Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Zasto dete u rukama prosjaka uvek spava??!?!?!?!!?!??!

[slika:0eeaa102-cef2-4c0f-857d-5db04b09513c] "Зашто дете спава у рукама просјака? Да ли сте се икада запитали ... " Овај чланак сам прочитаla пре неколико месеци. Ко је аутор, не знам. Молим вас да прочитате .....'' '' У близини метро станице седи женска особа неизвесне старости. Коса јој је чупава и прљава, поглед јој је жалостан. Жена седи на прљавом поду, а поред ње лежи торба. У тој торби људи бацају паре. На рукама жене, спава беба стара годину или две.
2013 08 21
"Богородица са бебом" - бројни пролазници ће донирати новац. Народу наше врсте-увек је жао оних који имају мање среће. Помагање, изгледа као. "Добар посао" ... Прошла сам поред просјакинје за месец дана. Нисам дала никакав новац, јер сам знала да је то банда! Погон превара и новац прикупљен од просјака ће имати онај ко контролише просјаке на том подручју. Ти људи поседују бројне луксузне некретнине и аутомобиле. Ох и просјак такође добија нешто, наравно "флашу вотке у вечерњим сатима и сендвич плјескавицу или сл.
2013 08 21
Месец дана касније.. пролазак поред просјакинје... и као гром који ме је изненада ударио .... Ја стајем у прометној раскрсници, зурим у бебу, обучену као и увек у прљаве тренерке. Схватила сам да је изгледало "погрешно", дете у прљавој метро станици од јутра до вечери. Беба је спавала. Никада није зајецала или викала, увек спава, са лицем окренутим ка колену једне жене која је највероватније била његова мама. Да ли неко од вас, драги читаоци, има децу? Сетите се колико често су спавали у доби од 1-2-3 година? Час два, максимално три (не узастопна) поподне дремка, па опет - покрет. За месец дана, сваки дан у шетњи у подземље, никада нисам видела да је дете будно! Погледала сам у то ситно биће лицем окренутим ка колену мајке а затим на ту жену просјака и моја сумнја је постепено формирана.
2013 08 21
- Зашто да спава све време? Питала сам, зурећи у бебу. Просјакинја се правила да ме не чује. Спустила је очи и сакрила лице у крагну своје бедне јакне. Поновила сам питање. Жена поново подиже поглед. Она погледа негде иза мојих леђа, крајње иритантно. - коначно промрмљала је: одјеби! -Зашто он спава? Скоро сам заплакала ... Иза мене је неко ставио руку на моје раме. Осврнула сам се. Неки старац ме је гледао с неодобравањем: - Шта хоћете од ње? Зар не видиш колико је напаћена ... Ех ... Он изброја неке новчиће из џепа и баци их у торбу Просјакинје.
2013 08 21
Следећи дан сам звала пријатеља. То је смешан човек са очима као што су маслине румунске националности. Он је само успео да заврши три и по године образовања. Ипак потпуни недостатак образовања га не спречава да се креће на градским улицама у веома скупим иностраним аутомобилима и живи у кући са безброј прозора и балкона. Од тог мог пријатеља сам успела да сазнам да је ово посао, упркос привидној спонтаности, јасно организован. Просјаченје је организовано од стране криминалних банди! Деца се користе у "закуп" из породица алкохоличара, или једноставно украдена. Потребно ми је да добијем одговор на питање - зашто је беба спава? И добила сам га Мој пријатељ је причао, потпуно обичним смиреним гласом који ме је оставио у шоку, баш као да је говорио о временском извештају: -Они су на хероину, или вотки ... Била сам запањена. "Ко је на хероину? Коме - водка? " Он је одговорио: -дете, тако да не вришти. Жена ће седети цео дан са њим, замислите како би оно могло да буде досадно?
2013 08 21
Да би беба спавала по цео дан, потребно је дати јој алкохол или дрогу. Наравно, органи деце нису у стању да се носи са таквим шоком. И деца често умиру. Најстрашније - понекад деца умиру током "радног дана". И имагинарна мајка мора одржати још једно мртво дете на рукама до увече. То су правила. И пролазници ће бацити паре у нјену торби, берујући да су морални. Помагајући ''мајци'' ... ... Сутрадан сам отишла код исте станице метроа. Скривајући се иза лажног новинарског идентитета, и била сам спремна за озбиљан разговор. Али, разговор није успео. Али, испоставило се следеће ... Жена је седела на поду и у њеним рукама је држала дете. Када сам јој поставила питање о документима о детету, и, што је најважније, где је јучерашњи дете, она је једноставно све игнорисала. Моја питања нису била игнорисана од стране пролазника. Речено ми је да сам била ван себе, вриштим на просјакинју са дететом... Једна ствар је остала, позвати полицију. Када је полиција стигла, просјакинја са бебом је нестала. Стајала сам дуго и размишлјала како се ја у ствари само- "борим са ветрењачама".
2013 08 21
Када видите у метроу, на улици и сл. жене са децом, просјакинје, размислите пре него што вам се рука лати за новац. Размислите о томе, да није било те ваше стотину хиљаде милостиње, овакав бизнис би умро. Такав посао би требао умрети, а не деца-на дрогама или алкохолу. Не гледај на спавање детета са љубављу. Погледајте хорор ... Пошто читате овај чланак, сада знате зашто-дете спава у рукама просијака!
2013 08 21
citala sam danas uzas
2013 08 21
Strasno! [:tuzan] [:tuzan]
2013 08 21
[:tuzan]
2013 08 21
Au covece.
2013 08 21
uhhh [:tuzan]
2013 08 21
Kosa mi se digla na glavi...ne mogu da verujem [:tuzan] [:vrtoglav]
2013 08 21
uzas [:tuzan]
2013 08 21
strasno , ja sam cula da im daju diazepame, ali ne znam koliko je to tacno [:tuzan]
2013 08 21
1 2