam se oko 40 stvari (sto mojih, sto sestrinih) zahvaljujuci Krpicama, a kupila oko 15. Ove godine sam zabusavala jer sam vecinu vremena bila van zemlje pa sam do sada prodala tek nekih 20ak komada, a kupila 28. Videcemo kakva ce statistika biti do kraja godine ,:) Zanimljivo bi bilo uporediti i prihod na godisnjem nivou :")
2018 11 12
Pošto sam od onih koje kupuju bez reda u mom slučaju više kupim nego što prodam.. Nikad ništa nemam i sve mi od garderobe i šminke treba.. 🤣
2018 11 12
> MiciZara: > Pošto sam od onih koje kupuju bez reda u mom slučaju više kupim nego što prodam.. > Nikad ništa nemam i sve mi od garderobe i šminke treba.. 🤣 Priča mog života :')
2018 11 12
Ne, ne smem da upoređujem, depra u najavi :D
2018 11 12
Lol. Ovde jos nista nisam prodala, samo kupila. Slavicu ako prodam nesto. :)
2018 11 12
Isto se plasim, odokativno znam da sam preterala sa kupovinama i uvek nadjem opravdanje 😆.
2018 11 12
Luna sve mi je jasno!! :') E ovo je zanimljiv predlog, taman ulazimo u novu godinu, odmah ću da napravim mestašsce za statistiku. :) Slažem se sa Marinom, Krpice su mi baš dobro došle za prodaju, a i počela sam lakše da se odvajam od nekih stvari. Rešila sam još pre neku godinu da sankcionišem ishitrenu kupovinu i dosta se dobro toga pridržavam, ali sam ove godine kupila sve i svašta, valjda zato što sam se ranije sankcionisala! :')
2018 11 12
Ja nemam hrabrosti da se to zapitam hahahahah....a i znam odgovor! :') :') :') :') :') :') Kupovina je kod mene dijagnoza :') :') :') :') :') :') :') :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'(
2018 11 12
> Oleloleeee: > E ovo je zanimljiv predlog, taman ulazimo u novu godinu, odmah ću da napravim mestašsce za statistiku. :) > Slažem se sa Marinom, Krpice su mi baš dobro došle za prodaju, a i počela sam lakše da se odvajam od nekih stvari. > Rešila sam još pre neku godinu da sankcionišem ishitrenu kupovinu i dosta se dobro toga pridržavam, ali sam ove godine kupila sve i svašta, valjda zato što sam se ranije sankcionisala! :') Upravo tako, baš sam i ja pomislila na Novu godinu i kako sam nekoliko poslednjih meseci u fazi ličnog razvoja i samounapređivanja ovo mi je još jedna dodatna zanimacija i motivacija :) Sve ostalo takođe potpisujem :') A slažem se i sa ostalim devojkama - nije uvek lako suočiti se sa sobom i svojim manijama :') :')
2018 11 12
Ne pada mi na pamet da to radim! 🤣🤣🤣 Dovoljno mi je što odokativno znam da vodi kupovina sa xxxxx golova razlike 🤭🤭🤭
2018 11 13